Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Waterfront Ålesund ,  Norge

Se alle hotell i Ålesund, Norge

Quality Hotel Waterfront

Ålesund,  Norge

Quality Hotel™ Waterfront ligger sentralt i Ålesund, på den solrike sydsiden av byen. Her bor du rett ved fjorden, med en topp moderne konferanseavdeling og stilig restaurant med utsikt mot fjord og fjell.

Quality Hotel Waterfront 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Waterfront

78% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 605 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4
Service
4

Bra hotell. Fin beliggenhet

19. mars 2017, Ny Ålesund, Norge, Stein L

Hotellet oppfylte de fleste av mine krav for denne forretningsreisende. Greit å parkere i kjelleren. Grei innsjekking. Fikk et fint oppgradert rom ut mot sjøen. Fin beliggenhet. Innsjekking gikk fint,…

Hotellet oppfylte de fleste av mine krav for denne forretningsreisende. Greit å parkere i kjelleren. Grei innsjekking. Fikk et fint oppgradert rom ut mot sjøen. Fin beliggenhet. Innsjekking gikk fint, det samme med utsjekking. God frokost

Svar fra eier

20. mars 2017

Kjære Stein L, takk for at du bodde hos oss, og takk for at du delte din tilbakemelding her på TripAdvisor! Jeg er glad for å lese at oppholdet innfridde kravene dine. Kjekt at du satte pris på muligheten til å parkere innendørs, og ikke minst gå tørrskodd til rommet ditt! Neste gang får du kanskje muligheten til å prøve vårt supre treningsrom eller teste maten i á la carte-restauranten vår. Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake :) Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
3

konferanse

14. mars 2017, Trondheim, O3941FTannek

flott beliggenhet, i gangavstand til Ålesund sentrum. fine rom og god service. nydelig mat. personale var svært behjelpelige og imøtekommende. jeg vil anbefale hotellet til alle mine venner og bekjen…

flott beliggenhet, i gangavstand til Ålesund sentrum. fine rom og god service. nydelig mat. personale var svært behjelpelige og imøtekommende. jeg vil anbefale hotellet til alle mine venner og bekjente.

Svar fra eier

15. mars 2017

Kjære O3941FTannek, tusen takk for at du bodde hos oss, og takk for at du delte din tilbakemelding her på TripAdvisor! Jeg er glad for at du hadde et fint opphold! Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake! Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
4

Anbefales virkelig!!

9. mars 2017, Flor, Norge, Hillevi F

Veldig fornøyd med oppholdet! Likte godt rommet, sengen og innredningen. Beliggenheten på hotellet er fantastisk, fin utsikt over fjell og fjord under frokost! Romslig og lyst fellesareal! Personalet…

Veldig fornøyd med oppholdet! Likte godt rommet, sengen og innredningen. Beliggenheten på hotellet er fantastisk, fin utsikt over fjell og fjord under frokost! Romslig og lyst fellesareal! Personalet var imøtekommende, og jeg vil anbefale dette hotellet til andre!

Svar fra eier

9. mars 2017

Kjære Hillevi F, tusen hjertelig takk for din fine tilbakemelding, og takk for at du bodde hos oss. Jeg er veldig glad for å lese at du hadde et fint opphold hos oss.. Kan tipse om at frokost på bryggekanten vår er helt magisk på en deilig sommerdag, så hjertelig velkommen tilbake! Ønsker deg en god helg. Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
3

Uhygienisk frokost.

6. mars 2017, Ålesund, Christian B

Måtte tørke av våre egne bord før frokosten. Der var mange ledige bord som var tomme, men ikke rengjorte. Egg, syltetøy mm gjorde bordene klissete og uhygieniske. Vi satt i frokosten i 35 minutter og…

Måtte tørke av våre egne bord før frokosten. Der var mange ledige bord som var tomme, men ikke rengjorte. Egg, syltetøy mm gjorde bordene klissete og uhygieniske. Vi satt i frokosten i 35 minutter og det ble ryddet flere bord. Ikke ett eneste bord ble vasket og vi ser at det burde absolutt blitt gjort.

Svar fra eier

8. mars 2017

Kjære Christian B., jeg er så lei meg for å lese tilbakemeldingen din. Vi legger oss langflate og har tatt dette videre med alle involverte. Vi legger mye stolthet i å tilby god mat i hyggelige omgivelser, og når vi svikter på dette området tar vi det på høyeste alvor. Jeg håper imidlertid du fikk et godt inntrykk av resten av hotellet, og at vi får gleden av å ønske dere velkommen til oss ved en senere anledning. Ønsker deg en fortsatt fin uke! Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
4

Dagskonferanse

7. februar 2017, Ulsteinvik, Norge, Terje H

Deltok på en konferanse på dette hotellet i dag. Et par år siden sist jeg besøkte hotellet. Hotellet holder fortsatt godt nivå innen dette segmentet. Møtelokaler gode, teknikk fungerte og pausemat ink…

Deltok på en konferanse på dette hotellet i dag. Et par år siden sist jeg besøkte hotellet. Hotellet holder fortsatt godt nivå innen dette segmentet. Møtelokaler gode, teknikk fungerte og pausemat inkl drikke helt flott. Lunsjtilbudet var også meget bra og service bra. Kan anbefales til lignende arrangement.

Svar fra eier

8. februar 2017

Kjære Terje H., tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! Jeg er glad for at du trivdes på kurs hos oss, og håper å få ønske deg velkommen til oss en annen gang. Kristin B.

Les hele anmeldelsen
2.460.213.000 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.