Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Västerås

Västerås,  Sverige

En plass å møtes på! Quality Hotel Västerås er et konferansehotell kun 5 minutters bilreise fra Västerås sentrum, langs med E18. Hotellets konferanseavdeling har 15 møterom i ulike størrelser, her finner du alt for en vellykket konferanse! Velkommen!

Quality Hotel Västerås 3 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Västerås

Vi brenner for konferanser og gjør det vi kan for å gjøre din konferanse best mulig. Med 15 moderne lokaler, og fokus på god mat og drikke, hjelper vi dere med møter i Västerås.

Våre konferanselokaler

Vi tilbyr 15 lokaler og møterom i forskjellige størrelser for mellom 2 til 115 deltagere.

Mat og drikke 

En lang konferansedag eller et intenst møte krever god mat og drikke, dette vet vi godt her på Quality Hotel Västerås.

Eventlokale for messe eller fest

Vår atriumgård kan brukes til mye. Kontakt oss gjerne, så forteller i mer om hvilke muligheter det er i våre lokaler.

Tips og idèer

Våre medarbeidere er her for dere. Vi kan godt "spille ball" med dere for å komme frem til de beste løsningene når det kommer til den perfekte konferansen. For å lykkes, har vi funnet ut at nøye planlegging er nøkkelen, og da med et ekstra fokus på detaljene. Med personlig service skal vi ta hånd om alt fra teknikken og møblering til mat og drikke. Alt for at våre konferansegjester ska få det ultimate miljøet.

Bestille konferanse 

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på +46 021-30 38 00 eller via q.vasteras@choice.se

2.210.164.555 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK