Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Ulsteinvik, Norge

Quality Hotel Ulstein

Ulsteinvik,  Norge

Quality Hotel Ulstein er et moderne konferansehotell med en utradisjonell maritim fremtoning. Hotellet ved sjøkanten i Ulsteinvik er et perfekt alternativ for en spennende konferanse eller en behagelig weekend på Sunnmøre.

Quality Hotel Ulstein 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Ulstein

88% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 115 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Flott opphold.

27. juni 2016, Stavanger, Norge, anitak371

Blide personale og flott service. Nydelig mat og deilige senger i rene rom. Flott beliggenhet midt i sentrum av Ulsteinvik, men rolig og fint. Hotellet A.anbefales. Vi har vært der før og vil kommer i…

Blide personale og flott service. Nydelig mat og deilige senger i rene rom. Flott beliggenhet midt i sentrum av Ulsteinvik, men rolig og fint. Hotellet A.anbefales. Vi har vært der før og vil kommer igjen.
Les hele anmeldelsen
5

Flott hotell !

12. juni 2016, Vinstra, anneaU4147VK

Fantastisk beliggenhet og kvalitet på hotellet ! Nydelig havutsikt og kjempegod og mangfoldig frokost som en fin start på dagen ! Absolutt et sted å overnatte og vi kommer definitivt til å overnatte…

Fantastisk beliggenhet og kvalitet på hotellet ! Nydelig havutsikt og kjempegod og mangfoldig frokost som en fin start på dagen ! Absolutt et sted å overnatte og vi kommer definitivt til å overnatte der igjen senere !

Svar fra eier

23. juni 2016

Hei Anne, Tusen takk for varm sommerhilsen på Tripadvisor. Hyggelig at dere trivdes og dere er hjertelig velkommen tilbake:-) GOD SOMMER:-)

Les hele anmeldelsen
5

Flott hotel i nydelige omgivelser

30. mai 2016, Oslo, Norge, Christine K

Jeg bodde på hotellet i anledning bryllup på Hareid. Til tross for over 3 uker med hotelstreik som nylig var avsluttet, var alt i skjønneste orden. Hotellet er moderne og flott, med alle fasiliteter m…

Jeg bodde på hotellet i anledning bryllup på Hareid. Til tross for over 3 uker med hotelstreik som nylig var avsluttet, var alt i skjønneste orden. Hotellet er moderne og flott, med alle fasiliteter man kan ønske seg. Nydelig mat, flotte rom, solrik balkong med sjøutsikt og hyggelige ansatte. Det ligger også midt i Ulsteinvik sentrum og det er gåavstand til butikker etc.

Svar fra eier

23. juni 2016

Hei Christine Tusen takk for fin omtale:-) Setter stor pris på dette og dere er hjertelig velkommen tilbake! GOD SOMMER:-)

Les hele anmeldelsen
5

Flott hotell i Ulsteinvik!

9. mai 2016, Oslo, Norge, flippen99

Flott hotell som ligger sentralt til i Ulsteinvik sentrum. Er du heldig får du rom med balkong mot vannet. Gode senger, kanskje noe sjarmløse bad (store, uten noe annet enn en glassdør i dusjen og wc/…

Flott hotell som ligger sentralt til i Ulsteinvik sentrum. Er du heldig får du rom med balkong mot vannet. Gode senger, kanskje noe sjarmløse bad (store, uten noe annet enn en glassdør i dusjen og wc/vask på 12-15m2). Deilig frokost, vafler på søndag! :-)

Svar fra eier

23. mai 2016

Hei, Tusen takk for at du tok deg tid til å akrive om oss på Tripadvisor - håper å se deg igjen:-)

Les hele anmeldelsen
5

Super Service til tross for streik !

9. mai 2016, Oslo, Norge, AtleSoloy

Meget flott standard og beliggenhet på hotellet. Super Service av Hotell ledelsen til tross for at de fleste ansatte er i streik. Frokosten var super, og vi fikk et bra rom med god plass til alle 4 på…

Meget flott standard og beliggenhet på hotellet. Super Service av Hotell ledelsen til tross for at de fleste ansatte er i streik. Frokosten var super, og vi fikk et bra rom med god plass til alle 4 på et familierom.

Svar fra eier

23. mai 2016

Hei Atle, Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive om oss på Tripadvisor. Det har vært en krevende periode, men noe av den kjekkeste jeg har vært med på:-) Håper å se dere som gjester hos oss i fremtiden!

Les hele anmeldelsen
2.320.94.000 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK