Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Waterfront

Ålesund,  Norge

Quality Hotel Waterfront ligger sentralt i Ålesund, på den solrike sydsiden av byen. Her bor du rett ved fjorden, med en topp moderne konferanseavdeling og stilig restaurant med utsikt mot fjord og fjell.

Quality Hotel Waterfront 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Waterfront

78% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 335 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Fantastisk service!

27. juli 2015, , katmyr

Raske svar på e-post i forkant, fint og stort rom med god utsikt over kaia og fjellene på Sunnmøre, god pris for ekstra stort rom, hyggelig betjening, god frokost. Eneste trekk var at det var vanskeli…

Raske svar på e-post i forkant, fint og stort rom med god utsikt over kaia og fjellene på Sunnmøre, god pris for ekstra stort rom, hyggelig betjening, god frokost. Eneste trekk var at det var vanskelig å få tak i mat da vi ankom på natta - resepsjonen kunne ikke hjelpe oss, pluss at vi ble vekket av cruisebåter som la til kai tidlig på morgenen. Kort avstand fra hotellet til bykjernen og alt den har å by på. Anbefales!

Svar fra eier

27. juli 2015

Kjære Katmyr, tusen hjertelig takk for at du valgte Quality Hotel Waterfront, og tusen takk for din tilbakemelding! Jeg er veldig glad for å se at du hadde et fint opphold hos oss, og det er spesielt fint å se at du nevner våre ansatte som hyggelige! Kjøkkenet vårt stenger klokken 22.00, og etter dette er det vanligvis ikke alltid like lett for resepsjonisten å ordne mat til sent ankomne gjester. Dette er selvfølgelig noe vi ønsker å bli bedre på, og vil vurdere å innføre noe enkel mat som kan serveres til gjester som kommer på nattestid. Om sommeren blir havnene i Ålesund hyppig anløpt av cruisebåter, og de kan noen ganger komme til alle døgnets tider. Dette betyr at om man har et hotellrom med utsikt til de vakre Sunnmørsalpene, og kan se disse cruiseskipene komme inn fjorden, vil man også høre noe lyd fra dem når de legger til. Nok en gang, tusen takk for at du valgte Quality Hotel Waterfront, og takk for din tilbakemelding! Hjertelig velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
4

Nytt, bra rom, flott utsikt, men potensiale på renhold og restauranten

24. juli 2015, Oslo, Norway, Marianne H

Vi hadde to fine dager i Ålesund. Hotellet er nylig oppusset og fremstår delikat i fellesarealene. Ble oppgradert til et flott og stort de luxe rom med god utsikt! På 1. plan, så er også innsikt. Også…

Vi hadde to fine dager i Ålesund. Hotellet er nylig oppusset og fremstår delikat i fellesarealene. Ble oppgradert til et flott og stort de luxe rom med god utsikt! På 1. plan, så er også innsikt. Også må dt gjøres noe med dusjen, hele badet var oversvømt hver gang, kan løses med noen justeringer. Greit å få luket vekk et irritasjonsmoment. Enkelt med parkering i p-hus med tilgang til hotellet, ikke rimeligste alternativ, men ok. Ble sjekket inn av en fantastisk hyggelig og dyktig gutt (månedens ansatt). Møtte dessverre hans rake motsetning da vi sjekket ut, så knapt opp fra pc'n. Veldig synd. Renholdet kunne vært bedre, virket tilfeldig og noe slurvete Ok frokost, ikke noe mer en man kan forvente og mange choice hoteller som har bedre utvalg, spesielt av frukt/grønt, nøtter, frø, bær, fisk, youghurt. Fint område og utsikt over sjøen. Vi tenkte teste restauranten en kveld, men viste seg at det var buffet og ikke a la carte som det stod i resepsjonen. Dette hadde vært ok, hvis det faktisk hadde vært en buffet. Men med kun en varmrett og denne var fisk, så ble det litt for snevert utvalg både for barn og voksne. Så her kan det kanskje være en ide å innføre dagens? Og bedre info i resepsjonen/utenfor restauranten på hva som gjelder er nok lurt.

Svar fra eier

27. juli 2015

Kjære Marianne H, Tusen takk for at du valgte Quality Hotel Waterfront under ditt opphold i Ålesund, og tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi din tilbakemelding av oss! Jeg er veldig glad for å se at du var fornøyd med størrelsen på, og utsikten fra rommet ditt! Jeg noterer det du skriver om dusjen og vil se om dette er noe vi kan få gjort noe med relativt raskt. Det er hyggelig å lese at vår månedens ansatt for juni gjorde et godt inntrykk på deg ved innsjekk. Vi er veldig opptatt av at man skal bli sett av alle ansatte man møter på sin vei gjennom hotellet, enten det er resepsjonisten, renholderen, servitøren, eller hotellsjefen. Derfor er det også skuffende å se at resepsjonisten ved utsjekk ikke oppfylte forventningene dine. Det er dumt at du ikke opplevde frokosten vår som tilfredsstillende. Vi får mange gode tilbakemeldinger på denne, som både går på at det er mye utvalg i godt brød, og at det er godt utvalg blant pålegg og varmmat. Det er beklagelig at dette ikke er det du fant da du kom til frokost. Du har helt rett i at det er viktig at resepsjonistene vet hva som blir tilbudt i restauranten. Resepsjonen er hjertet i hotellet, og det er viktig at man der kan få riktig informasjon. Buffeten skal normalt inneholde minst én fiskerett og én kjøttrett, i tillegg til et rikt utvalg av kaldt tilbehør og desserter. Hvorfor det kun var fisk å få denne kvelden, er noe jeg må undersøke nærmere, og selvfølgelig beklager jeg dette på det sterkeste. Nok en gang, tusen takk for din tilbakemelding, og hjertelig velkommen tilbake til Ålesund og Quality Hotel Waterfront!

Les hele anmeldelsen
5

Flott

14. juli 2015, Tynset, Norge, akgraneng

Var her 2 netter med Coop-tilbud. Veldig hyggelig sted, god service og ypperlig beliggenhet med gangavstand til alt i sentrum. Spisesal og sittegrupper i trappa med utsikt til kaia. Stilig interiør. G…

Var her 2 netter med Coop-tilbud. Veldig hyggelig sted, god service og ypperlig beliggenhet med gangavstand til alt i sentrum. Spisesal og sittegrupper i trappa med utsikt til kaia. Stilig interiør. God mat. Et lite minus for manglende mulighet til å åpne vindu på rommet, men dette er en bagatell. (Hadde takvinduer).

Svar fra eier

15. juli 2015

Kjære akgraneng, tusen hjertelig takk for dine fine ord om oss. Jeg er veldig glad for at du hadde et fint opphold. Hjertelig velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
5

Supert opphald

13. juli 2015, Sogn og Fjordane, Norge, tonjec681

Ein plass som burde vere eit "must" på lista over plasser å reise til. Fint hotell, veldig sentralt. Dyktige folk og ikkje minst hyggelige. Minuset var utsikta, men rommet var bra likevel. Men ei utsi…

Ein plass som burde vere eit "must" på lista over plasser å reise til. Fint hotell, veldig sentralt. Dyktige folk og ikkje minst hyggelige. Minuset var utsikta, men rommet var bra likevel. Men ei utsikt utover sjøen hadde nok toppet opphaldet. :) Alt i alt, er vi kjempefornøyd. :)

Svar fra eier

14. juli 2015

Kjære tonjec681, tusen hjertelig takk for at du tok deg tid til å legge igjen din tilbakemelding her på TripAdvisor. Jeg er glad for å se at du hadde et fint opphold hos oss. Jeg er også glade for at du nevner personalet som hyggelige og dyktige mennesker. Tusen hjertelig takk, og velkommen tilbake skal du være!

Les hele anmeldelsen
5

Meget behagelig hotell

9. juli 2015, Skjetten, Norge, KRA_1956

Vi bestilte tre netter med COOP-rabatt. Da vi kom fikk vi et godt oppgradert rom med utsikt. Hotellet ligger rett ved sentrum og har en del i jugend-stil og en ny del. Frokosten og service er meget br…

Vi bestilte tre netter med COOP-rabatt. Da vi kom fikk vi et godt oppgradert rom med utsikt. Hotellet ligger rett ved sentrum og har en del i jugend-stil og en ny del. Frokosten og service er meget bra.

Svar fra eier

10. juli 2015

Kjære KRA_1956, tusen hjertelig takk for dine fine ord om oss her på TripAdvisor! Jeg er veldig glad for å se at du hadde et fint opphold hos oss, og benytter anledningen til å ønske deg velkommen tilbake til oss. Fortsatt god sommer!

Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK