Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Winn, Göteborg

Om hotellet

Finn frem til hotellet

Med buss

Buss 18 og 19 fra Brunnsparken perong B, til holdeplass Balladgatan

Med tog

Göteborg Centraltasjon 

Fra Göteborg Landvetter Airport 

Flybuss til Nils Ericsons plass, bytt der til buss eller taxi.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Göteborg, telefon +4631-650 000. 

Med bil

Se kart og veibeskrivelse her

Om Quality Hotel Winn, Gøteborg

Antall rom

121 rom - 244 sengeplasser

Antall konferanselokaler 

11 stk - makskapasitet 140 personer

Avstand flyplass

Gøteborg Landvetter Airport 20 km (ca 20 min)

Avstand lokaltrafik

Göteborg Centraltasjon: 4,6 km

Om Quality Hotels

 

Hos oss på Quality Hotel Winn bor du nært Gøteborgs pulserende byliv, men likefullt tilbaketrukket i naturskjønne omgivelser. Hotellet er et personlig og trivelig hotell som passer både for jobbtur og for fritidsreiser.

Beliggenhet

Hotellet ligger i et vakkert grøntområde tlknyttet E6 ved Tingstadsmotet avkjørsel 77.3 nord for Gøteborg. Du finner lett frem med både bil og buss. Bussen tar 10 min fra sentrum. Kontakt oss gjerne om du ikke finner frem.

Konferanse

Hotellet har seks konferansesaler og fire grupperom for opp til 120 personer. Alle møterommene er funksjonelt innredet og har alle de fasilitetene du trenger for å gjennomføre en vellykket konferanse. På hotellet kan du booke heldagspakker, halvdagspakker eller skreddersy dine arrangement etter dine behov. Popcorn, softis, frukt og kaker inngår alltid konferansepakkene.

Restaurant og bar

På kveldstid er du velkommen ned i baren og a la carte restauranten. Be gjerne personalet anbefale noe godt å drikke til maten.

Omtanke og personlig service

Hotellet gjør sitt ytterste for at du skal få et så hyggelig opphold som mulig. Med omtanke og smil ønsker Quality Hotel Winn i Gøteborg dere hjertelig velkommen.

Idrettsgrupper

Våre hotellrom med plass til 1-4 personer er perfekte for deg som vil bestille et praktisk alternativ når idrettslaget er på reise. Vi tilbyr alltid gunstige priser til idrettslag , og vi kan tilpasse opplegget og måltidene slik som dere ønsker det

Jul- og nyttårsstengt

Hotellet har jul- og nyttårsstengt i år. Vi stenger søndag 21. desember 2014 kl. 12.00, og åpner igjen fredag 2. januar 2015 kl. 09:00. Ring vår kundeservice for hjelp med bestillinger når vi er stengt+47 22 33 42 00/ +46 (0) 20 666-000 (e-post: booking@choice.se / booking@choice.no).

God Jul og Godt Nyttår fra de ansatte på Quality Hotel Winn!

2.180.162.605 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK