Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Växjø, Sverige

Quality Hotel Växjö

Växjö,  Sverige

Koselige Quality Hotel Växjö leverer personlig service i naturskjønne omgivelser. Her bor du bare fem minutter fra Växjö sentrum. Hotellet er perfekt for spennende konferanser og romantiske turer i Småland, men passer også godt for barnefamiler.

Quality Hotel Växjö

På Quality Hotel Växjö har vi lang erfaring med gjennomføring av forskjellige typer arrangement. Vi vet at for å lykkes med en god konferanse så trengs det god planlegging.

Flere fleksible lokaler

Vi kan tilby 13 fleksible konferanselokaler og fem møterom. Våre møterom har forskjellig størrelse og passer bra for både større og mindre møter, forelesninger eller workshops. Hotellet kan ta opp til 130 personer på en konferanse. Alle rom er utrustet med trådløst internett, whiteboardtavle, notatblokk, penner, karameller og vann. Det er mulig å låne projektor, men denne må forhåndsbestilles.

Kom hit enkelt

Det er lett å komme seg til Quality Hotel Växjö, både med kollektivtrafikk og egen bil. Her kan du lese mer om hvordan man finner frem til hotelllet. En stor parkeringsplass finnes utenfor hotellet, med plass til tre busser og 150 personbilder. Parkering er kostnadsfritt for hotellets gjester.

Logi for alle deltagere

Om dere planlegger overnatting har vi plass til alle deltagerne i våre 147 bekvemme enkelt- og dobbeltrom.

Softis og popcorn

Under deres konferanse inngår alltid Quality Breaks hvor dere kan kose dere med popcorn og softis hele dagen. Tanken er at pausen skal kunne gi dere det lille ekstra innsatsen etter mange timer med konsentrasjon i møtet. Vår ambisjon er at dere skal få oppleve det vi kaller Quality-moments.

Aktiviteter

Om dere ønsker å være litt aktive samtidig som dere har konferanse, kan vi hjelpe dere med å arrangerer for eksempel yoga, selvforsvarskurs, vin-, øl- eller whiskeysmakning

Kom på visning

Vi viser gjerne frem våre lokaler, rom og øvrige muligheter slik at du kan se om vårt hotell passer akkurat deg og ditt arrangement.

Bestille konferanse

Det er bare å kontakte oss for mer informasjon eller forespørsel om konferanser.
Telefon: +46 470 70 72 00
E-post q.vaxjo@choice.se

2.320.101.000 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK