Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Gøteborg, Sverige

Quality Hotel Winn, Göteborg

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel Winn er et personlig konferansehotell nord i Gøteborg og med kort avstand til sentrum er dette hotellet for deg som ønsker en spennende konferanse eller en avslappende weekend.

Quality Hotel Winn, Göteborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Winn, Göteborg

Hos oss på Quality Hotel Winn bor du nært Gøteborgs pulserende byliv, men likefullt tilbaketrukket i naturskjønne omgivelser. Hotellet er et personlig og trivelig hotell som passer både for jobbtur og for fritidsreiser.

Beliggenhet

Hotellet ligger i et vakkert grøntområde tlknyttet E6 ved Tingstadsmotet avkjørsel 77.3 nord for Gøteborg. Du finner lett frem med både bil og buss. Bussen tar 10 min fra sentrum. Kontakt oss gjerne om du ikke finner frem.

Konferanse

Hotellet har seks konferansesaler og fire grupperom for opp til 120 personer. Alle møterommene er funksjonelt innredet og har alle de fasilitetene du trenger for å gjennomføre en vellykket konferanse. På hotellet kan du booke heldagspakker, halvdagspakker eller skreddersy dine arrangement etter dine behov. Popcorn, softis, frukt og kaker inngår alltid konferansepakkene.

Restaurant og bar

På kveldstid er du velkommen ned i baren og a la carte restauranten. Be gjerne personalet anbefale noe godt å drikke til maten.

Omtanke og personlig service

Hotellet gjør sitt ytterste for at du skal få et så hyggelig opphold som mulig. Med omtanke og smil ønsker Quality Hotel Winn i Gøteborg dere hjertelig velkommen.

Idrettsgrupper

Våre hotellrom med plass til 1-4 personer er perfekte for deg som vil bestille et praktisk alternativ når idrettslaget er på reise. Vi tilbyr alltid gunstige priser til idrettslag , og vi kan tilpasse opplegget og måltidene slik som dere ønsker det

 

Kontakt

  • Gamla Tingstadsgatan 10 40276 Göteborg , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Med buss

Buss 18 og 19 fra Brunnsparken perong B, til holdeplass Balladgatan

Med tog

Göteborg Centraltasjon 

Fra Göteborg Landvetter Airport 

Flybuss til Nils Ericsons plass, bytt der til buss eller taxi.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Göteborg, telefon +4631-650 000.

Om Quality Hotel Winn, Gøteborg

Antall rom

121 rom - 244 sengeplasser

Antall konferanselokaler 

11 stk - makskapasitet 140 personer

Avstand flyplass

Gøteborg Landvetter Airport 20 km (ca 20 min)

Avstand lokaltrafik

Göteborg Centraltasjon: 4,6 km

Om Quality Hotels

 

2.311.63.057 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK