Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Ålesund, Norge

Quality Hotel Waterfront

Ålesund,  Norge

Quality Hotel Waterfront ligger sentralt i Ålesund, på den solrike sydsiden av byen. Her bor du rett ved fjorden, med en topp moderne konferanseavdeling og stilig restaurant med utsikt mot fjord og fjell.

Quality Hotel Waterfront 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Waterfront

78% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 572 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4
Service
5

Fantastisk service!

25. oktober 2016, , Odd A

Svært god service! Vennlige og hyggelige ansatte i resepsjonen! Flott hotell med god mat! Anbefales! Tilgjengelige hele tiden! De la godt til rette for et hyggelig opphold for meg og mine kollegaer! A…

Svært god service! Vennlige og hyggelige ansatte i resepsjonen! Flott hotell med god mat! Anbefales! Tilgjengelige hele tiden! De la godt til rette for et hyggelig opphold for meg og mine kollegaer! Anbefaler alle et opphold her!
Les hele anmeldelsen
5

Nytt fint hotell med førsteklasses service

25. oktober 2016, , Jan Arild A

Dette hotellet kan trygt anbefales. Veldig serviceinnstilt personell samt flott hotell. Maten på hotellet var også av ypperste klasse. Hotellet ligger også sentralt i Ålesund med gåavstand til det m…

Dette hotellet kan trygt anbefales. Veldig serviceinnstilt personell samt flott hotell. Maten på hotellet var også av ypperste klasse. Hotellet ligger også sentralt i Ålesund med gåavstand til det meste i byen.
Les hele anmeldelsen
5

Fin uke i Ålesund , med super service

22. oktober 2016, Kristiansund, Norge, 866arvem

En total super å hyggelig , solfylt uke i Ålesund , med god tilrettelegging for hotellgjester som kurses hele uka med punktlig transport og super hyggelig betjening på alle nivå.... :-) Dette frister…

En total super å hyggelig , solfylt uke i Ålesund , med god tilrettelegging for hotellgjester som kurses hele uka med punktlig transport og super hyggelig betjening på alle nivå.... :-) Dette frister til flere gjentagelser i Ålesund by!!!

Svar fra eier

24. oktober 2016

Kjære 866arvem, tusen takk for din fine tilbakemelding! Jeg er glad du hadde en fin opplevelse her hos oss, og håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake. Ha en fin høst! Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
5

Flott hotell med flotte folk

17. oktober 2016, Oslo, kjellgabrielh

Hadde to senger som gikk fra hverandre og da jeg kom i resepsjonen for å høre om det gikk an å feste de så fikk jeg bare tildelt et helt nytt rom. Det var Jugenfestrommet som har en fantastisk utsikt.…

Hadde to senger som gikk fra hverandre og da jeg kom i resepsjonen for å høre om det gikk an å feste de så fikk jeg bare tildelt et helt nytt rom. Det var Jugenfestrommet som har en fantastisk utsikt. Du kan ligge i sengen og se utover sjøen. Veldig flott opplevelse.

Svar fra eier

24. oktober 2016

Kjære kjellgabrielh, tusen takk for at du bodde hos oss, og takk for din fine tilbakemelding! Så bra at du hadde et fint opphold. Kjekt at du likte festivalrommet vårt! Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake! Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
5

Veldig bra hotel

13. oktober 2016, Bodø, Norge, CeciliaJ1

Veldig bra hotell ved sjøen litt unna sentrum. Valuta for pengene!! Fikk et fantastisk flott rom, nyoppusset, med tidsriktige detaljer, godt lydisolert, gode senger, stort, rent og, rett og slett, vel…

Veldig bra hotell ved sjøen litt unna sentrum. Valuta for pengene!! Fikk et fantastisk flott rom, nyoppusset, med tidsriktige detaljer, godt lydisolert, gode senger, stort, rent og, rett og slett, veldig fint. Frokosten var god. Vi spiste også kveldsmat. Jeg spiste thaisuppe og min kollega, blåskjellsuppe, smakfulle retter med brød og aioli til. Vi drakk hvitvin til. Veldig hyggelig betjening og gjenkjente oss da vi hadde bodd der for 2 uker siden. Veldig fornøyd med oppholdet, anbefales. Kommer sikkert til å bo der flere ganger.

Svar fra eier

13. oktober 2016

Kjære CeciliaJ1, tusen takk for at dere bodde hos oss, og takk for din fine tilbakemelding! Jeg er veldig glad for at dere hadde et så fint opphold. Ha en fin helg, og velkommen tilbake! Kristin B.

Les hele anmeldelsen
2.390.66.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.