Streik i hotellbransjen.

Noen av våre hotell kan bli helt eller delvis stengt på grunn av streik. #LINK_NO# for mer informasjon og for å se om ditt hotellopphold kan være påvirket.

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Ålesund, Norge – book nå

Quality Hotel Waterfront

Ålesund,  Norge

Quality Hotel Waterfront ligger sentralt i Ålesund, på den solrike sydsiden av byen. Her bor du rett ved fjorden, med en topp moderne konferanseavdeling og stilig restaurant med utsikt mot fjord og fjell.

Quality Hotel Waterfront 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Waterfront

78% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 446 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Behagelig hotell

25. april 2016, Oslo, Norge, Maija S

Hotellet har høy standard og profesjonelt personale. Frokosten er god og man føler absolutt at man bor på et hotell med klasse. Jeg bodde på to ulike rom og ingen av rommene hadde gardiner som lot seg…

Hotellet har høy standard og profesjonelt personale. Frokosten er god og man føler absolutt at man bor på et hotell med klasse. Jeg bodde på to ulike rom og ingen av rommene hadde gardiner som lot seg lukke helt, hvilket gjorde at jeg ikke fikk sovet utpå noen av nettene. Dette var det eneste negative, men det veier ganske tungt allikevel, siden god søvn er en viktig del av et hotellopphold.

Svar fra eier

26. april 2016

Kjære Maija S, tusen takk for tilbakemeldingen, og takk for at du bodde hos oss også denne gangen. Jeg setter stor pris på dine kommentarer, og er glad for at du hadde et fint opphold hos oss. Det du skriver om gardinene er selvfølgelig noe vi tar på høyeste alvor, da jeg er enig i at kvalitetssøvn er en stor del av et hotellopphold. Vi er i gang med å kartlegge hvilke rom som har behov for bytte av gardiner, og vil gjøre noe med dette så snart som mulig. Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake! Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
4

Waterfront Ålesund

21. april 2016, Fredrikstad, Norge, N464JSchristianw

Bra hotell med fin beliggenhet. nær sentrum med flere gode restauranter. Lett å parkere i parkeringshus Serviceinnstilt personale. Kan anbefales til forretningsreiser og konferanser. Bra utstyrt trimr…

Bra hotell med fin beliggenhet. nær sentrum med flere gode restauranter. Lett å parkere i parkeringshus Serviceinnstilt personale. Kan anbefales til forretningsreiser og konferanser. Bra utstyrt trimrom

Svar fra eier

22. april 2016

Kjære N464JSchristianw, Takk for tilbakemeldingen din! Jeg er glad for at du hadde et fint opphold hos oss, og at du anbefaler oss videre. Hjertelig velkommen tilbake! Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
4

Svært bra

21. april 2016, Bergen, Norge, raymondv575

Pent hotell, med rene og moderne rom. God køye, herlig frokost og utvalg. Restauranten prøvde jeg aldri da denne ikke åpnet før 18. Hadde besdkjeden meny. Alt i alt ett bra hotell jeg gjerne besøker i…

Pent hotell, med rene og moderne rom. God køye, herlig frokost og utvalg. Restauranten prøvde jeg aldri da denne ikke åpnet før 18. Hadde besdkjeden meny. Alt i alt ett bra hotell jeg gjerne besøker igjen. Frokosten var meget bra.

Svar fra eier

22. april 2016

Kjære raymondv575, tusen takk for at du bodde hos oss, og takk for tilbakemeldingen din! Jeg er glad for at du hadde et fint opphold hos oss. Hjertelig velkommen tilbake! Kristin B.

Les hele anmeldelsen
3

Ok

17. april 2016, , Uragut

Ok overnatting, men ikkje meir. Upersonlig i resepsjonen både ved ankomst og avreise. Rom rent og greitt. Frokostsalen ikkje spesielt koselig. Utvalg mat ok, men vansker med maskin for kaffe og tevann…

Ok overnatting, men ikkje meir. Upersonlig i resepsjonen både ved ankomst og avreise. Rom rent og greitt. Frokostsalen ikkje spesielt koselig. Utvalg mat ok, men vansker med maskin for kaffe og tevann. Beliggenhet er grei med parkeringsmuligheter.

Svar fra eier

21. april 2016

Kjære Uragut, tusen takk for tilbakemeldingen, og takk for at du bodde hos oss! Jeg beklager måten du ble mottatt i resepsjonen. Vi har stort fokus på å være serviceinnstilte og å se gjesten, og dette gjelder i alle avdelinger. Det er trist at du ikke ble møtt på den måten vi ønsker i resepsjonen, siden dette på mange måter er hjertet av hotellet. Kjekt at du synes frokosten var god! Jeg er ikke sikker på når du bodde hos oss, men om det er nylig, har vi nettopp fått en ny kaffemaskin - og nå er det ingen problemer. Strålende at du likte vår sentrale beliggenhet! Rett ved inngangen til Ålesunds jugendby, og bare et steinkast fra Hellebroa og Brosundet. Det finnes nesten hundre parkeringsplasser i umiddelbar nærhet til hotellet, og halvparten av dem ligger i parkeringshus med direkte gjennomgang til hotellet. Ha en strålende dag og velkommen tilbake til oss! Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
3

Skittent rom

15. april 2016, Göteborg, Sverige, 568runel

Har brukt hotel Waterfront flere ganger, og for andre gang får jeg et rom som ikke er gjort klart etter forrige gjest. Ellers et OK hotell, beliggende i et rolig område og med en god frokost. Rommene…

Har brukt hotel Waterfront flere ganger, og for andre gang får jeg et rom som ikke er gjort klart etter forrige gjest. Ellers et OK hotell, beliggende i et rolig område og med en god frokost. Rommene er grei (når de er rengjort), med god plass for litt kontorarbeide.

Svar fra eier

21. april 2016

Kjøre 568runel, tusen takk for tilbakemeldingen din, og takk for at du bodde hos oss! Jeg beklager på det sterkeste at rommet ditt ikke var rengjort. Dette er absolutt ikke slik det skal være, og noe vi tar på høyeste alvor. Vi får heldigvis stort sett tilbakemeldinger om godt renhold. Ønsker deg en fin dag, og hjertelig velkommen tilbake til oss! Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
2.311.63.000 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK