Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Ålesund, Norge

Quality Hotel Waterfront

Ålesund,  Norge

Quality Hotel Waterfront ligger sentralt i Ålesund, på den solrike sydsiden av byen. Her bor du rett ved fjorden, med en topp moderne konferanseavdeling og stilig restaurant med utsikt mot fjord og fjell.

Quality Hotel Waterfront 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Waterfront

78% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 556 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4
Service
2

Slitsomt opphold

29. september 2016, Molde, Norge, runinee

Hadde i juni bestilt rom med sjøutsikt mot et tillegg i prisen. Da jeg kom dit tirsdag fikk jeg et rom mot en parkeringsplass. Jeg kontaktet resepsjonen, som formidlet at det ikke sto noe om sjøutsikt…

Hadde i juni bestilt rom med sjøutsikt mot et tillegg i prisen. Da jeg kom dit tirsdag fikk jeg et rom mot en parkeringsplass. Jeg kontaktet resepsjonen, som formidlet at det ikke sto noe om sjøutsikt. Jeg kunne dokumentere dette ved hjelp av utskrift av mail. Jeg fikk et nytt rom med en fantastisk beliggenhet til sjøen i underetasjen. Dessverre luktet det mugg der. Om morgenen lå det en dam med vann i vinduskarmen.Jeg la merke til at murveggen hadde noe hvitt på seg. Jeg kontaktet resepsjonen igjen, og resepsjonisten tok bilde av vann og det hvite, for så å kontakte en leder. Jeg hadde formidlet at jeg ikke hadde lyst til å flytte til et 3. rom i løpet av 2 døgn, og ba om prisavslag. Hotellet lot meg slippe å betale oppgraderingen, men ga ikke mer avslag fordi de mente at jeg hadde så god pris i utgangspunktet. Det ble benektet at det luktet mugg, og hevdet at dette kom fra trebjelkene. Trebjelkene i korridoren avga ikke samme lukten. Hvis jeg skulle bodd på dette rommet, 014, igjen ville jeg bedt om å få se dokumentasjon på at det er forsvarlig mtp. fukt. (Ingen av rommene jeg fikk tildelt denne gangen hadde morgenkåper/ tøfler, som kommentert fra hotellet i jan.). Denne gangen var ikke bare middagen dårlig, men også lunsjen. Savnet smoothies/ shots til frokost. Derimot tilbød kelner denne gangen kompensasjon for at middagen ble opplevd som uspiselig. På plussiden: renhold, beliggenhet og arbeidsomt personale. Og ikke minst konferanseavdelingen som jeg gir topp- karakter på alle områder.
Les hele anmeldelsen
2

Elendig mat!

28. september 2016, Molde, Norge, elhagstr

Det er trist når et hotell med så fin beliggenhet og gode kursfasilitetere ødelegger med dårlig mat. Lunsjbord med flere valgmuligheter og mange vetetarretter, men hva hjelper det når maten stort sett…

Det er trist når et hotell med så fin beliggenhet og gode kursfasilitetere ødelegger med dårlig mat. Lunsjbord med flere valgmuligheter og mange vetetarretter, men hva hjelper det når maten stort sett er smakløs og noe smaker direkte vondt. Tidligere dårlige opplevelser av middag gjorde at jeg valgte en enkel rett som fish and chips. Dessverre; ethvert gatekjøkken hadde servert den bedre. Verken chips eller fisk var sprøstekt og dressingen virket å ha stått litt for lenge på kjøkkenet. Neste gang jeg er på kurs på Waterfront vil jeg velge et annet sted å spise!

Svar fra eier

29. september 2016

Kjære elhagstr, tusen takk for tilbakemeldingen din. Det er veldig leit at du har hatt en slik opplevelse av maten du fikk servert hos oss. Tilbakemeldingene vi for tiden får på maten vår er i høy grad gode, men vi vil selvfølgelig likevel gå rutinene våre etter i sømmene for å forsikre oss om at epiosoder som den du opplevde ikke forekommer. Jeg håper vi kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake i vår restaurant en gang i fremtiden. Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
5

Flott hotell!

28. september 2016, Oall, hak0nf

Veldig god service på Wateefront, flotte rom med fint interiør og god seng. Veldig god service i restauranten, i tillegg til att maten var god. Rent og pent hotell. Fin beliggenhet nær sentrum i Ålesu…

Veldig god service på Wateefront, flotte rom med fint interiør og god seng. Veldig god service i restauranten, i tillegg til att maten var god. Rent og pent hotell. Fin beliggenhet nær sentrum i Ålesund!

Svar fra eier

29. september 2016

Kjære hak0nf, takk for din hyggelige tilbakemelding. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake! Hilsen Krsitin B.

Les hele anmeldelsen
5

Nytt og fint

26. september 2016, Kjøbenhavn, lars_maage

Veldig fine, historiske og ny oppusede rom. Veldig trivelig personale, særlig i frokost restauranten, men også i kveldsrestauranten. Deilige senger som gav god søvn. God mat. Trivelige receptionister.

Veldig fine, historiske og ny oppusede rom. Veldig trivelig personale, særlig i frokost restauranten, men også i kveldsrestauranten. Deilige senger som gav god søvn. God mat. Trivelige receptionister.

Svar fra eier

29. september 2016

Kjære lars_maage, tusen takk for din hyggelige tilbakemelding! Vi er glade for at du hadde et fint opphold hos oss. Hjertelig velkommen tilbake! Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
4

Komfortabelt og sentralt i Ålesund

22. september 2016, Kristiansand, Norge, Jarle H K

Perfekt hotell på solsiden i Ålesund Sentrum. Godt valg til forretning og privat. Store og rene rom med gode senger. Variert og god frokost som gir en god start på dagen. Gode konferansemuligheter på…

Perfekt hotell på solsiden i Ålesund Sentrum. Godt valg til forretning og privat. Store og rene rom med gode senger. Variert og god frokost som gir en god start på dagen. Gode konferansemuligheter på hotellet. Anbefales!

Svar fra eier

29. september 2016

Kjære Jarle H K, tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Velkommen tilbake til oss. Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
2.370.124.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis
Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.