Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Ålesund, Norge

Quality Hotel Waterfront

Ålesund,  Norge

Quality Hotel™ Waterfront ligger sentralt i Ålesund, på den solrike sydsiden av byen. Her bor du rett ved fjorden, med en topp moderne konferanseavdeling og stilig restaurant med utsikt mot fjord og fjell.

Quality Hotel Waterfront 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Waterfront

78% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 582 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4
Service
4

Quality hotel Waterfront

1. desember 2016, Honningsvåg, Norge, TomWB6318

Fin litt tilbaketrukket hotell, delikate og koselige rom. Resepsjonistene er hyggelige og imøtekommende. Dag to i resturangen greit utvalg det er i desember og julen nærmer seg, så det går i julemat.…

Fin litt tilbaketrukket hotell, delikate og koselige rom. Resepsjonistene er hyggelige og imøtekommende. Dag to i resturangen greit utvalg det er i desember og julen nærmer seg, så det går i julemat. Trivelige servitører. I alt terning kast 4

Svar fra eier

3. desember 2016

Kjære TomWB6318, tusen takk for din tilbakemelding! Jeg er glad du hadde et fint opphold hos oss. Du har rett i at det er mye julemat for tiden, men vi har også annen mat på menyen selv om det er desember. Ønsker deg en fortsatt fin helg! Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
4

God standard!

28. november 2016, Alesund, Norway, akf68

Hadde en overnatting tidligere i november. Fikk lov å ta med hunden, og et kjempepluss til at dette rommet lå i nederste etasje. Godt å slippe å ta med hund i trapper eller heis, eller gjennom en trav…

Hadde en overnatting tidligere i november. Fikk lov å ta med hunden, og et kjempepluss til at dette rommet lå i nederste etasje. Godt å slippe å ta med hund i trapper eller heis, eller gjennom en travel resepsjon. Rommet var stort, fint og rent, med ei god seng. Kunne kanskje gjort seg med ei ekstra pute, for det ble litt lite med kun en. Det eneste minuset med rommet, var den dusjdør-lignende baderomsdøra. Nesten gjennomsiktig, kunne ikke stenges skikkelig, og absolutt ikke lydtett... Sikkert greit på enmannsrom, men når en er to....ikke helt bra. Alle trenger litt privatliv når en er på do, for å si det sånn :) Sto opp til god frokost. Litt lite utvalg i pålegg, da det for det meste gikk i forskjellig ost og noen typer skinke. Når en ikke liker hverken ost eller skinke, så ble det litt begrenset... Litt flere typer kjøttpålegg og gjerne også røkt laks som en kunne ha til eggerøra, det hadde gjort seg. :) Men, jeg ble nå stappmett likevel, så det gikk bra :) Ellers veldig fornøyd med det meste, og sentrum i gåavstand så...tommel opp :)

Svar fra eier

3. desember 2016

Kjære akf68, Tusen takk for at du bodde hos Quality Hotel Waterfront, og tusen takk for at du tok deg tid til å skrive din tilbakemelding her. Så kjekt at både du og hunden trivdes hos oss! Det er viktig å ha en god seng i et fint og rent rom når man er på tur. Vi er et såkalt ISO 14001 miljøsertifisert hotell, som innebærer at vi må gjøre diverse tiltak for å minske restavfall, bruk av vann og kjemikaler (som forurenser miljøet). 90 % av romdøgnene vi har, er det nesten utelukkende kun én gjest som bor på hvert rom. Det vil derfor være unødvendig for oss (og lite miljøbesparende) å legge ut to dyner og to puter til hver enkelt reservasjon som kommer inn. Derfor legger vi kun én dyne og én pute på hvert rom, og på denne måten bruker vi både mindre vann og kjemikalier (miljøbesparende). Det er nok derfor du kun fant én pute i senga. Angående døren til badet, og frokostbuffeten, tar vi med oss dine tilbakemeldinger. Vi håper å se deg hos oss ved en senere anledning! God helg, hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
5

Kjempe bra hotell ☺

27. november 2016, , Bodil H

Dette var et supert bra hotell. Alt var perfekt. Ligger sentralt til i sentrum. Kjempe service innstilte personale. Vanvittig god frokostbuffé og veldig god og stort utvalg. Sov veldig godt. Lite st…

Dette var et supert bra hotell. Alt var perfekt. Ligger sentralt til i sentrum. Kjempe service innstilte personale. Vanvittig god frokostbuffé og veldig god og stort utvalg. Sov veldig godt. Lite støy frå trafikk. Gode og romslige rom.

Svar fra eier

3. desember 2016

Kjære Bodil H, tusen takk for at du valgte å bo hos oss, og takk for din fine tilbakemelding! Jeg er veldig glad for at du hadde et fint opphold hos oss. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake! Ha en fortsatt god helg, Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
5

Båtdåp

19. november 2016, , Ann-Iren A

Vi overnattet her ei natt og feira en båt som Ble døpt! Rommet var klart til oss tidlig! Noe vi synes var greit.. fint rom, minus for den bjelken på rommet og at døra til do var gjennomsiktig! God ma…

Vi overnattet her ei natt og feira en båt som Ble døpt! Rommet var klart til oss tidlig! Noe vi synes var greit.. fint rom, minus for den bjelken på rommet og at døra til do var gjennomsiktig! God mat og god drikke fikk vi også! Koste oss mye på et fint hotell med flott selskap..

Svar fra eier

22. november 2016

Kjære Ann-Iren A, tusen takk for at du bodde hos oss, og takk for at du gir oss din tilbakemelding! Det er hyggelig at dere satt pris på at dere fikk sjekke inn tidlig, og at dere likte maten og drikken dere fikk servert under oppholdet. Rommet dere bodde på ligger i en del av hotellet som heter Pakkhuset, som er et hus som ble bygget i 1906. Det var originalt en bygning hvor klippfisk ble pakket og sendt videre med båter til Sør-Europa. Bjelkene i dette huset er originale fra byggeåret, og de hadde en viktig funksjon i å holde bygget stående. I dag er bygget selvfølgelig støttet opp av andre konstruksjoner, men bygget er fredet, og store endringer i dets fremtoning er ikke lov å gjøre. Vi fikk i 2011 Byggeskikkprisen for å ha bevart bjelkene i Pakkhuset som de var da huset ble bygget. Vi håper vi kan få gleden av å ønske dere velkommen til oss ved en senere anledning! Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
4

Og vi kom tilbake....

11. november 2016, , Morten K

Erfaringen med å være på konferanse på dette hotellet er svært god. Det er fine og rene fasiliteter og personalet står på med å få det til å fungere. Lunsjen ble servert i åpne og ryddige lokaler, og…

Erfaringen med å være på konferanse på dette hotellet er svært god. Det er fine og rene fasiliteter og personalet står på med å få det til å fungere. Lunsjen ble servert i åpne og ryddige lokaler, og i tillegg var maten god! :-)

Svar fra eier

16. november 2016

Kjære Morten K, tusen takk for din fine tilbakemelding! Jeg er veldig glad for at du hadde en så fin opplevelse hos oss. Hjertelig velkommen tilbake! Hilsen Kristin B.

Les hele anmeldelsen
2.420.139.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.