Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Ulsteinvik, Norge

Quality Hotel Ulstein

Ulsteinvik,  Norge

Quality Hotel Ulstein er et moderne konferansehotell med en utradisjonell maritim fremtoning. Hotellet ved sjøkanten i Ulsteinvik er et perfekt alternativ for en spennende konferanse eller en behagelig weekend på Sunnmøre.

Quality Hotel Ulstein 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Ulstein

Mat og drikke er en stor del av totalopplevelsen under en konferanse. For at dere skal få det akkurat som dere vil ha, har vi et stort utvalg av mat og drikke man kan velge fra.

Pausemat

Konferansemenyen vi har utarbeidet tilpasset til konferanser for å kunne gi mer energi til neste runde med møter. Sprø, fersk og god brødmat, ferske friske grønnsaker og en liten søt en på tampen. 

Quality Break

Visste du at popcorn motvirker rynker? Derfor har vi inkludert det i vårt pausemat konsept. Eller så inkluderte vi det fordi vi vet at du trenger påfyll når du er på kurs hos oss.

Konferansepakker

Hotellet tilbyr konferansepakker med 3-retters konferansemeny eller du kan oppgradere til selskapsmenyen deres. Dette er ikke faste menyer, men tilpasset ved behov. Om du ønsker dagpakke får man hovedrett og dessert til lunsj, ønsker du derimot lunsjbuffet må det være minimum 30 personer for dette alternativet.

Bestille konferanse

Ønsker du å sende en forespørsel eller få mer informasjon er du velkommen til å kontakte oss på telefon 70 01 30 00 eller på e-post  solveig.ulstein@choice.no

2.311.63.057 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK