Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Ålesund, Norge

Quality Hotel Waterfront

Ålesund,  Norge

Quality Hotel Waterfront ligger sentralt i Ålesund, på den solrike sydsiden av byen. Her bor du rett ved fjorden, med en topp moderne konferanseavdeling og stilig restaurant med utsikt mot fjord og fjell.

Quality Hotel Waterfront 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Waterfront

78% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 479 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4
Service
3

Ta gjester på alvor.

21. juli 2016, Ålesund, 756arnsteina

Hotellet yter for lite i forhold til romprisen. Vi venter på ledig rom, rommet inneholdt bare en seng og det er kaldt uten at noen vil gjøre noe med det. Hotellet ligger flott til i et fin by. Forbedr…

Hotellet yter for lite i forhold til romprisen. Vi venter på ledig rom, rommet inneholdt bare en seng og det er kaldt uten at noen vil gjøre noe med det. Hotellet ligger flott til i et fin by. Forbedring trengs.
Les hele anmeldelsen
1

Altfor dårlig i forhold til prisen

21. juli 2016, Aalesund, 541haralde

Umulig å få booket via nettet. Rommet trangt og lite hensiktsmessig innredet, maling og murpuss falt av. Intet sted å plassere håndklær på badet. Frokosten var en ubehagelig opplevelse fra lange køer…

Umulig å få booket via nettet. Rommet trangt og lite hensiktsmessig innredet, maling og murpuss falt av. Intet sted å plassere håndklær på badet. Frokosten var en ubehagelig opplevelse fra lange køer til dårlig utvalg og problemer med å finne rene bord. Svært dårlig utbytte for pengene sammenlignet med de andre hotellene vi har brukt i sommer.
Les hele anmeldelsen
3

Høy pris, Midt i sentrum

15. juli 2016, Norge, Stein I L

Kort vei til sentrumsgatene og broen som deler byen. Vindu mot veien støyer veldig. Bra rom og frokost. Noe høy pris for rom med støyende biler, burde vært rimeligere mot veien. Book et roligere sted…

Kort vei til sentrumsgatene og broen som deler byen. Vindu mot veien støyer veldig. Bra rom og frokost. Noe høy pris for rom med støyende biler, burde vært rimeligere mot veien. Book et roligere sted om de bare har ledige rom mot vei.
Les hele anmeldelsen
4

Fin plassering, lite rom

13. juli 2016, Bergen, Norge, annei199

Hotellet som sådan var flott, fin plassering, god frokost og hyggelig betjening. Det som trekker ned var et svært lite rom,uten mini bar/kjøleskap, vindu mot trapper/gang. Det gjorde at vi måtte ha ga…

Hotellet som sådan var flott, fin plassering, god frokost og hyggelig betjening. Det som trekker ned var et svært lite rom,uten mini bar/kjøleskap, vindu mot trapper/gang. Det gjorde at vi måtte ha gardiner foran vindu hele tiden slik at ikke gjester som gikk opp trappen kunne se rett inn i rommet. Var noe overasket over å få et slikt rom til en pris på et hotell som lå over de billigste i byen. Parkering var dyrt, 200 kr pr døgn.
Les hele anmeldelsen
5

Midt i byen

12. juli 2016, Nannestad, Norge, AnnMargret63

Waterfront ligger i akkurat passe spaseravstand fra sentrum - veldig kjekt å rusle langs gatene og bare ta inn over seg inntrykkene! Gode senger, romslig rom. Hyggelig betjening i resepsjonen og frok…

Waterfront ligger i akkurat passe spaseravstand fra sentrum - veldig kjekt å rusle langs gatene og bare ta inn over seg inntrykkene! Gode senger, romslig rom. Hyggelig betjening i resepsjonen og frokosten var super ! Kan anbefales !
Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK