Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Ålesund, Norge

Quality Hotel Waterfront

Ålesund,  Norge

Quality Hotel™ Waterfront ligger sentralt i Ålesund, på den solrike sydsiden av byen. Her bor du rett ved fjorden, med en topp moderne konferanseavdeling og stilig restaurant med utsikt mot fjord og fjell.

Quality Hotel Waterfront 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Waterfront

78% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 593 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4
Service
5

Takk for ei god oppleving

16. januar 2017, Vestnes, Norge, Skafti H

Var på eit seminar i regi av 4H Kjekt personale og ryddige rom. Maten var veldig god og spesielt vil eg framheve saltfiskbollene. Dei var rett ut sagt nydelige. Det er altid kjekt når personale lar d…

Var på eit seminar i regi av 4H Kjekt personale og ryddige rom. Maten var veldig god og spesielt vil eg framheve saltfiskbollene. Dei var rett ut sagt nydelige. Det er altid kjekt når personale lar deg føle du er heima. Då vert opplevelsen god :)

Svar fra eier

16. januar 2017

Kjære Skafti, tusen takk for tilbakemeldingen din! Det er hyggelig å høre at dere i 4H hadde et fint opphold hos oss, og at både mat og service gjorde opplevelsen super. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake! Kristin B.

Les hele anmeldelsen
5

Weekend

16. januar 2017, Ulsteinvik, Norge, 794sveinb

Flott rom og en velsmakende frokost Meget bra renhold både på rom og felles areal Grei beliggenhet med fin fjordutsikt. God service på heile linje, med smilende og imøtekommende personell. Til og med…

Flott rom og en velsmakende frokost Meget bra renhold både på rom og felles areal Grei beliggenhet med fin fjordutsikt. God service på heile linje, med smilende og imøtekommende personell. Til og med kokken ønsket gjester " god morgen " 😀 i en travel frokostbuffet

Svar fra eier

16. januar 2017

Kjære 794sveinb, tusen takk for at du valgte Quality Hotel Waterfront for din weekend i Ålesund, og takk for tilbakemeldingen din! Jeg er veldig glad for å se at oppholdet svarte til forventningene, og at du hadde det fint hos oss. Det er spesielt viktig for meg at personalet blir oppfattet som smilende og imøtekommende, så dine kommentarer om nettopp dette er jeg veldig glade for. Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake! Kristin B.

Les hele anmeldelsen
4

Fint hotell med god frokost

14. januar 2017, Vikeså, Norge, 566ingerm

Imøtekommende personale og fint hotell, med sentral beliggenhet. God frokost og fine rom. Dårlig renhold, etter opphold på fire netter. Smuler på gulvet, som ikke ble fjernet. Kaldt badegulv, og kan s…

Imøtekommende personale og fint hotell, med sentral beliggenhet. God frokost og fine rom. Dårlig renhold, etter opphold på fire netter. Smuler på gulvet, som ikke ble fjernet. Kaldt badegulv, og kan selv ikke regulere varmen. Tynn dyne.

Svar fra eier

16. januar 2017

Kjære 566ingerm, tusen takk for at du valgte Quality Hotel Waterfront for ditt opphold i Ålesund, og takk for tilbakemeldingen! Jeg er glad for at du hadde et fint opphold, og at du likte hotellet vårt. Det du skriver om renholdet er allerede blitt tatt opp internt, og vi går gjennom gjeldende rutiner for å sikre at slike ting ikke skjer igjen. Ønsker deg en fin dag, og velkommen tilbake! Kristin B.

Les hele anmeldelsen
4

Fint og moderne hotell i sentrum

7. desember 2016, Eide, Norge, Bjørn S

Hyggelig og imøtekommende personale i resepsjonen ved ankomst. Rask innsjekk og gode ord og smil på veien. Fine moderne rom, men for meg litt for kaldt på badet. Fant aldri ut av å få et varmere badeg…

Hyggelig og imøtekommende personale i resepsjonen ved ankomst. Rask innsjekk og gode ord og smil på veien. Fine moderne rom, men for meg litt for kaldt på badet. Fant aldri ut av å få et varmere badegulv. Tradisjonell frokost litt over middels. Lunsjer og middager i restauranten var spennende og smakfullt. Vi var en stor gruppe, men serveringen gikk veldig effektivt. 45 minutter på en treretters middag for 80 personer er raskt. Kanskje litt for raskt? Oppsummert: Veldig fornøyd med oppholdet atter en gang. Svært praktisk med gode parkeringsmuligheter både inne og ute.

Svar fra eier

9. desember 2016

Kjære Bjørn S, tusen hjertelig takk for en fin tilbakemelding. Jeg er veldig glad for at dere hadde en fin opplevelse hos oss! Det var dumt at varmekablene på badet ikke virket som de skulle. Det skal de selvfølgelig gjøre - og om det skjer igjen anbefaler jeg at du tar kontakt med resepsjonen så vi får sjekket opp hva som er gale, og eventuelt gitt deg et annet rom med fungerende varmekabler på badet. Jeg er veldig glad du likte maten vår; vi legger mye arbeid i å alltid kunne tilby både god frokost, lunsj og middag. Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake! Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
5

Overnatting

6. desember 2016, Ulsteinvik, Norge, 270keldv

Dette hotellet er veldig bra, ligger godt og med god utsikt over havet, og ikke langt til midten av sentrum. God service og frokost. :) Parkering er veldig bra men trenger og merke dette litt bedre,…

Dette hotellet er veldig bra, ligger godt og med god utsikt over havet, og ikke langt til midten av sentrum. God service og frokost. :) Parkering er veldig bra men trenger og merke dette litt bedre, og burde ha været gratis ved overnatting. :)

Svar fra eier

9. desember 2016

Kjære 270keldv, tusen takk for tilbakemelding, og takk for at du bodde hos oss! Det er flott å se at du hadde et bra opphold hos oss, det er jeg veldig glad for. Vi skulle ønske vi kunne tilby gratis overnatting til våre gjester, men dessverre er det ikke vi som eier parkeringsplassene utenfor hotellet. Som stort sett ellers i Ålesund sentrum drives parkering av Ålesund Parkering. Men det er jo deilig å kunne gå tørrskodd fra bilen til hotellet, likevel! :) Ønsker deg en god helg, og god jul når den tid kommer! Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
2.430.126.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.