Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Ålesund, Norge

Quality Hotel Waterfront

Ålesund,  Norge

Quality Hotel Waterfront ligger sentralt i Ålesund, på den solrike sydsiden av byen. Her bor du rett ved fjorden, med en topp moderne konferanseavdeling og stilig restaurant med utsikt mot fjord og fjell.

Quality Hotel Waterfront 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Waterfront

78% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 454 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Veldig fornøyd

17. mai 2016, Oslo, Norge, D5798VLanitab

Hotellet ligger sentralt. Det er lov å ha med hund, som er veldig bra. Pent og rent. Veldig hyggelig og imøtekommende personalet. Nydelig mat. Kommer absolutt til å velge dette hotellet igjen neste ga…

Hotellet ligger sentralt. Det er lov å ha med hund, som er veldig bra. Pent og rent. Veldig hyggelig og imøtekommende personalet. Nydelig mat. Kommer absolutt til å velge dette hotellet igjen neste gang jeg besøker Ålesund.

Svar fra eier

19. mai 2016

Kjære D5798VLanitab, tusen takk for hyggelig tilbakemelding, og takk for at du bodde hos oss. Vi ønsker deg og hunden din hjertelig velkommen tilbake til oss! Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
4

En dag med konferanse

13. mai 2016, , Morten K

Til tross for iherdig streik, så klarte hotellet å levere en god dag til oss. Lunsjen var god og fasilitetene ble fulgt opp av personalet. Lunsjbordet var til tider litt tynt i rekkene, men med litt t…

Til tross for iherdig streik, så klarte hotellet å levere en god dag til oss. Lunsjen var god og fasilitetene ble fulgt opp av personalet. Lunsjbordet var til tider litt tynt i rekkene, men med litt tålmodighet, så gikk dette også greit. Jeg kommer gjerne tilbake hit, for både møte og hygge.

Svar fra eier

19. mai 2016

Kjære 9mrk, tusen hjertelig takk for besøket, og takk for tilbakemeldingen din! Jeg er glad for at dere opplevde besøket hos oss som knirkefritt, til tross for streik. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake! Kristin B.

Les hele anmeldelsen
5

Et supert hotell med god beliggenhet

12. mai 2016, Bø I Telemark, Norge, John A

Var på hotellet i en periode hvor halve staben var i streik, men de som var til stede gjorde en så fantastisk jobb at det ikke var merkbart. Hotellet har utrolig hyggelige tilsatte som er profesjonell…

Var på hotellet i en periode hvor halve staben var i streik, men de som var til stede gjorde en så fantastisk jobb at det ikke var merkbart. Hotellet har utrolig hyggelige tilsatte som er profesjonelle i jobben, maten var veldig bra - festmiddagen fantastisk! Jeg er kresen på senger, men her fikk jeg sove godt - alltid en bonus.

Svar fra eier

12. mai 2016

Kjære John A, tusen takk for din fine tilbakemelding og tusen takk for at du bodde hos oss. Det er ekstra hyggelig å få slike tilbakemeldinger nå i disse tider. Ønsker deg en strålende pinsehelg og 17. mai, og hjertelig velkommen tilbake! Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
5

Følte meg velkommen

9. mai 2016, Luster, Norge, 184ingerh

Dette var et flott sted å bo midt i sentrum av byen! Det gikk lett å finne parkering. Jeg hadde hunder med og det var ikke noe problem. Møtte ikke en eneste sur mine. Flotte rom. Fin frokost. Jeg komm…

Dette var et flott sted å bo midt i sentrum av byen! Det gikk lett å finne parkering. Jeg hadde hunder med og det var ikke noe problem. Møtte ikke en eneste sur mine. Flotte rom. Fin frokost. Jeg kommer gjerne tilbake her!

Svar fra eier

10. mai 2016

Kjære 184ingerh, tusen hjertelig takk for at du bodde hos oss, og tusen takk for dine fine ord! Jeg er veldig glad for at både du og hundene dine hadde et fint opphold hos oss. Hjertelig velkommen tilbake! Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
5

Hotell drevet av hotellfolk

9. mai 2016, Oslo, Norway, petter436

Veldig deilig å komme til et hotell som er drevet av folk som vet hva "hospitality business'en" går ut på - nemlig å få folk til å føle seg velkommen og hjelpe med praktiske ting! Mange har seriøst my…

Veldig deilig å komme til et hotell som er drevet av folk som vet hva "hospitality business'en" går ut på - nemlig å få folk til å føle seg velkommen og hjelpe med praktiske ting! Mange har seriøst mye å lære av gjengen på Quality Hotel Waterfront.

Svar fra eier

11. mai 2016

Kjære petter436, tusen takk for din hyggelige tilbakemelding, og takk for at du bodde hos oss! Virkelig kjekt å høre at du hadde et fint opphold, og jeg er glad for at vi tilfredsstilte forventningene dine. Ønsker deg en fin uke, og hjertelig velkommen tilbake til oss på Waterfront! Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
2.311.63.057 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK