Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Växjø, Sverige

Quality Hotel Växjö

Växjö,  Sverige

Koselige Quality Hotel Växjö leverer personlig service i naturskjønne omgivelser. Her bor du bare fem minutter fra Växjö sentrum. Hotellet er perfekt for spennende konferanser og romantiske turer i Småland, men passer også godt for barnefamiler.

Quality Hotel Växjö

I løpet av lange konferansedager har man behov for energipåfyll. En Quality Break, rett og slett.

Quality Break

Vi vet at konferanser kan være krevende, og tar hensyn til dette med våre Quality Breaks. Det innebærer fri tilgang til kaffe, te, frukt, popcorn og softis gjennom hele dagen for alle konferansegjester. En perfekt mulighet til å hente seg inn igjen når man trenger det som mest.

Konferansemat

Vår konferanselunsj serveres som regel som buffet med suppe, varmrett, kaffe og en liten godbit. Til middagen komponerer vi en god 2 eller 3-retters meny basert på sesongens råvarer. Vi hjelper gjerne til med drikkeforslag til maten.

Bestille konferanse

Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller forespørsel.
Telefon +46 470 70 72 00
E-post: q.vaxjo@choice.se.

2.320.101.000 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK