Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Västerås

Västerås,  Sverige

En plass å møtes på! Quality Hotel Västerås er et konferansehotell kun 5 minutters bilreise fra Västerås sentrum, langs med E18. Hotellets konferanseavdeling har 15 møterom i ulike størrelser, her finner du alt for en vellykket konferanse! Velkommen!

Quality Hotel Västerås 3 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Västerås

Vi på Quality Hotel Västerås kan konferanse. Vi har 15 konferanselokaler i ulike størrelser for mellom 2 og 115 deltagere. Hvilket lokale passer dere?

Bjärby

Vårt største lokale ligger rett ved restauranten, og har kapasitet til 115 deltagere i kinositting. I 2011 fikk vi ny teknikk i lokalet. Kontakt oss gjerne for en visning og gjennomgang

Utstyr 

Samtlige hovedlokaler er utrustet med prosjektor overhead, whiteboard, skrivesaker, og selvsagt tråløst internett. Rommene kan lett møbleres for å passe deres behov.

Kapasitet

Nedenfor ser du makskapasiteten til våre konferanselokaler

Bjärby

115 personer

Fullerö

34 personer

Orresta 1 

34 personer

Ängsö 1

18 personer

Ängsö 2/3

50 personer

Bestille konferanse 

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på +46 021-30 38 00 
eller via q.vasteras@choice.se

2.210.164.555 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK