Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Waterfront

Ålesund,  Norge

Quality Hotel Waterfront ligger sentralt i Ålesund, på den solrike sydsiden av byen. Her bor du rett ved fjorden, med en topp moderne konferanseavdeling og stilig restaurant med utsikt mot fjord og fjell.

Quality Hotel Waterfront 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Waterfront

78% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 307 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Koselig i Ålesund

2. juli 2015, Alesund, Norway, Elin H

Hadde en fin natt på waterfront! Et moderne og stilig hotell. Vi hadde rom på "gamle"delen, veldig koselig. Et rent hotell, og delikat bad. Ligger sentralt og fint til i Ålesund. Ok frokost. Kommer gj…

Hadde en fin natt på waterfront! Et moderne og stilig hotell. Vi hadde rom på "gamle"delen, veldig koselig. Et rent hotell, og delikat bad. Ligger sentralt og fint til i Ålesund. Ok frokost. Kommer gjerne tilbake!
Les hele anmeldelsen
3

Transit hotel

4. juni 2015, , Moeoslo

Nyoppusset og rom med flott utsikt utover fjorden. God service og hotellet minner meg litt om et airport hotel. Føler jeg ikke helt fikk med meg sjarmen med Ålesund ved å bo her. Men i denne omgang…

Nyoppusset og rom med flott utsikt utover fjorden. God service og hotellet minner meg litt om et airport hotel. Føler jeg ikke helt fikk med meg sjarmen med Ålesund ved å bo her. Men i denne omgang var det en konferanse og til det så funket det utmerkt. Ble en bra distraksjon når Hurtigruta seiler forbi.

Svar fra eier

10. juni 2015

Kjære Moeoslo, tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding! Ut i fra det du skriver tolker jeg deg slik at du hadde et fint opphold hos oss, og at du er fornøyd med både servicen og produktet vi leverer. Det er vi veldig glade for. Vi ligger kun 4-5 minutters gange fra hjertet av Ålesund, Brosundet, og fra mange av rommene på baksiden av hotellet har man utsikt over takene på Ålesunds vakreste jugendhus. Vi ligger også sentralt plassert ved sjøen, rett i utkanten av Ålesunds berømte jugendbebyggelse. En del av hotellet befinner seg også i et restaurert jugendhus fra 1906, og en annen del i et av de berømte klippfiskpakkhusene fra samme årstall. Med alt dette i mente, er det dumt at du ikke føler du fikk oppleve sjarmen av Ålesund ved å bo hos oss. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake, og håper du velger oss ved ditt neste besøk til Norges vakreste by!

Les hele anmeldelsen
5

Flott hotell

3. juni 2015, Alesund, Norway, TerjeBarly

Vi ble møtt av en hyggelig og blid resepsjonsionist. Rommet var flott og godt rengjort. Hotellet ligger veldig sentralt. Frokosten var det beste med overnattingen med veldig godt utvalg i både kald og…

Vi ble møtt av en hyggelig og blid resepsjonsionist. Rommet var flott og godt rengjort. Hotellet ligger veldig sentralt. Frokosten var det beste med overnattingen med veldig godt utvalg i både kald og varm mat, og fantastiske gode brød. Anbefales på det sterkeste.

Svar fra eier

10. juni 2015

Kjære TerjeBarly, tusen hjertelig takk for dine fine ord! Vi setter veldig stor pris på at du tar deg tid til å gi oss din tilbakemelding, og er veldig glade for at du hadde et fint opphold hos oss. Hjertelig velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
3

Gjennomsnitt

2. juni 2015, Ålesund, Norge, Rigmorsolbuehoff

Hotellet var rent og fint, MEN det lå bare en dyne (90 x 220cm) i sengen! (Vi hadde bestilt dobbeltrom.) Vi lette i skapet, men ingen dyne var å finne der. Om morgenen fant vi en papirlapp på skriveb…

Hotellet var rent og fint, MEN det lå bare en dyne (90 x 220cm) i sengen! (Vi hadde bestilt dobbeltrom.) Vi lette i skapet, men ingen dyne var å finne der. Om morgenen fant vi en papirlapp på skrivebordet som fortalte at hvis vi ønsket en ekstra dyne, så lå det en under sengen! Vi så ikke etter en dyne på skrivebordet, heller ikke under sengen.. Orket ikke å gå ned i resepsjonen å spørre, men vi kunne selvsagt ha ringt ned. Det synes jeg skulle vært unødvendig. På badet lå det ett håndkle av hver størrelse - altså ett stort og ett lite. Flere fant vi i skapet! Der lå det forresten en ekstra pute. God mat og hyggelig betjening. Vi lå der en natt 28 - 29. mai 2015.

Svar fra eier

10. juni 2015

Hei Rigmorsolbuehoff, Tusen takk for din tilbakemelding! Vi er veldig glade for at du synes vi har hyggelig personale, og god mat. Det er veldig viktig for oss at våre gjester opplever kvalitet i alle avdelinger! Vi har kun dobbeltrom på hotellet, så selv om man kun er en person har man dobbeltseng. Det skal selvfølgelig være to dyner i sengen når dere har bestilt rom for to personer, og dette beklager vi på det sterkeste at det ikke var på deres rom. Som du sier, er det imidlertid godt informert på rommet om at en ekstra dyne finnes under sengen. Grunnen til at dynen ikke ligger i skapet, er fordi den der ville tatt opp plass som ellers kunne vært brukt til å oppbevare klær. Men som standard skal det selvfølgelig være redd opp til to personer når det er bestilt rom til to personer, og dette beklager vi selvfølgelig på det sterkeste. Vi håper vi kan få gleden av å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning!

Les hele anmeldelsen
5

Supert hotell

25. mai 2015, , Terje R

Som før, reint og moderne rom, blide og serviceinnstilt personale, flott frokost og attendetrekt, roleg plassering, men samstundes 3 minutt spasertur inn til sentrum. Ekstra pluss for hurtigruta som l…

Som før, reint og moderne rom, blide og serviceinnstilt personale, flott frokost og attendetrekt, roleg plassering, men samstundes 3 minutt spasertur inn til sentrum. Ekstra pluss for hurtigruta som legg til kai rett utanfor.

Svar fra eier

26. mai 2015

Kjære Terje R., tusen takk for din fine tilbakemelding! Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK