Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Ålesund, Norge

Quality Hotel Waterfront

Ålesund,  Norge

Quality Hotel Waterfront ligger sentralt i Ålesund, på den solrike sydsiden av byen. Her bor du rett ved fjorden, med en topp moderne konferanseavdeling og stilig restaurant med utsikt mot fjord og fjell.

Quality Hotel Waterfront 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Waterfront

78% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 553 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4
Service
5

Nytt og fint

26. september 2016, Kjøbenhavn, lars_maage

Veldig fine, historiske og ny oppusede rom. Veldig trivelig personale, særlig i frokost restauranten, men også i kveldsrestauranten. Deilige senger som gav god søvn. God mat. Trivelige receptionister.

Veldig fine, historiske og ny oppusede rom. Veldig trivelig personale, særlig i frokost restauranten, men også i kveldsrestauranten. Deilige senger som gav god søvn. God mat. Trivelige receptionister.
Les hele anmeldelsen
4

Komfortabelt og sentralt i Ålesund

22. september 2016, Kristiansand, Norge, Jarle H K

Perfekt hotell på solsiden i Ålesund Sentrum. Godt valg til forretning og privat. Store og rene rom med gode senger. Variert og god frokost som gir en god start på dagen. Gode konferansemuligheter på…

Perfekt hotell på solsiden i Ålesund Sentrum. Godt valg til forretning og privat. Store og rene rom med gode senger. Variert og god frokost som gir en god start på dagen. Gode konferansemuligheter på hotellet. Anbefales!
Les hele anmeldelsen
4

Bra hotell ved sjøen

22. september 2016, Bodo, Norway, Cecilia-Adriana

Rent og fint hotell, god service, stort rom, god seng, stille. Passelig avstand til sentrum, rett ved sjøen. Frokosten kan bli bedre. Savnet skap, koffert stativ og knagg på rommet og/eller på badet.…

Rent og fint hotell, god service, stort rom, god seng, stille. Passelig avstand til sentrum, rett ved sjøen. Frokosten kan bli bedre. Savnet skap, koffert stativ og knagg på rommet og/eller på badet. Hårføneren var elendig. Ellers fornøyd.
Les hele anmeldelsen
5

Helgetur

19. september 2016, Sistranda, Norge, Atle S

Perfekt atmosfære for en kjærlighetshelg ;-) Etter en lang dag på motorsykkelen var det herlig å komme tilbake hit til hotellet som er vår favoritt i ålesund. Etter innsjekk er det en glede å få serv…

Perfekt atmosfære for en kjærlighetshelg ;-) Etter en lang dag på motorsykkelen var det herlig å komme tilbake hit til hotellet som er vår favoritt i ålesund. Etter innsjekk er det en glede å få servert utsøkt middag i hotellets restaurant.

Svar fra eier

20. september 2016

Kjære Atle S, tusen hjertelig takk for din fine tilbakemelding! Jeg er veldig glad for å se at du hadde et fint opphold hos oss, og at dere fikk nytt et bedre måltid i restauranten vår. Hjertelig velkommen tilbake! Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
5

Jobbreise til Ålesund

13. september 2016, Trondheim, Norge, 461vegardr

Quality Waterfront ble anbefalt av en kollega, og det svarte til forventningene. God frokost og meget hyggelig personale i resepsjonen da jeg kom på kvelden. Ser ikke bort i fra at jeg bruker dette ho…

Quality Waterfront ble anbefalt av en kollega, og det svarte til forventningene. God frokost og meget hyggelig personale i resepsjonen da jeg kom på kvelden. Ser ikke bort i fra at jeg bruker dette hotellet igjen senere.

Svar fra eier

13. september 2016

Kjære 461vegardr, takk for tilbakemeldinge, og takk for at du valgte å bo hos oss! Vi gleder oss til å se deg igjen. Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
2.370.124.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis
Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.