Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Ulsteinvik, Norge

Quality Hotel Ulstein

Ulsteinvik,  Norge

Quality Hotel Ulstein er et moderne konferansehotell med en utradisjonell maritim fremtoning. Hotellet ved sjøkanten i Ulsteinvik er et perfekt alternativ for en spennende konferanse eller en behagelig weekend på Sunnmøre.

Quality Hotel Ulstein 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Ulstein

Mer enn bare et konferansehotell. Arranger selskapet ditt hos Quality Hotel Ulstein.

Selskap

Quality Hotel Ulstein er den optimale plassen å arrangere bryllup-,konfirmasjon- og dåpsfester på. Hotellet er stort, og vi har mange lokaler å velge mellom. Er du ute etter noe mer intimt, så har vi mange hyggelige steder som lett kan gjøres om til chambre séparée. Selskapsmeny settes opp i samarbeid med kjøkkenet og hotellet. Maten blir servert i restauranten og det er plass til 190 personer totalt i restauranten.

Kraftstasjonen

Om du er ute etter noe helt spesielt, har man mulighet til å leie "Kraftstasjonen" som ligger et lite stykke unna hotellet. Dette er en nedlagt el-stasjon som nå har blitt gjort om til festlokale, og har kapasitet til 40 personer

Kapasitet

Sjøborg 1,2 og 3

Opp til 469 personer

Snorre og Skjervøy

Opp til 70 personer

Kraftstasjonen

Maks 40 personer

Bestille konferanse

Ønsker du å sende en forespørsel eller få mer informasjon er du velkommen til å kontakte oss på telefon +47 70 01 30 00 eller på epost  solveig.ulstein@choice.no

2.320.94.000 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK