Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Vänersborg

Om hotellet

Finn frem til hotellet

Tog

Tog til Vänersborg C. 

Buss

Buss 64 mot Onsjö, gå av på holdeplass Nabbensbergsvägen.  

Fra Trollhättan Vänersborg flyplass  

Buss 66 mot Vänersborg (med Västtrafik). Bytt der till buss eller taxi. 
Man kan også ta taxi direkte fra flyplassen. 

Fra Göteborg Landvetter Airport

Flybuss till Göteborgs sentralstasjon. Tog eller buss till Vänersborg C/Vänersborg Resecentrum. Taxi, buss eller spasertur til hotellet. 

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Vänersborg, telefon 0521-666 00. 

Med bil

Se kart og veibeskrivelse her >>

Om Quality Hotel Vänersborg

Antall rom

119 stk –  285 sengeplasser

Antall konferanselokaler

9 stk – makskapasitet 470 personer

Avstånd flygplatser

Trollhättan Vänersborgs flyplass:
10 km, ca 15 min med bil. 
Göteborg Landvetter Airport: 125 km, 
ca 1 time og 15 min med bil.

Avstand lokaltrafikk

Vänersborg sentralstation: 2, 3 km, ca 15 min spasertur. Ca 5 min med bil. 
Bussholdeplass Nabbensbergsvägen:
500 meter. 

Om Quality Hotels

Quality Hotel Vänersborg er et moderne konferansehotell med vakker beliggenhet ved Vänerns sydspiss. Nært Vänersborg sentrum og bare 15 minutter fra Trollhättan Vänersborg flyplass. Hotellet tilbyr konferansemuligheter for opp til 470 deltagere, restaurant, relaxavdelning og parkering rett ved hotellet. 

Beligghenhet

Quality Hotel Vänersborg ligger bare ca 15 minutters spasertur fra Vänersborg centrum der restauranter og butikker venter. På 15 minutter kommer du deg også til Trollhättan Vänersborg flygplats. I nærheten av hotellet finnes fine stier og gå på, bademulligheter i Vänern og uteliv. Trollhättan og deres berømte sluser kommer du deg ut til på et kvarter.

Varm stemning

Som gjest hos oss ønskes du velkommen med et smil og vi har en avspent atmosfære. Her kan man omgås og nyte en god middag i vår restaurant og bar. 

Konferanse

Vi tilbyr ni funksjonelt innredde konferanselokaler for opp til 180 personer. Bestill hel- eller halvdagspakker eller skreddarsy lunsjer og middager – valget er ditt. Popcorn, softis og frukt inngår i alle konferanser. Les mer om konferanse her >>

Gym, relax og behandlinger

Det finnes et treningsrom som er åpent døgnet rundt, der kan våre gjester trene til rabatterte priser. Spa-behandlingar, floating, massasje og frisørsalong tilbys også. 

Restaurant og bar

Om du har lyst på noe godt å spise eller drikke, er du velkommen til våre restauranter og bar. vi har åpent hver dag. I restauranten serveres også vår berømte frokostbuffe.

Aktiviter for alle aldre i nærområdet

For deg som vill ha en dag full av morsomme vannleker kan vi anbefale et besøk på vannlandet Äventyrsbadet, bare to kilometer fra hotellet. Har du konferanse hos oss, kan vi arrangere en tur på Göta elv og Dalslands kanal. 

2.180.162.605 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK