Quality Hotel Waterfront Ålesund ,  Norge

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Ålesund, Norge

Quality Hotel Waterfront

Ålesund,  Norge

Quality Hotel™ Waterfront ligger sentralt i Ålesund, på den solrike sydsiden av byen. Her bor du rett ved fjorden, med en topp moderne konferanseavdeling og stilig restaurant med utsikt mot fjord og fjell.

Quality Hotel Waterfront 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Waterfront

78% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 601 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4
Service
4

Dagskonferanse

7. februar 2017, Ulsteinvik, Norge, Terje H

Deltok på en konferanse på dette hotellet i dag. Et par år siden sist jeg besøkte hotellet. Hotellet holder fortsatt godt nivå innen dette segmentet. Møtelokaler gode, teknikk fungerte og pausemat ink…

Deltok på en konferanse på dette hotellet i dag. Et par år siden sist jeg besøkte hotellet. Hotellet holder fortsatt godt nivå innen dette segmentet. Møtelokaler gode, teknikk fungerte og pausemat inkl drikke helt flott. Lunsjtilbudet var også meget bra og service bra. Kan anbefales til lignende arrangement.

Svar fra eier

8. februar 2017

Kjære Terje H., tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! Jeg er glad for at du trivdes på kurs hos oss, og håper å få ønske deg velkommen til oss en annen gang. Kristin B.

Les hele anmeldelsen
3

Bra uten det lille ekstra.

1. februar 2017, Sandefjord, Norge, Frank R

Akkurat det jeg forventet, hverken mer eller mindre. Ingen personer eller noe annet som imponerte, og ingen personer eller annet som skuffet stort. Hotellet er relativt moderne i uttrykket selv om fas…

Akkurat det jeg forventet, hverken mer eller mindre. Ingen personer eller noe annet som imponerte, og ingen personer eller annet som skuffet stort. Hotellet er relativt moderne i uttrykket selv om fasaden kan gi ett litt annet innntrykk. Fikk ett oppgradert rom som var stort åpent og pent, men heller ikke det ble noen wow opplevelse. Spiste middag (burger) som var god på hotellet, men igjen ikke så mye som imponerte. Bra utvalg til frokost.

Svar fra eier

1. februar 2017

Kjære Frank R, takk for tilbakemeldingen din, og takk for at du ga oss din tilbakemelding. Det er hyggelig å se at du fikk hva du forventet da du kom til oss, selv om jeg selvfølgelig gjerne skulle ønske at vi kunne gi deg en WOW-opplevelse. Håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake til oss! Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
5

Service utover det vanlige

26. januar 2017, Førde, Norge, Tore B G

Waterfront i Ålesund blir nå mitt hotell når jeg har ærender i Ålesund. Spurte ved booking om de hadde noen rom som også var egnet for å avholde et lite møte, og ble lovet at de skulle ordne dette. De…

Waterfront i Ålesund blir nå mitt hotell når jeg har ærender i Ålesund. Spurte ved booking om de hadde noen rom som også var egnet for å avholde et lite møte, og ble lovet at de skulle ordne dette. Det gjorde de virkelig!!! Resepsjonspersonalet utmerker seg som blide, høflige og opptatt av å gjøre vårt opphold best mulig. Fikk ikke testet ut restauranten denne gangen, men frokostopplevelsen var fin. Også der blide og arbeidsområde folk. Meget bra!!!

Svar fra eier

26. januar 2017

Kjære Tore B G., tusen hjertelig takk for din fine tilbakemelding, og takk for at du valgte Quality Hotel Waterfront! Jeg er veldig takknemlig for de fine ordene du skriver om vårt personale, og er veldig glad for at du ønsker å komme tilbake til oss. Vi gleder oss til å se deg igjen! Vennlig hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
3

Greit hotell

25. januar 2017, Drøbak, Norge, Eanita64_12

Moderne og fin beliggenhet til sentrum. Rommet er enkelt innredet og badet manglet toalettsaker, kun pumpesåpe ved håndvask og dusj. Når en dusjer renner vannet utover hele gulvet. Dynene var tynne me…

Moderne og fin beliggenhet til sentrum. Rommet er enkelt innredet og badet manglet toalettsaker, kun pumpesåpe ved håndvask og dusj. Når en dusjer renner vannet utover hele gulvet. Dynene var tynne men tunge, og hodeputen var litt liten.Savnet vannkoker til kaffe/te på rommet. Derfor burde kaffen i resepsjonen være gratis og ikke koste 20 kr..Frokosten var god og variert. Hyggelig betjening i hele hotellet.

Svar fra eier

25. januar 2017

Kjære Eanita64_12, tusen takk for at du bodde hos oss, og tusen takk for din tilbakemelding. Tusen takk også for at du nevner våre medarbeidere som hyggelige og imøtekommende! Vi har flere forskjellige romkategorier; fra våre helt basic moderat-rom til flotte oppgraderte rom og suiter. I de oppgraderte rommene står det toalettsaker til fritt bruk, og vi har også disse til salgs i resepsjonen for de som skulle behøve det. I de oppgraderte rommene finner du også vannkoker og kaffemaskin. I lobbyen tilbyr vi en bedre kaffe mot betaling, mens vi i restauranten fremdeles har gratis kaffe til alle gjester hele døgnet. Vi får ofte tilbakemeldinger om at sengene, dynene og putene våre er veldig gode, men jeg beklager at du ikke opplevde det slik. Vi skal ta dine kommentarer om dette med oss videre. Vi jobber med å finne en løsning på problemet med gulvet på noen av badene våre, og håper at dette er løst snart. Nok en gang, tusen takk for din tilbakemelding og hjertelig velkommen tilbake! Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
2

Dårlig og dyrt

25. januar 2017, Oslo, Norge, stigs114

Jeg var ikke fornøyd med rom-standarden; det var under et minimums komfort nivå. Badet er skrapet for enhver form for luksus. I tider med begrensning av toalettsaker på flyreiser velger Quality hotell…

Jeg var ikke fornøyd med rom-standarden; det var under et minimums komfort nivå. Badet er skrapet for enhver form for luksus. I tider med begrensning av toalettsaker på flyreiser velger Quality hotell å fjerne alle sanitær-artikler fra badet!?? Hyggelig mottakelse og frokost opplevelse. Betal-kaffe i loungen forverrer inntrykket!

Svar fra eier

25. januar 2017

Kjære stigs114, tusen takk for at du bodde hos oss, og tusen takk for din tilbakemelding. Jeg er lei meg for at du ikke var fornøyd med romstandarden. Vi har flere forskjellige romkategorier; fra våre helt basic moderat-rom til flotte oppgraderte rom og suiter. I de oppgraderte rommene står det toalettsaker til fritt bruk, og vi har også disse til salgs i resepsjonen for de som skulle behøve det. I lobbyen tilbyr vi en litt bedre kaffe mot betaling, mens du selvfølgelig får gratis kaffe i restauranten hele dagen. Det er veldig hyggelig å se at du ble godt tatt i mot av frokostpersonalet vårt! Håper å se deg igjen hos oss! Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
2.450.194.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.