Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Ulstein Ulsteinvik ,  Norge

Se alle hotell i Ulsteinvik, Norge
  • Quality Hotel Ulstein ligger helt ved vannkanten med brygge rett ved
  • Den ikoniske trefasaden til Quality Hotel Ulstein i Ulsteinvik
  • Stor og åpen lobby på Quality Hotel Ulstein
  • Pen, og solrik terrasse med tredetaljer i Ulsteinvik
  • Sjøborg konferansesal for opptil 469 personer på Quality Hotel Ulstein
  • Møterommet Grasøy har plass til 18 personer og flott utsikt over Ulsteinvik
  • Stue i stor og moderne suite på Quality Hotel Ulstein
  • Bord dekket klart til bryllup
  • Hyggelig bord med lys på Oljepiren Bar & Restaurant

Quality Hotel Ulstein

Ulsteinvik,  Norge

Quality Hotel™ Ulstein er et moderne konferansehotell med en utradisjonell maritim fremtoning. Hotellet ved sjøkanten i Ulsteinvik er et perfekt alternativ for en spennende konferanse eller en behagelig weekend på Sunnmøre.

Quality Hotel Ulstein 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Ulstein

88% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 163 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
1

Gammelt

23. mars 2017, Pruszcz Gdanski, Polen, SMB0007

Dårlige rom. Dårlig seng. TV ikke i orden. Dårlig service. God mat i menyen. Frokost ok, men kunne merket baker varer bedre ang allergi. Prisen er alt for høyt til ett hotel standard som dette. Men de…

Dårlige rom. Dårlig seng. TV ikke i orden. Dårlig service. God mat i menyen. Frokost ok, men kunne merket baker varer bedre ang allergi. Prisen er alt for høyt til ett hotel standard som dette. Men det er kun ett hotel på denne plassen.

Svar fra eier

24. mars 2017

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive til oss på TripAdvisor. Det var trist å høre at oppholdet ditt ikke ble som forventet. Alle våre matvarer på frokostbuffeten er merket med allergener, men vi skal ta en sjekk om det er noe som mangler. Våre beste priser får du alltid ved å booke gjennom vår hjemmeside nordichoicehotels.no.

Les hele anmeldelsen
4

God mat og god service

8. mars 2017, , Terje V

Fint hotell midt i Ulsteinvik. Greie rom. Hyggelig og serviceinnstilt resepsjonist. God frokost og middag. Heisen tok tid å få fatt i, men så ligger rommene slik til at en kort tur i trappen bare gir…

Fint hotell midt i Ulsteinvik. Greie rom. Hyggelig og serviceinnstilt resepsjonist. God frokost og middag. Heisen tok tid å få fatt i, men så ligger rommene slik til at en kort tur i trappen bare gir sunn og god sirkulasjon til blodomløpet. Kino og kulturhus i samme bygning - mange muligheter med andre ord.

Svar fra eier

18. mars 2017

Hei! Tusen takk for ein så hyggelig tilbakemelding! Det varmer våre service hjarter. Hjarteleg velkomen tilbake!

Les hele anmeldelsen
5

Supert

17. februar 2017, Levanger, Norway, jansteinarhanssen

Topp hotell vakkert beliggende ned mot vannet og meget sentralt i Ulsteinvik. Meget serviceinnstilt personale og flotte store rom. Super frokost med et rikholdig utvalg. Anbefales på det sterkeste. Je…

Topp hotell vakkert beliggende ned mot vannet og meget sentralt i Ulsteinvik. Meget serviceinnstilt personale og flotte store rom. Super frokost med et rikholdig utvalg. Anbefales på det sterkeste. Jeg kommer igjen.

Svar fra eier

18. mars 2017

Hei Jan Steinar. Tusen takk for din fine tilbakemelding og anbefaling. Det er så hyggelig å høre at du trivdes hos oss! Du er hjarteleg velkomen tilbake.

Les hele anmeldelsen
4

Flott hotell på flott stad !

8. februar 2017, Ålesund, Norge, Jarl Rune H

Litt overaskande å finne eit så bra hotell i ein liten småby. Like i sjøkanten i Ulsteinvik. Kulturhuset Sjøborg i same kompleks. Innbydande vestibyle med resepsjon.Koseleg og roleg atmosfære. Hyggele…

Litt overaskande å finne eit så bra hotell i ein liten småby. Like i sjøkanten i Ulsteinvik. Kulturhuset Sjøborg i same kompleks. Innbydande vestibyle med resepsjon.Koseleg og roleg atmosfære. Hyggeleg og imøtekomande stab. Triveleg restaurant med god mat. Merk desserten creme brulee ! Stort og romsleg rom utan golvteppe. Romsleg og reint bad. Prisnivå medium. Freistande med nytt besøk !
Les hele anmeldelsen
2

Forferdelig dårlig seng

18. januar 2017, Ålesund, Norge, henrikp381

Sengen må være noe av det dårligste jeg har sovet på. Dette gjelder samtlige rom på hotellet. Ellers er rommet heilt greit. Restauranten er bare å styre unna. Veldig liten meny, ikke den mest velsm…

Sengen må være noe av det dårligste jeg har sovet på. Dette gjelder samtlige rom på hotellet. Ellers er rommet heilt greit. Restauranten er bare å styre unna. Veldig liten meny, ikke den mest velsmakende maten og i tillegg er det veldig dyrt. Frokosten har lite utvalg. Ellers er det meste på normal standard.
Les hele anmeldelsen

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.255.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.