Velkommen til Nordic Choice Hotels!

Akkurat nå har vi tekniske problem ved innlogging på Min side, hvilket gjør at innlogging kan ta lenger tid en vanlig. Vi jobber for å løse problemet så fort som mulig. Du kan fremdeles gjennomføre bookingen din her på choice.no og har du spørsmål kan du alltid nå oss via chat, booking@choice.no eller telefon 22 33 42 00.

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Waterfront

Ålesund,  Norge

Quality Hotel Waterfront ligger sentralt i Ålesund, på den solrike sydsiden av byen. Her bor du rett ved fjorden, med en topp moderne konferanseavdeling og stilig restaurant med utsikt mot fjord og fjell.

Quality Hotel Waterfront 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Waterfront

Quality Hotel Waterfront er et kurs- og konferansehotell med 1.000 kvm til disposisjon, fordelt på ni møterom av ulik størrelse.

Vi tilpasser oss etter deg

Lokalene har muligheter for forskjellige lys- og dekoralternativ til banketter, kick-offs og spesielle mottakelser. Vi tilpasser lokalene etter dine ønsker og behov.

Akvariet

Vår storstue, Akvariet, er på hele 280 kvm med takhøyde på 2,7 meter. Dagslys slippes inn fra tre sider komplettert med et friskluftanlegg som skaper optimale lys- og luft forhold for alle typer møter og arrangement. Salen rommer inntil 200 personer. Salen egner seg perfekt til konferanser med 100-150 deltakere i klasseromsoppsett, banketter, skipsdåp og mottakelser, i tillegg til kurs og møter av alle slag. 

Quality Meeting Advisors

Vi hjelper deg å skreddersy ditt arrangement. Har du behov for spesielle aktiviteter eller underholdning til ditt arrangement er vi selvfølgelig behjelpelig med å organisere dette. Vil du bestille møte eller bare vite mer om våre konferansemuligheter kan du ringe oss på +47 70 11 19 08 eller ta kontakt med oss her.

Bestille konferanse

Du er velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon og forespørsel.

mail: conference.waterfront@choice.no
telefon: 70 11 19 08

2.210.164.555 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK