Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Waterfront

Fasiliteter

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 07.00 - 10.00
Lørdag - søndag: 08.00 - 11.00

Restaurant

Mandag - lørdag:18.00 - 22.00

Ølbar

Mandag - torsdag: 17.00 - 00.00
Fredag og lørdag: 17.00 - 02.00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Reservere bord

For bordreservering ta kontakt med oss på telefon +47 70 11 19 50 eller via q.waterfront@choice.no

 

 

Hos oss på Quality Hotel Waterfront har vi en rekke forskjellige løsninger til deg som er glad i god mat, og enda bedre drikke.

Frokost

Quality Hotel Waterfront serverer en sunn og velsmakende frokostbuffet med mange økologiske alternativer.

Aqua Restaurant

Unn deg et besøk i Aqua Restaurant og Bar. Her serverer vi lunsj på dagen og  vår a la carte meny på kveldstid. Ved spesielle anledninger og lukkede selskap tilbyr vi selskapsmeny tilpasset deres ønsker. Spis mens dere nyter utsikten mot vakre Aspevågen. Du velger selv om du vil spise på vår uteservering eller inne i restauranten. Vi har valgt en åpen løsning inn mot kjøkkenet hvor du kan se våre dyktige kokker tilberede maten.

Chambre Separé

Vi har også eget rom i restauranten, som passer utmerket for lukkede selskap.  Dette har en kapasitet på inntil 60 personer.

Bar

I baren har vi over 40 ulike ølsorter. Kom innom å se om vi kan friste med en sort du ikke har smakt før. Ønsker du ølsmaking til ditt arrangement? Ta kontakt med vår F&B manager her for å få vite mer. Vi tilbyr arrangement i baren i sammenheng med kurs og konferanser. Hva med en kveld fylt av sosialisering og ølsmaking etter en dag med produktive møter? Ta kontakt med oss, og vi finner en løsning sammen.

2.190.163.493 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK