Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel Winn, Göteborg

Fasiliteter

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 11.00

Restaurant og bar

Mandag - lørdag frem til 23.00
Kjøkkenet stenger 22.00

Relax

Varje dag: 08.00 - 22.00

Vi gjør oppmerksomme på at våre restauranter og fasiliteter har varierende åpningstider. Ta kontakt med hotellet for informasjon om åpningstider under ditt opphold.

Under et hotellopphold er maten en viktig del. Derfor har vi lagt stor vekt på at vi til enhver tid har god og spennende matalternativer.

Frokost

Vi har en sunn og næringsrik frokost, med en rekke økologiske alternativer. Husk at frokosten er dagens viktigste måltid.

Restaurant og bar

Velkommen til oss i restauranten. Våre servitører foreslår gjerne noe god å spise og drikke til deg. Fra juli til midten av august serveres sommerbuffet istedenfor a la carte meny i vår restaurant. I den samme perioden har restauranten også åpen på søndager fra 17.00 – 21.00.

Relax

I vår relaxavdeling kan du lande etter en lang dag. Her finner du innendørs badebasseng, boblebad og badstue. Hvorfor ikke bare det med ro i en av våre deilige sofaer, og se på at barna koser seg i bassenget? Alle våre hotellgjester har fri tilgang til relaxavdeling. Badetøy kan du få kjøpt i resepsjonen, og håndklær finner du på rommet. Vil du ha ekstra badehåndklær kan du leie dette mot 10 SEK per stk i resepsjonen. Vi tilbyr også snacks og drikke fra baren, som du kan nyte i relaxen. Legg merke til at badstuen settes i gang på forespørsel.

1.913.149.030 25