Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Västerås

Västerås,  Sverige

En plass å møtes på! Quality Hotel Västerås er et konferansehotell kun 5 minutters bilreise fra Västerås sentrum, langs med E18. Hotellets konferanseavdeling har 15 møterom i ulike størrelser, her finner du alt for en vellykket konferanse! Velkommen!

Quality Hotel Västerås 3 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Västerås

Quality Hotel Västerås er et konferansehotell i bydelen Vallby 3 km utenfor Västerås city. Her finnes alt for en vellykket konferanse og et avslappende opphold.

Beliggenhet

Hotellet ligger 3 km nordvest fra Västerås city med grønne landlige omgivelser rundt hjørnet. Västerås flyplass har gode forbindelser til store deler av Sverige, og ligger ikke langt unna hotellet og nærheten til E18 gir en god tilgjengelighet. Alt dette gjør Västerås til en trivelig by å møtes i.

En by med stort og godt tilbud

I Vallby er du i umiddelbar nærhet til både natur og historie. Vallby friluftsmuseum er verdt et besøk både for den lille og den store. Kun 5 minutters gangavstand fra hotellet kan du oppleve hvordan livet i Västmanland var i gamle dager. Erikslund Shoppingcenter og handelsområde med IKEA, finner du rett ved E18 kun en avgang fra hotellet. Der finner du det du trenger med tanke på shopping.

Golf og aktiviteter

Innen to mils radius finnes hele åtte golfbaner hvorav en er kun 5 minutters gange fra hotellet. Hotellets beliggenhet i et av Sveriges mest slottstette regioner byr på et spennende opphold.

Kontakt

  • Svalgången 1 72481 Västerås , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss

Ta buss 4 retning Brottberga gå av på Vallby Centrum.

Fra Västerås Sentralbanestasjon

Ta buss 4 retning Brottberga gå av på Vallby Centrum.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Västerås.

Om Quality Hotel Västerås

Antall hotellrom

89 stk - 129 senger

Antall konferanselokaler

15 stk lokaler

Avstand flyplass

Arlanda Airport: 112 km - ca 1 time og
10 minutter med bil
Västerås flyplass: 12 km
- ca 10 minutter med bil

Avstand lokaltrafikk

Tog Västerås Sentralstasjon : 4 km
- ca 8 minutter med bil
Bussholdeplass Vallby sentrum: 50 meter (ca 17 minutter til Västerås C)

2.210.164.555 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK