Streik i hotellbransjen.

Det er streik i hotellbransjen, men de fleste av våre hotell er fremdeles åpne. For å se hvilke hotell som er påvirket, og få mer informasjon. #LINK_NO#

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Ulsteinvik, Norge – book nå

Quality Hotel Ulstein

Ulsteinvik,  Norge

Quality Hotel Ulstein er et moderne konferansehotell med en utradisjonell maritim fremtoning. Hotellet ved sjøkanten i Ulsteinvik er et perfekt alternativ for en spennende konferanse eller en behagelig weekend på Sunnmøre.

Quality Hotel Ulstein 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Ulstein

88% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 108 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Flott hotell på kaien i Ulsteinvik

24. april 2016, , Odd S

Jeg kom sjøveien til Ulsteinvik, og da passer det ypperlig at hotellet har egen brygge med ett par plasser for besøkende. Ble møtt med hyggelig folk i resepsjonen som ikke kunne finne min bestilling -…

Jeg kom sjøveien til Ulsteinvik, og da passer det ypperlig at hotellet har egen brygge med ett par plasser for besøkende. Ble møtt med hyggelig folk i resepsjonen som ikke kunne finne min bestilling -men det ordnet seg. Fikk rom med utsikt over havnen - og hadde en god natt søvn i stille og flotte omgivelser. God middag og grei frokost i maritimt moderne lokaler med mye lys og utsikt over indre havn. Hotellet hadde revy og kino den dagen jeg var der - og det var forretningsfolk og familier i skjønn blanding. De er flinke til å få det til i Ulsteinvik!

Svar fra eier

29. april 2016

Hei Odd:-) Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive om oss på tripadvisor og så hyggelig at du kom sjøveien og overnattet hos oss. Det har blitt fint rundt hotellet og kaianlegget og mange setter pris på det. Ta turen tilbake - du er hjertelig velkommen:-)

Les hele anmeldelsen
5

Pent hotell med hyggelig personale og atmosfære

14. mars 2016, Lørenskog, Norge, W2555JIchristiant

Hotellet anbefales på det sterkeste. Personalet gjør sitt ytterste for at mitt opphold var perfekt. Kommer gjerne tilbake. Rent og ryddig. Veldig fin plassering. Alle er blide og hyggelige. Maten var…

Hotellet anbefales på det sterkeste. Personalet gjør sitt ytterste for at mitt opphold var perfekt. Kommer gjerne tilbake. Rent og ryddig. Veldig fin plassering. Alle er blide og hyggelige. Maten var svært god. Opp i mot den aller beste hotell opplevelsen jeg har hatt.

Svar fra eier

22. mars 2016

Takk for at du tok deg tid til å skrive om oss på Triadvisor. Vi setter veldig stor pris på din ærlighet og positivitet. Vi jobber konstant med service og har gjesten i fokus. Hjertelig velkommen tilbake og God Påske:-)

Les hele anmeldelsen
3

Møre og Romsdal Venstre

15. februar 2016, Tjørvåg, Norge, 733magnars

Ok, men rot med rekningane, og så er dette skjemaet på bokmål. Kvifor det?, men det var gode rom og god mat. Både karamellpudding og anna godt. Nok eit hyggjeleg årsmøte i Møre og Romsdal Venstre. Kor…

Ok, men rot med rekningane, og så er dette skjemaet på bokmål. Kvifor det?, men det var gode rom og god mat. Både karamellpudding og anna godt. Nok eit hyggjeleg årsmøte i Møre og Romsdal Venstre. Kort reisetid til Ulsteinvik.

Svar fra eier

23. februar 2016

Beklager rot med regning! Skjemaer er fra sentralt hold, men vil belyse din kommentar om at bokmål ikke er tilstrekkelig! Hyggelig at du var fornøyd med resten av oppholdet hos oss.

Les hele anmeldelsen
5

Flott hotell med hyggelige personale.

15. februar 2016, Alesund, Norway, brittnikolaisen

Moderne og stilig hotell. Har alt av utstyr. Servicen er upåklagelig og rask. God mat, mye fisk og vegetarisk. Reint og fint overalt. Veldig flotte rom, med utsikt enten over Ulsteinvik sentrum eller…

Moderne og stilig hotell. Har alt av utstyr. Servicen er upåklagelig og rask. God mat, mye fisk og vegetarisk. Reint og fint overalt. Veldig flotte rom, med utsikt enten over Ulsteinvik sentrum eller ut over sjøen. Suiteneer fantastiske! Anbefales!

Svar fra eier

23. februar 2016

Hei, Tusen takk for at du valgte å skrive hyggelig omtale om oss på TripAdvisor. Vi er stolte av hotellet vårt og setter stor pris på at du anbefaler oss! Håper å se deg som gjest hos oss i fremtiden:-)

Les hele anmeldelsen
5

Avslappende weekend.

9. februar 2016, Stranda, Norge, Karsten H

Et hotel med fin beliggenhet i forhold til severdigheter som Flø, Runde, Fosnavåg, Hareid og Brandal. Hotellet har god service, god mat og god standard. Er dyrevenlig med gode luftemuliheter. Godt me…

Et hotel med fin beliggenhet i forhold til severdigheter som Flø, Runde, Fosnavåg, Hareid og Brandal. Hotellet har god service, god mat og god standard. Er dyrevenlig med gode luftemuliheter. Godt med kjøpsenter/butikker i nærområdet i gangavstand til hotellet.

Svar fra eier

14. februar 2016

Hei Takk for at du tok deg tid til å skrive en hyggelig tilbakemelding om oss på Tripadvisor:-) Vi ønsker deg hjertelig velkomen tilbake til oss:-)

Les hele anmeldelsen
2.311.63.000 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK