Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Ålesund, Norge

Quality Hotel Waterfront

Ålesund,  Norge

Quality Hotel Waterfront ligger sentralt i Ålesund, på den solrike sydsiden av byen. Her bor du rett ved fjorden, med en topp moderne konferanseavdeling og stilig restaurant med utsikt mot fjord og fjell.

Quality Hotel Waterfront 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Waterfront

78% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 466 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
2

Bra hotell, dårlig frokostservering

19. juni 2016, Lillehammer, Norge, morlin1962

Fint hotell med hyggelig betjening. Hyggelig velkomst i resepsjonen og greie rom. Frokosten var derimot en skikkelig nedtur. En ansatt gjorde så godt hun kunne, men med mange gjester så var det ingen…

Fint hotell med hyggelig betjening. Hyggelig velkomst i resepsjonen og greie rom. Frokosten var derimot en skikkelig nedtur. En ansatt gjorde så godt hun kunne, men med mange gjester så var det ingen tallerkener der og to-tre tørre brødskiver og manglende påfyll ellers ga meg en dårlig opplevelse og start på dagen.

Svar fra eier

20. juni 2016

Kjære Morlin1962, tusen takk for tilbakemeldingen din, og tusen takk for at du bodde hos oss. Jeg er lei meg for at du opplevde frokosten som du gjorde. Det skal ikke være slik. Når hotellet er fullt kan det være enkelte tidspunkt hvor det er travlere enn andre i frokosten, men det skal aldri være slik at man ikke finner nok mat eller at det ikke blir ryddet på lang tid. Dette skal vi få ryddet opp i snarest, og jeg takker deg inderlig for tilbakemeldingen. Jeg håper du likevel vil komme tilbake til oss i Ålesund, og gi oss en mulighet til å vise oss fra en bedre side. Ønsker deg en fin sommer! Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
4

Moderne hotel litt utenfor sentrum av Ålesund

17. juni 2016, Ås, Norge, PeBo1

Helt OK rom, uten det lille ekstra - bar og restaurant med godt utvalg og utmerket mat, Hyggelig og hjelpsom betjening. Veldig dyr parkering utenfor hotellet - vet ikke hva hotellet tar i parkeringsh…

Helt OK rom, uten det lille ekstra - bar og restaurant med godt utvalg og utmerket mat, Hyggelig og hjelpsom betjening. Veldig dyr parkering utenfor hotellet - vet ikke hva hotellet tar i parkeringshuset. Hotellet kan anbefales, men det er ikke 'rimelig' hverken for overnatting eller bar og restaurant...
Les hele anmeldelsen
4

Fint hotell

17. juni 2016, Kvam, Norge, Tundre

Fint hotell med god standard. Hotellet var helt fullt når jeg var der og derfor var frokosten et salig kaos og ga en heller masete start på dagen med mye venting. Håper at dette hører med til sjelden…

Fint hotell med god standard. Hotellet var helt fullt når jeg var der og derfor var frokosten et salig kaos og ga en heller masete start på dagen med mye venting. Håper at dette hører med til sjeldenhetene. Gode parkeringsmuligheter ved hotellet og kort vei å gå til restauranter og gågaten. Dersom du synes det er sjenerende med røyklukt (tobakk) be om et rom som ikke vender inn mot bakgården da man kjenner lukt helt opp til de øverste etasjene. Om dette ikke sjenerer er det fint med rom der da man får litt utsikt grunnet en liten "karnapp" :) Resepsjonspersonalet er veldig hyggelige og kommer gjerne med restaurant-tips m.m. Sørg for å ta en tur opp på Aksla dersom du ikke har vært der før. Nydelig utsikt over Ålesund og omegn!

Svar fra eier

20. juni 2016

Kjære Tundre, tusen takk for din fine tilbakemelding, og takk for at du bodde hos oss! Jeg er glad for at du i det store og hele hadde et fint opphold hos oss, og at personalet på hotellet imponerte deg. Frokostrestauranten kan være full om sommeren når det er mye gjester, men om man har mulighet til å være fleksibel på tidspunkt man spiser frokost kan man forhøre seg med resepsjonen om når det vil være minst folk tilstede. De har ofte oversikt over dette. Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss! Ha en fin uke - Kristin B.

Les hele anmeldelsen
5

Anbefales

11. juni 2016, , Jarle M

Et flott hotell med god mat og god service. Rommene var veldig bra. Hotellet ligger helt ved sjøen så det er fine områder å spasere. Anbefaler en liten byvandring med guide. Reis en tur til Klippfisk…

Et flott hotell med god mat og god service. Rommene var veldig bra. Hotellet ligger helt ved sjøen så det er fine områder å spasere. Anbefaler en liten byvandring med guide. Reis en tur til Klippfiskakademiet og spis nydelig klippfisk. Turen dit tar noen minutter med bil.

Svar fra eier

14. juni 2016

Kjære Jarle M, tusen takk for din fine tilbakemelding! Jeg er glad for at du hadde et fint opphold hos oss. I sommer er det mulig å være med på byvandring for individuelle reisende. Ta kontakt med resepsjonen vår får mer informasjon om dette. Ønsker deg velkommen tilbake! Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
5

Hyggelig weekend

30. mai 2016, Kristiansund, Norge, Knut H

Siste helga i mai 2016 var min kjære og jeg på et weekendopphold. Vi var så godt som maks heldige med været. Vi fikk et veldig hyggelig opphold. Første møtet på fredagen var en smilende resepsjonist s…

Siste helga i mai 2016 var min kjære og jeg på et weekendopphold. Vi var så godt som maks heldige med været. Vi fikk et veldig hyggelig opphold. Første møtet på fredagen var en smilende resepsjonist som tok i mot oss. Resten av helga forløp like positivt. Vi vil meget sannsynlig komme tilbake ved senere anledninger.

Svar fra eier

31. mai 2016

Kjære Knut H, tusen hjertelig takk for at du bodde hos oss, og takk for din fine tilbakemelding! Jeg er veldig glad for at vi kunne bidra til at du og din kjære fikk en fin weekend i Norges vakreste by. Hjertelig velkommen tilbake! Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
2.320.94.000 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK