Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Ulstein

Konferanselokaler

Kapasitet

Nedenfor ser du makskapasiteten til våre konferanselokaler.

Sjøborg 1,2 og 3

10 - 469 personer

Kinosal

119 personer

Snorre og Skjervøy

30 - 70 personer

Grasøy styrerom

18 personer

Svinøy, Flørauden og Runde

10 personer

Flåvær og Alnes

8 personer

Kraftstasjonen

40 personer

Bestille konferanse

Ønsker du å sende en forespørsel eller få mer informasjon er du velkommen til å kontakte oss på telefon 70 01 30 00 eller på e-post  solveig.ulstein@choice.no

Quality Hotel Ulstein har 13 møterom, og det største lokalet har plass til 469 gjester. Uansett hvilken konferanse du ser etter, kan vi komme opp med en løsning.

Sjøborg

Sjøborg, vårt største lokale har på sitt største plass til 469 personer, denne salen kan deles opp i tre mindre deler. Her er konfernsearealet på 2000 kvm, og det er muligheter for å ha større ting, som kraner og biler inne i salen. Quality Ulstein egner seg for alt fra små til enorme konferanser. I tillegg til dette har vi en rekke mindre rom og saler,som gjør at vi er kapable til å dekke de fleste konferanser, om det skal være en kick-off med flere hundre gjester, eller et mindre møte. 

Utstyr

Våre lokaler er utstyrt med standard møteromstilbehør, trenger dere spesielt teknisk utstyr, kan vi være behjelpelig med dette.

Suiter

Ulsteinsuiten og Redersuiten, våre to beste rom gir mulighet for mindre møter eller middag helt for seg selv. Kontakt personalet for mer informasjon.

2.180.162.605 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK