Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel Vänersborg

Om hotellet

Finn frem til hotellet

Buss

Buss fra sentrum. Buss nr 64, Nabbeberg

Fly

Flybuss fra Trollhättan Vänersborg Flygplats 

Med bil

Se kart og veibeskrivelse her >>

Om Quality Hotel Vänersborg

Antall rom

119 stk –  285 sengeplasser

Antall konferanselokaler

9 stk – makskapasitet 470 personer

Avstand sentrum

Umiddelbar

Avstand flyplass 

Trollhättan Vänersborg Flygplats: 10 km (ca 15 min)

Om Quality Hotels

Quality Hotel Vänersborg er et moderne konferansehotell beliggende i naturskjønne omgivelser sør i Vänern, ved Karls Grav kanalen. Hotellet har kort avstand til badestrender, friluftsaktiviteter og Vänersborg varierte kulturtilbud. 

Eventyrbadet

For deg som vil ha mer spenning anbefales byens badeland, Eventyrbadet med vannsklier, vannløyper og virvelkanaler. Gi din konferanse en sosial ramme med en tur med kanalbåtene på Göta älv og Dalslands kanal eller opplev den fantastiske utsikten fra Trollhättan

Konferanse

Hotellets fleksible koferanseavdeling har flere konferanserom og kan tilpasses konferanser for inntil 180 personer. Alle rommene er utstyrt med det siste av tekniske løsninger for å sikre en vellykket konferanse.

Restaurant

Hotellet har også en koselig restaurant hvor du også finner vår populære frokost. Hent ny energi etter krevende konferanse eller en opplevelsesrik dag i hotellets treningsstudio, massasje, svømmebasseng, badstue og boblebad.

1.913.149.030 22