Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Västerås

Västerås,  Sverige

En plass å møtes på! Quality Hotel Västerås er et konferansehotell kun 5 minutters bilreise fra Västerås sentrum, langs med E18. Hotellets konferanseavdeling har 15 møterom i ulike størrelser, her finner du alt for en vellykket konferanse! Velkommen!

Quality Hotel Västerås 3 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Västerås

Quality Hotel Västerås tilbyr et trivelig miljø og riktig god service, alt for at du skal trives hos oss! 

Frokost

Start dagen med en sunn og næringsrik frokost, hvor vi tilbyr en rekke økologiske produkter.

Restaurant

Vår restaurant er stor og luftig med god plass. Her kan dere nyte en herlig trerettersmiddag med underholdning – alt fra enklere arrangement med trubadur til storband på vår scene, som vi rigger opp i atriumgården. På forespørsel kan vi ordne alt fra bryllupsfester og julebord til en koselig kveld med kompisgjengen.

Bar

Etter en god middag, konferanse eller helt enkelt en lang dag, er det godt å slå seg til ro. Mulighetene er flere for en avslappende kveld i hotellets bar og lounge hvor du kan koble av med biljard og friske drikker.

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30 Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Lunsjbuffet

Mandag - fredag: 11.30 - 13.00

Kveldsbuffet

Mandag - lørdag: 18.00 - 21:00

Bar

Alle dager: 11.00 - 01.00

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalge helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

2.210.164.555 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK