Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Ålesund, Norge

Quality Hotel Waterfront

Ålesund,  Norge

Quality Hotel Waterfront ligger sentralt i Ålesund, på den solrike sydsiden av byen. Her bor du rett ved fjorden, med en topp moderne konferanseavdeling og stilig restaurant med utsikt mot fjord og fjell.

Quality Hotel Waterfront 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Waterfront

78% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 528 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4
Service
5

Glimrende!

22. august 2016, Ålesund, Norge, 731wandah

Waterfront har genial løsning på familierom med senger på veggen i et skap😊 Flott hotell, koselig lobby og god mat. Rent og pent på rommet og hyggelig personale. Koselig å spise frokost ilag med kjen…

Waterfront har genial løsning på familierom med senger på veggen i et skap😊 Flott hotell, koselig lobby og god mat. Rent og pent på rommet og hyggelig personale. Koselig å spise frokost ilag med kjente fjes som underholdt på Jugendfesten!!

Svar fra eier

22. august 2016

Kjære 731wandah, takk for tilbakemeldingen, og takk for at du bodde hos oss! Jeg er glad for at du hadde et fint opphold. Velkommen tilbake! Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
5

Flott og hundevennlig hotell!

9. august 2016, Oslo, Norge, sisve

Herlig hotell for oss som reiste med hunden vår! Romslig rom på bakkeplan rett ved utgangen var veldig kjekt når man hadde hund og skulle på luftetur. Gode senger, fint bad og artig design! God frokos…

Herlig hotell for oss som reiste med hunden vår! Romslig rom på bakkeplan rett ved utgangen var veldig kjekt når man hadde hund og skulle på luftetur. Gode senger, fint bad og artig design! God frokost og godt med parkeringsmuligheter! Bare noen hundre meter å gå til sentrum og spisesteder osv. Kommer gjerne tilbake!

Svar fra eier

9. august 2016

Kjære sisve, tusen takk for at du valgte oss, og tusen takk for din fine tilbakemelding. Vi elsker at du tar med hunden på tur til oss! Jeg er veldig glad for at du hadde et fint opphold. Velkommen tilbake! Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
5

Flott hotell

7. august 2016, Ålesund, Norge, 568eivindl

Moderne rom, god frokost og vennlig betjening. Sentralt plassert i sentrum med bilgarasje i kjelleren - ikke så dyrt heller for et døgn. Viktig med gode parkeringsmuligheter i en by. Hotellet kan anbe…

Moderne rom, god frokost og vennlig betjening. Sentralt plassert i sentrum med bilgarasje i kjelleren - ikke så dyrt heller for et døgn. Viktig med gode parkeringsmuligheter i en by. Hotellet kan anbefales til alle som besøker Ålesund.

Svar fra eier

8. august 2016

Kjære 568eivindl, tusen takk for din fine tilbakemelding, og takk for at du bodde hos oss! Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake til oss. Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
3

Ikke det lille ekstra

7. august 2016, , Hilde S

Vi ble bra tatt imot av en blid og hyggelig resepsjonist. Praktisk med parkeringshus i samme bygg. Vi bodde på suite med stor terrasse. Da er det for dårlig at det kun finnes én stol på terrassen og a…

Vi ble bra tatt imot av en blid og hyggelig resepsjonist. Praktisk med parkeringshus i samme bygg. Vi bodde på suite med stor terrasse. Da er det for dårlig at det kun finnes én stol på terrassen og at minibaren er tom. Ingen produkter på badet bortsett fra dispensersåpe, da hjelper det lite om suiten er stor og flott. Oppsummert et fint hotell med god beliggenhet, men en litt for nedstrippet opplevelse på grunn av små skjønnhetsfeil, spesielt når man betaler ganske mye ekstra for en suite.

Svar fra eier

8. august 2016

Kjære Hilde S., takk for tilbakemeldingen, og takk for at du bodde hos oss. Ut i fra det du beskriver har vi ikke gjort det vi skulle denne gangen. Det er klart det skal være såpe på badet og flere stoler på terrassen. Dette vil bli rettet opp i umiddelbart. Nok en gang, tusen takk! Velkommen tilbake! Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
3

Rom var kalt, men OK.

6. august 2016, Norge, Anja S

OK rom, med modern "intelligent" varme anlegg. Det var for kalt in der, men man kunne dessverre bare innstille 2 grader varmere og kaldere. Service i baren var veldig bra. Vi fikk hjemmelaget kakao,…

OK rom, med modern "intelligent" varme anlegg. Det var for kalt in der, men man kunne dessverre bare innstille 2 grader varmere og kaldere. Service i baren var veldig bra. Vi fikk hjemmelaget kakao, som maskinen fungerte ikke. Der er et trim rom man kan nytte seg av. Frukost var egentlig veldig bra. Men skivet brun ost hadde vært litt bedre, det var litt slitsomt med varm brun ost og ostehøvel og flere personer som forsøkte allerede å få tak i en skive.

Svar fra eier

8. august 2016

Kjære Anja S, takk for tilbakemeldingen og takk for at du bodde hos oss! Jeg tar alle dine tilbakemeldinger til etterretning, og ønsker deg velkommen tilbake til oss ved en senere anledning. Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK