Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Waterfront

Quality Conference

Bestille konferanse

Du er velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon og forespørsel.

mail: conference.waterfront@choice.no
telefon: 70 11 19 08

Quality Hotel Waterfront er et kurs- og konferansehotell med 1.000 kvm til disposisjon, fordelt på ni møterom av ulik størrelse.

Vi tilpasser oss etter deg

Lokalene har muligheter for forskjellige lys- og dekoralternativ til banketter, kick-offs og spesielle mottakelser. Vi tilpasser lokalene etter dine ønsker og behov.

Akvariet

Vår storstue, Akvariet, er på hele 280 kvm og har en takhøyde på 2,7 meter. Dagslys slippes inn fra tre sider komplettert med et friskluftanlegg som skaper optimale lys- og luft forhold for alle typer møter og arrangement. Salen rommer inntil 300 personer. Salen egner seg perfekt til konferanser fra 150 personer og oppover, banketter, skipsdåp og mottakelser, i tillegg til kurs og møter av alle slag. 

Quality Meeting Advisors

Vi hjelper deg å skreddersy ditt arrangement. Har du behov for spesielle aktiviteter eller underholdning til ditt arrangement er vi selvfølgelig behjelpelig med å organisere dette. Vil du booke møte eller bare vite mer om våre konferansemuligheter kan du ringe oss på  70 11 19 08 eller ta kontakt med oss her.

2.190.163.493 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK