Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Vänersborg

Vänersborg,  Sverige

Quality Hotel Vänersborg er et moderne konferansehotell i naturskjønne omgivelser ved Vänern. Med fleksible konferanselokaler, gangavstand til badestrender og områdets severdigheter er du sikret en effektiv konferanse eller en avslappende helg.

Quality Hotel Vänersborg 3 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Vänersborg

51% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 33 anmeldelser.
3
Rom
3,5
Renslighet
3
Verdi
3
Sted
3,5
Sovekvalitet
3,5
Service
3

Hvorfor blir de ikke bedre?

22. april 2015, , Svein J

Flere ganger har jeg overnatte her ifb jobbreiser, men hotellet utvikler seg ikke mye. Denne gangen fikk jeg et rom som hadde vært " pusset opp". I alle fall var det nytt skrivebord og sengebord. Så p…

Flere ganger har jeg overnatte her ifb jobbreiser, men hotellet utvikler seg ikke mye. Denne gangen fikk jeg et rom som hadde vært " pusset opp". I alle fall var det nytt skrivebord og sengebord. Så på dette rommet var det møbler med tre ulike treslag/farger. Hull i veggen, kingelvev i taket. De flisene man hadde brukt til oppussing for mange måneder siden, ligger fortsatt i trappehuset. Skulle bestille fatøl, men der var ikke CO2 tilførsel i orden! Bestilte rekesmørbrød med hvitt brød, fikk brunt. Egg til frokosten var kalde. Det er så mange smådetaljer man kan forbedre. Men hva ser hotellsjefen???
Les hele anmeldelsen
4

Flott familierom!

1. august 2014, Hønefoss, Ingfos

Vi ankom med tre store barn, og fikk et uvanlig stort rom med dobbeltseng og familiekøye, sofa, stoler og romslig bad. Frokosten var fin og innbydende, og maten i restauranten var god. Et lite svømmeb…

Vi ankom med tre store barn, og fikk et uvanlig stort rom med dobbeltseng og familiekøye, sofa, stoler og romslig bad. Frokosten var fin og innbydende, og maten i restauranten var god. Et lite svømmebasseng rett borte i gangen var et stort pluss for oss! Men en ulempe var at døren inn til garderoben var slik at man kunne se rett inn i dusjen fra bassenget. På andre siden av hovedveien var en koselig tursti som egnet seg godt for en morgen-tur. Brua over elva er en vippebro og det syntes barna var spennende å følge med på. Konklusjonen er at det var verdt besøket!
Les hele anmeldelsen
4

verdt et besøk

23. juli 2014, Gulen, 199Anita

Reiste innom og spurte om de hadde ledig rom en lørdagskveld på vei tilbake til Norge og det hadde de. Rommet var som forventet, litt slitt men sengene var godt. Var her for noen år siden og gledet os…

Reiste innom og spurte om de hadde ledig rom en lørdagskveld på vei tilbake til Norge og det hadde de. Rommet var som forventet, litt slitt men sengene var godt. Var her for noen år siden og gledet oss til å komme tilbake igjen. Resepsjonen og restauranten var oppusset og flott. Var innom å spiste deilig mat i restauranten og hadde oss en spasertur langs kanalen etterpå. Frokosten var god og næringsrik og med godt utvalg.
Les hele anmeldelsen
3

Kaldt tom og stille

12. januar 2014, , Svein J

Det var fridag i Sverige, så derfor svært stille på hotellet. Ikke noe mat å få, restaurant var stengt. Mitt rom var stort, men kaldt. Ikke nok varme i radiatorene, sikkert fridag i fyrrommet også! Me…

Det var fridag i Sverige, så derfor svært stille på hotellet. Ikke noe mat å få, restaurant var stengt. Mitt rom var stort, men kaldt. Ikke nok varme i radiatorene, sikkert fridag i fyrrommet også! Meget god plass, og som en sjeldenhet, mange kroker og stenger til å henge fra seg klær på. Men på badet kunne det vært noen hyller. Meget bra seng, sov godt. Fant hår i senga! Ikke mitt. Frokosten var gjennomsnittlig, ikke mye å lengte tilbake til. Dog, betjeningen var hyggelig.
Les hele anmeldelsen
4

Verd besøket!

18. august 2013, , GunnRode

Hotellet ligger fint til og er lett og finne. Stor gratis parkeringsplass, stor sykkel-/motorsykkelparkering like ved døren. Stort og luftig inngangsparti og resepsjon, med hyggelig og imøtekommende…

Hotellet ligger fint til og er lett og finne. Stor gratis parkeringsplass, stor sykkel-/motorsykkelparkering like ved døren. Stort og luftig inngangsparti og resepsjon, med hyggelig og imøtekommende personale i skranken. Heis eller trapp til rommene, heisen er noe skranglete. Rommet ser umiddelbart meget bra ut, med to gode senger (ennå bedre hvis det hadde vært én dobbeltseng), to stoler og ett bord, skrivebord og garderobeskap. Men.., rommet var ikke helt rent :-( Badet var romslig, med stort badekar m/dusjvegger, og en smart løsning til å henge en liten klesvask på over badekaret. Frokosten var en gledelig overraskelse! Der var virkelig alt man kunne tenke seg pluss litt til :-). Vi benyttet oss av hotellets egen restaurant til å innta middagen. De hadde ett bra utvalg retter, men noe overpriset. Men maten var god! Servitøren derimot.., kunne med fordel ha vært triveligere, smilt litt og vært mer imøtekommende..
Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK