Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Ulstein

Quality Conference

Bestille konferanse

Ønsker du å sende en forespørsel eller få mer informasjon er du velkommen til å kontakte oss på telefon 70 01 30 00 eller på epost  solveig.ulstein@choice.no

Quality Hotel Ulstein er et topp moderne konferansehotell med kapasitet for inntil 460 personer. 

Konferanse og kultur

Hotellet ligger i samme bygning som kommunens kulturhus som er perfekt for konferanser, konserter og andre kulturelle aktiviteter. I kulturhuset finnes også kino med 118 sitteplasser. 

For alle anledninger

Hotellet er tilrettelagt for effektive og kreative konferanser og har eget døgnåpent forretningssenter, små møterom og teknisk kundestøtte. I konferanseavdelingen på 2000 kvadratmeter finner du ballsal, utstillingsområde, konferanserom, møterom og selskapslokaler. Hotellet imøtekommende og erfarne stab kan ordne med bryllupstjenester, bevertning ved arrangementer, luksustransport, limousintjenester og sekretærtjenester.

2.180.162.605 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK