Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Ålesund, Norge

Quality Hotel Waterfront

Ålesund,  Norge

Quality Hotel Waterfront ligger sentralt i Ålesund, på den solrike sydsiden av byen. Her bor du rett ved fjorden, med en topp moderne konferanseavdeling og stilig restaurant med utsikt mot fjord og fjell.

Quality Hotel Waterfront 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Waterfront

78% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 484 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4
Service
5

Norgestur

25. juli 2016, Horten, Norge, BlossomNor

Flott rom som overgikk våre forventninger - fantastisk seng så man virkeiig fikk sove godt. Frokosten var virkelig god med godt utvalg. Her kunne man gjerne ha bodd flere netter enn den ene vi fikk. .…

Flott rom som overgikk våre forventninger - fantastisk seng så man virkeiig fikk sove godt. Frokosten var virkelig god med godt utvalg. Her kunne man gjerne ha bodd flere netter enn den ene vi fikk. .

Svar fra eier

26. juli 2016

Hei BlossomNor, Så hyggelig at du hadde det så fint under oppholdet ditt hos oss. Det er alltid kjekt å få så hygelige tilbakemeldinger. Håper vi sees igjen ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
3

OK opphold i forbindelse med kurs

24. juli 2016, Trondheim, Norge, LillemyX

Bodde her over fire dager i forbindelse med ett kurs. Konferanserom var godt ventilert, vi var rundt 30-40 stk. på kurset,ingen klaget på luftkvalitet. Bevertning hver dag i konferanserom; ypperlig,my…

Bodde her over fire dager i forbindelse med ett kurs. Konferanserom var godt ventilert, vi var rundt 30-40 stk. på kurset,ingen klaget på luftkvalitet. Bevertning hver dag i konferanserom; ypperlig,mye frukt og annet som en kunne slappe av med i pauser. Ellers ble andre rom benyttet i forbindelse med vårt kurs og har ingen negative kommentarer. Angående mat; variabelt og noe for enhver smak. Og komme ned til frokostbuffet som var godt organisert,var en god start på dagen. Middager var også gode,kun en dag kjøkken hadde vært litt uheldig med kalkunkjøtt som var tørrere enn normalt. Ett lite minus; hotellet kan bli bedre på kost til de som trenger en annen diett enn "normalkost". Litt tungvint å komme seg inn gjennom inngangsdør til hotell, den hadde trappetrinn, dårlig tilrettelagt for personer med svake armer og en måtte dra koffert opp trinn,ingen elektrisk døråpner noe som kunne vært en stor fordel. Ingen kom for å hjelpe til, selv om resepsjon lå like ved;stort forbedringspotensial! Service og rengjøring var også god,ikke noe negativt her.

Svar fra eier

26. juli 2016

Hei LillemyX, Takk for den konstruktive og positive tilbakemeldingen du har gitt oss. Vi setter alltid pris på å få vite ting vi kan bli bedre på. Det var synd ingen kom og hjalp deg med bagasjen opp trappa. Trappa er en del av det orginale bygget og er derfor vernet, så den kan vi ikke gjøre så mye med vi anbefaler derfor de av våre gjester med tung bagasje å bruke den nedre inngangen slik at man kan ta heisen opp til resepsjonen. Som du bemerker er dette noe resepsjonen bør bli bedre på, slik at vi kan få informert gjestene våre før de begynner å gå opp trappa. Så håper jeg vi får besøk av deg ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
3

Ta gjester på alvor.

21. juli 2016, Ålesund, 756arnsteina

Hotellet yter for lite i forhold til romprisen. Vi venter på ledig rom, rommet inneholdt bare en seng og det er kaldt uten at noen vil gjøre noe med det. Hotellet ligger flott til i et fin by. Forbedr…

Hotellet yter for lite i forhold til romprisen. Vi venter på ledig rom, rommet inneholdt bare en seng og det er kaldt uten at noen vil gjøre noe med det. Hotellet ligger flott til i et fin by. Forbedring trengs.

Svar fra eier

26. juli 2016

Hei 756arnsteina, Takk for at du tok deg tid til å gi tilbakemelding. det er viktig for oss å få vite din mening om oss, slik at vi vet hva vi skal jobbe med for å bli bedre. Det er beklagelig at du føler at vi ikke tar gjestene våre på alvor, siden dette er noe av det vi jobber mest med slik at alle våre gjester føler seg velkommen og tatt vare på. klima anlegget vi har på hotellet gjør at det kan ta lang tid før man merker en endring i temperaturen, noe jeg håper dere ble informert om da dere klagde på temperaturen. Jeg håper vi får anledning til å ønske deg velkommen til oss ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
1

Altfor dårlig i forhold til prisen

21. juli 2016, Aalesund, 541haralde

Umulig å få booket via nettet. Rommet trangt og lite hensiktsmessig innredet, maling og murpuss falt av. Intet sted å plassere håndklær på badet. Frokosten var en ubehagelig opplevelse fra lange køer…

Umulig å få booket via nettet. Rommet trangt og lite hensiktsmessig innredet, maling og murpuss falt av. Intet sted å plassere håndklær på badet. Frokosten var en ubehagelig opplevelse fra lange køer til dårlig utvalg og problemer med å finne rene bord. Svært dårlig utbytte for pengene sammenlignet med de andre hotellene vi har brukt i sommer.

Svar fra eier

26. juli 2016

Hei 541haralde. Det var leit å høre at du har hatt en så dårlig opplevelse hos oss. Dette er det bare å beklage. Vi har hatt noen utfordringer i sommer med fullt hotell og mange gjester som skal spise frokost på samme tid, noe som da fører til litt venting. Dette beklager vi og er noe vi prøver å unngå ved at vi prøver å informere våre gjester om tidspunkt det kan bli trangt rundt frokost buffeen. dessverre så er det slik at man ikke alltid vet når dette vil skje, slik at man ikke får gitt beskjed til alle som kunne hatt nytte av det. Jeg vet ikke hvilket rom du hadde, men maling som faller av er noe vi kommer til å ta tak i omgående. så håper jeg at du vil gi oss muligheten til å vise oss fra en bedre side ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
3

Høy pris, Midt i sentrum

15. juli 2016, Norge, Stein I L

Kort vei til sentrumsgatene og broen som deler byen. Vindu mot veien støyer veldig. Bra rom og frokost. Noe høy pris for rom med støyende biler, burde vært rimeligere mot veien. Book et roligere sted…

Kort vei til sentrumsgatene og broen som deler byen. Vindu mot veien støyer veldig. Bra rom og frokost. Noe høy pris for rom med støyende biler, burde vært rimeligere mot veien. Book et roligere sted om de bare har ledige rom mot vei.
Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK