Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Ulstein

Ulsteinvik,  Norge

Quality Hotel Ulstein er et moderne konferansehotell med en utradisjonell maritim fremtoning. Hotellet ved sjøkanten i Ulsteinvik er et perfekt alternativ for en spennende konferanse eller en behagelig weekend på Sunnmøre.

Quality Hotel Ulstein 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Ulstein

88% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 92 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
3,5
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Nytt og moderne, trivelige rom, flott lokasjon.

20. november 2015, London, Storbritannia, Sofiagullet

Bodde en natt her i forbindelse med jobb. Spiste en nydelig middag i restauranten, godt kjøkken. Hyggelig personale all over, kan trygt anbefale stedet videre. Be om rom med utsikt, det hadde ikke jeg…

Bodde en natt her i forbindelse med jobb. Spiste en nydelig middag i restauranten, godt kjøkken. Hyggelig personale all over, kan trygt anbefale stedet videre. Be om rom med utsikt, det hadde ikke jeg - men det hadde nok toppet oppholdet :)
Les hele anmeldelsen
5

Alltid god service

6. november 2015, Larvik, Norway, Per Olav H

Som jevnlig bruker av Quality Hotel Ulstein er jeg svært fornøyd med service og komfort. Alltid hyggelige ansatte, og beliggenheten er perfekt. For de som har behov for overnatting i Ulsteinvik, enten…

Som jevnlig bruker av Quality Hotel Ulstein er jeg svært fornøyd med service og komfort. Alltid hyggelige ansatte, og beliggenheten er perfekt. For de som har behov for overnatting i Ulsteinvik, enten på ferie eller i forretnings øyemed, er dette hotellet stedet. Glem ikke å smake på klippfisken i restauranten !

Svar fra eier

9. november 2015

Hei Per Olav Så utrolig kjekt å lese det du skriver! Vi ønsker også å kunne gi personlig service til alle våre gjester. Vi ser frem til å huse deg videre fremover, ha fortsatt en fin dag:-) Hilser fra alle her. Klippfisken er også min favoritt!

Les hele anmeldelsen
4

En natt i Ulsteinvik

24. oktober 2015, Trondheim, Norge, Snorre S

Flott beliggenhet helt nede ved sjøen og sentralt i Ulsteinvik. Hotellet holder god standard og er trivelig og rolig. Hyggelig betjening gjorde oppholdet til en positiv opplevelse. Prøvde ikke restaur…

Flott beliggenhet helt nede ved sjøen og sentralt i Ulsteinvik. Hotellet holder god standard og er trivelig og rolig. Hyggelig betjening gjorde oppholdet til en positiv opplevelse. Prøvde ikke restauranten denne gang, men hørte klippfisken hadde vært god.

Svar fra eier

3. november 2015

Hei Snorre, Takk for at du valgte å skrive om oss på Tripadvisor. Neste gang du er hos oss, må du prøve klipppfisken, den er min favoritt:-) Ha en fantastisk fin høst og velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
4

Konferansehotell

16. oktober 2015, Ulsteinvik, Norge, Terje H

Var deltaker på en konferanse i uke 42 på hotellet (bodde ikke). Rammen rundt konferansen med møterom, lunsjer og pauser var meget god. God var også maten begge dager til lunsj. Lyd og bilde i konfera…

Var deltaker på en konferanse i uke 42 på hotellet (bodde ikke). Rammen rundt konferansen med møterom, lunsjer og pauser var meget god. God var også maten begge dager til lunsj. Lyd og bilde i konferansesalen fungerte også godt.

Svar fra eier

3. november 2015

Hei Terje, Setter pris på at du valgte å skrive om oss på Tripadvisor og det var veldig hyggelig å høre at deres opphold var som forventet. Vi ønsker deg en god høst og ønsker deg velkommen tilbake til oss:-)

Les hele anmeldelsen
5

Meget bra hotell

15. oktober 2015, Gjøvik, Norge, 945kjetilr

Veldig bra hotell. Alle fasiliteter var bra. Rent og pent overalt. Hyggelig betjening. Frokosten var god med ett bredt utvalg av matvarer. Bra konferanserom og muligheter for alle slags typer konferan…

Veldig bra hotell. Alle fasiliteter var bra. Rent og pent overalt. Hyggelig betjening. Frokosten var god med ett bredt utvalg av matvarer. Bra konferanserom og muligheter for alle slags typer konferanser. Kommer gjerne igjen.

Svar fra eier

3. november 2015

Hei, Takk for at du valgte å skrive om oss på Tripadvisor og det var veldig hyggelig å høre at deres opphold var som forventet. Vi ønsker deg en fantastisk høst og ønsker deg velkommen tilbake til Ulsteinvik og hotellet:-)

Les hele anmeldelsen
2.260.167.953 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK