Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Waterfront

Ålesund,  Norge

Quality Hotel Waterfront ligger sentralt i Ålesund, på den solrike sydsiden av byen. Her bor du rett ved fjorden, med en topp moderne konferanseavdeling og stilig restaurant med utsikt mot fjord og fjell.

Quality Hotel Waterfront 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Waterfront

78% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 384 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4
Service
4

Fine rom på et hotell som ikke ligger langt fra sentrum i sentrum

10. oktober 2015, Trondheim, Norge, huffda2015

På dette hotellet er det fine og store rom. Frokosten er god. Betjeningen er imøtekommende og hyggelige. Frokostbetjeningen var hyggelig og de fikk mye ut av en frokost med relativt begrenset utvalg.…

På dette hotellet er det fine og store rom. Frokosten er god. Betjeningen er imøtekommende og hyggelige. Frokostbetjeningen var hyggelig og de fikk mye ut av en frokost med relativt begrenset utvalg. Det er ikke verst på Sunnmøre.

Svar fra eier

12. oktober 2015

Kjære Huffda2015, tusen takk for at du valgte Quality Hotel Waterfront og tusen takk for din fine tilbakemelding her på TripAdvisor. Jeg er veldig glad for at dere hadde et fint opphold hos oss, og at dere likte frokosten! Jeg håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake. Vennlig hilsen Kristin Bjånes Direktør

Les hele anmeldelsen
5

Weekend på Waterfront Ålesund

5. oktober 2015, Kristiansund , Tone I

Flott hotell med store fine rom med fantastisk utsikt , nydelig og variert frokost. Serviceinnstilt og imøtekommende personale. Utrolig gode senger. Sentralt plassert i Ålesund. Restauranten kan også…

Flott hotell med store fine rom med fantastisk utsikt , nydelig og variert frokost. Serviceinnstilt og imøtekommende personale. Utrolig gode senger. Sentralt plassert i Ålesund. Restauranten kan også anbefales til middag.

Svar fra eier

6. oktober 2015

Kjære Tone I, tusen takk for din hyggelige tilbakemelding, og tusen takk for at du valgte Quality Hotel Waterfront for ditt opphold i Ålesund! Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake.

Les hele anmeldelsen
4

Bra hotell

29. september 2015, , Rune O

Bra hotell. Har vært her noen ganger. Gode senger og mulighet til å senke temperaturen på rommet. Kontorpult stor nok til effektiv jobbing. God frokost, men det manglet naturell yoghurt. Hyggelig betj…

Bra hotell. Har vært her noen ganger. Gode senger og mulighet til å senke temperaturen på rommet. Kontorpult stor nok til effektiv jobbing. God frokost, men det manglet naturell yoghurt. Hyggelig betjening.

Svar fra eier

30. september 2015

Kjære Rune O, tusen takk for din hyggelige tilbakemelding, og tusen takk for at du valgte Quality Hotel Waterfront for ditt opphold i Ålesund. Jeg er veldig glad for at du hadde det fint hos oss. Jeg beklager at det dessverre ikke fantes yoghurt naturell til frokost under ditt opphold. Vi prøver å variere litt de forskjellige typene yoghurt vi setter frem, og denne dagen kan det være at yoghurt naturell ble satt igjen i kjøleskapet. Om du skulle oppleve å ikke finne noe du ønsker til frokost en gang i fremtiden, skal du vite at det bare er å spørre våre flinke frokostservitører, så hjelper de deg så godt de kan. Nok en gang, tusen takk! Hjertelig velkommen tilbake.

Les hele anmeldelsen
5

God mat, fine rom

21. september 2015, Kristiansund, 483happy

Opplevde god service under hele middagen, personell er venlig og tilbyr prøvesmaking om man skal ha en flaske vin. Maten er etter min menig veldig bra til å være hotellresturant, vårt måltid var veldi…

Opplevde god service under hele middagen, personell er venlig og tilbyr prøvesmaking om man skal ha en flaske vin. Maten er etter min menig veldig bra til å være hotellresturant, vårt måltid var veldig bra. Litt streng med renslighetsvurderingen da slikt skal være en selvfølge, kommer av at sengeteppe hadde noe søl. Om jeg skal overnatte i Ålesund igjen kommer jeg likevel til å velge dette hotellet. 4+ runder til 5 pga fine rom og veldig god middagsopplevelse.

Svar fra eier

23. september 2015

Kjære 483happy! Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding fra ditt opphold her hos oss. Det gleder oss stort at du hadde en fin opplevelse, spesielt i restauranten, til tross for at rengjøringen ikke var helt 100%. Dette skal vi selvsagt ta tak i med det samme, det er slett ikke slik rommet skal fremstå, og vi beklager dette på det sterkeste. Det er likevel veldig hyggelig at du vil velge vårt hotell igjen ved enste Ålesunds-besøk. Takker for fin feedback og kontruktiv kritikk, det er kun slik vi kan forbedre oss. Benytter aneldningen til å ønske deg hjertelig velkommen tilbake til oss "her i vannkanten" Aina Aalen Bjerkvik/Hotellsjef

Les hele anmeldelsen
5

Beste hotellet i Ålesund

14. september 2015, Ålesund, Norge, lisaaase

Nydelige rom, bra mat og midt i hjertet av Ålesund! Denne gangen fikk vi rom i nydelen, sist låg vi gamledelen, begge deler var like fint! Alltid fint å bo her! Det blir nok mange flere besøk på oss i…

Nydelige rom, bra mat og midt i hjertet av Ålesund! Denne gangen fikk vi rom i nydelen, sist låg vi gamledelen, begge deler var like fint! Alltid fint å bo her! Det blir nok mange flere besøk på oss i fremtiden:)

Svar fra eier

15. september 2015

Kjære lisaaase, tusen hjertelig takk for fine ord og for at du bodde hos oss! Vi gleder oss til å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss.

Les hele anmeldelsen
2.240.167.025 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK