Velkommen til Nordic Choice Hotels!

Grunnet vedlikehold vil det ikke være mulig å logge inn på Min side tirsdag 30.mai kl 04:00 – 08:00. Vi beklager de ulempene dette vil medføre!

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Waterfront Ålesund ,  Norge

Se alle hotell i Ålesund, Norge

Quality Hotel Waterfront

Ålesund,  Norge

Quality Hotel™ Waterfront ligger sentralt i Ålesund, på den solrike sydsiden av byen. Her bor du rett ved fjorden, med en topp moderne konferanseavdeling og stilig restaurant med utsikt mot fjord og fjell.

Quality Hotel Waterfront 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Waterfront

Quality Hotel Waterfront er et kurs- og konferansehotell med 1.000 kvm til disposisjon, fordelt på ni møterom av ulik størrelse.

Vi tilpasser oss etter deg

Lokalene har muligheter for forskjellige lys- og dekoralternativ til banketter, kick-offs og spesielle mottakelser. Vi tilpasser lokalene etter dine ønsker og behov.

Akvariet

Vår storstue, Akvariet, er på hele 280 kvm med takhøyde på 2,7 meter. Dagslys slippes inn fra tre sider komplettert med et friskluftanlegg som skaper optimale lys- og luft forhold for alle typer møter og arrangement. Salen rommer inntil 200 personer. Salen egner seg perfekt til konferanser med 100-150 deltakere i klasseromsoppsett, banketter, skipsdåp og mottakelser, i tillegg til kurs og møter av alle slag. 

Quality Meeting Advisors

Vi hjelper deg å skreddersy ditt arrangement. Har du behov for spesielle aktiviteter eller underholdning til ditt arrangement er vi selvfølgelig behjelpelig med å organisere dette. Vil du bestille møte eller bare vite mer om våre konferansemuligheter kan du ringe oss på +47 70 11 19 08 eller ta kontakt med oss her.

Bestille konferanse

Du er velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon og forespørsel.

mail: conference.waterfront@choice.no
telefon: +47 70 11 19 08

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.