Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Ålesund, Norge

Quality Hotel Waterfront

Ålesund,  Norge

Quality Hotel Waterfront ligger sentralt i Ålesund, på den solrike sydsiden av byen. Her bor du rett ved fjorden, med en topp moderne konferanseavdeling og stilig restaurant med utsikt mot fjord og fjell.

Quality Hotel Waterfront 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Waterfront

78% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 568 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4
Service
5

Flott hotell med flotte folk

17. oktober 2016, Oslo, kjellgabrielh

Hadde to senger som gikk fra hverandre og da jeg kom i resepsjonen for å høre om det gikk an å feste de så fikk jeg bare tildelt et helt nytt rom. Det var Jugenfestrommet som har en fantastisk utsikt.…

Hadde to senger som gikk fra hverandre og da jeg kom i resepsjonen for å høre om det gikk an å feste de så fikk jeg bare tildelt et helt nytt rom. Det var Jugenfestrommet som har en fantastisk utsikt. Du kan ligge i sengen og se utover sjøen. Veldig flott opplevelse.
Les hele anmeldelsen
5

Veldig bra hotel

13. oktober 2016, Bodø, Norge, CeciliaJ1

Veldig bra hotell ved sjøen litt unna sentrum. Valuta for pengene!! Fikk et fantastisk flott rom, nyoppusset, med tidsriktige detaljer, godt lydisolert, gode senger, stort, rent og, rett og slett, vel…

Veldig bra hotell ved sjøen litt unna sentrum. Valuta for pengene!! Fikk et fantastisk flott rom, nyoppusset, med tidsriktige detaljer, godt lydisolert, gode senger, stort, rent og, rett og slett, veldig fint. Frokosten var god. Vi spiste også kveldsmat. Jeg spiste thaisuppe og min kollega, blåskjellsuppe, smakfulle retter med brød og aioli til. Vi drakk hvitvin til. Veldig hyggelig betjening og gjenkjente oss da vi hadde bodd der for 2 uker siden. Veldig fornøyd med oppholdet, anbefales. Kommer sikkert til å bo der flere ganger.

Svar fra eier

13. oktober 2016

Kjære CeciliaJ1, tusen takk for at dere bodde hos oss, og takk for din fine tilbakemelding! Jeg er veldig glad for at dere hadde et så fint opphold. Ha en fin helg, og velkommen tilbake! Kristin B.

Les hele anmeldelsen
5

Tur i forbindelse med familieselskap.

11. oktober 2016, Ålesund, Gerd O

Jeg hadde et veldig hyggelig opphold på dette hotellet 3 døgn i oktober. Rent og pent rom, utsikt mot sjøen, og veldig stille og rolig. Veldig hyggelig betjening både i resepsjonen og og i frokostsale…

Jeg hadde et veldig hyggelig opphold på dette hotellet 3 døgn i oktober. Rent og pent rom, utsikt mot sjøen, og veldig stille og rolig. Veldig hyggelig betjening både i resepsjonen og og i frokostsalen. Sentral og bra beliggenhet.

Svar fra eier

13. oktober 2016

Kjære Gerd O., tusen hjertelig takk for din fine tilbakemelding, og takk for at du bodde hos oss. Jeg er veldig glad for at du hadde et fint opphold, og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake. Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
4

Fint

8. oktober 2016, ålesund, 121eirinn

Fin beliggenhet, med fin utsikt frå rommet ved hotelrommet som eg hadde, grei frukost med vanleg utvalg. Fint og kosleg omkring matsalen. Reinholdet på rommet kunne vert mykje betre. Hotellet ligg vel…

Fin beliggenhet, med fin utsikt frå rommet ved hotelrommet som eg hadde, grei frukost med vanleg utvalg. Fint og kosleg omkring matsalen. Reinholdet på rommet kunne vert mykje betre. Hotellet ligg veldig sentralt

Svar fra eier

9. oktober 2016

Kjære 121eirinn, tusen takk for din tilbakemelding, og takk for at du bodde hos oss! Jeg er veldig glad for å se at du i det store og hele hadde et fint opphold hos oss. Renholdsnivået er noe vi for tiden jobber med å forbedre, og håper du vil gi oss sjansen til å vise oss fra en bedre side ved ditt neste opphold. Ha en fin uke! Kristin B.

Les hele anmeldelsen
2

Slitsomt opphold

29. september 2016, Molde, Norge, runinee

Hadde i juni bestilt rom med sjøutsikt mot et tillegg i prisen. Da jeg kom dit tirsdag fikk jeg et rom mot en parkeringsplass. Jeg kontaktet resepsjonen, som formidlet at det ikke sto noe om sjøutsikt…

Hadde i juni bestilt rom med sjøutsikt mot et tillegg i prisen. Da jeg kom dit tirsdag fikk jeg et rom mot en parkeringsplass. Jeg kontaktet resepsjonen, som formidlet at det ikke sto noe om sjøutsikt. Jeg kunne dokumentere dette ved hjelp av utskrift av mail. Jeg fikk et nytt rom med en fantastisk beliggenhet til sjøen i underetasjen. Dessverre luktet det mugg der. Om morgenen lå det en dam med vann i vinduskarmen.Jeg la merke til at murveggen hadde noe hvitt på seg. Jeg kontaktet resepsjonen igjen, og resepsjonisten tok bilde av vann og det hvite, for så å kontakte en leder. Jeg hadde formidlet at jeg ikke hadde lyst til å flytte til et 3. rom i løpet av 2 døgn, og ba om prisavslag. Hotellet lot meg slippe å betale oppgraderingen, men ga ikke mer avslag fordi de mente at jeg hadde så god pris i utgangspunktet. Det ble benektet at det luktet mugg, og hevdet at dette kom fra trebjelkene. Trebjelkene i korridoren avga ikke samme lukten. Hvis jeg skulle bodd på dette rommet, 014, igjen ville jeg bedt om å få se dokumentasjon på at det er forsvarlig mtp. fukt. (Ingen av rommene jeg fikk tildelt denne gangen hadde morgenkåper/ tøfler, som kommentert fra hotellet i jan.). Denne gangen var ikke bare middagen dårlig, men også lunsjen. Savnet smoothies/ shots til frokost. Derimot tilbød kelner denne gangen kompensasjon for at middagen ble opplevd som uspiselig. På plussiden: renhold, beliggenhet og arbeidsomt personale. Og ikke minst konferanseavdelingen som jeg gir topp- karakter på alle områder.

Svar fra eier

3. oktober 2016

Kjære Runinee, tusen takk for tilbakemeldingen, og takk for at du bodde hos oss! Ut i fra det du skriver har vi sviktet på flere områder, jeg beklager opplevelsen du har hatt hos oss. Det hvite du skriver om er saltutslag fra veggene. I og med at bygningen som rommet ditt ligger i er et fredet, gammelt pakkhus fra 1906, opplever vi noen ganger ved mye vind og regn at saltflekker fra veggene blir synlige på innsiden. Dette er ikke noe farlig. Det er sant at de originale trebjelkene i dette bygget avgir en noe spesiell lukt, men dette skal ikke kjennes inne på rommene, og vi er i gang med å undersøke om det kan finnes mugg på rommet der du bodde. Det er leit å høre at du ikke er tilfreds med matserveringen under oppholdet. Smoothies får man gjerne hos Clarion Collection- og Clarion-hotellene, det er ikke så vanlig å finne hos Quality-hoteller. Jeg håper ellers frokosten ga deg en god start på dagen! Nok en gang, takk for tilbakemeldingen. Kristin B.

Les hele anmeldelsen
2.390.66.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.