Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Ulstein

Ulsteinvik,  Norge

Quality Hotel Ulstein er et moderne konferansehotell med en utradisjonell maritim fremtoning. Hotellet ved sjøkanten i Ulsteinvik er et perfekt alternativ for en spennende konferanse eller en behagelig weekend på Sunnmøre.

Quality Hotel Ulstein 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Ulstein

88% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 82 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
3

Bra hotell

7. oktober 2015, , Rune O

var her på jobbreise. Rask innsjekk, hyggelig personell. Fint rom med god seng, passe kjørlig. Raskt nett. Stor nok TV Stort bad. Trekker litt på frokosten, det var tomt for speilegg og lite utvalg i…

var her på jobbreise. Rask innsjekk, hyggelig personell. Fint rom med god seng, passe kjørlig. Raskt nett. Stor nok TV Stort bad. Trekker litt på frokosten, det var tomt for speilegg og lite utvalg i pålegg.
Les hele anmeldelsen
5

Høsttur 2015

5. oktober 2015, Stranda, Norge, 522oddh

En hjelpsom og kreativ resepsjonist gjorde weekenden til hyggelig opplevelse. Ellers var frokosten utsøkt og av topp kvalitet med mye lokal mat. Hotellet oppleves å være veldrevet og vi koste oss hele…

En hjelpsom og kreativ resepsjonist gjorde weekenden til hyggelig opplevelse. Ellers var frokosten utsøkt og av topp kvalitet med mye lokal mat. Hotellet oppleves å være veldrevet og vi koste oss hele helga.

Svar fra eier

7. oktober 2015

Hei Takk for at du valgte å skrive om oss på Tripadvisor og det var veldig hyggelig å høre at deres opphold var som forventet. Vi ønsker deg en god dag og ønsker deg velkommen tilbake til Ulsteinvik og hotellet:-)

Les hele anmeldelsen
5

Koselig hotell med veldig bra mat

4. oktober 2015, Askøy, Norge, Maybikes

Veldig fin atmosfære, intim bar og spisesal. Rene og pene rom med fin utsikt. Blide og hyggelige ansatte. Kjempebra frokostbuffet , noe av det beste jeg har sett. Kjempegod mat i restauranten, klippfi…

Veldig fin atmosfære, intim bar og spisesal. Rene og pene rom med fin utsikt. Blide og hyggelige ansatte. Kjempebra frokostbuffet , noe av det beste jeg har sett. Kjempegod mat i restauranten, klippfisken kan varmt anbefales. Gåavstand til 2 kjøpesenter, lekepark og minigolfbane rett utenfor. Godt med parkering, kinosal i bygget.

Svar fra eier

6. oktober 2015

Kjære Maybikes Tusen takk for hyggelige ord om vårt hotell. Med Vennlig Hilsen John Bjørke Direktør/General Manager Quality Hotel Alexandra

Les hele anmeldelsen
4

Bra hotell

15. september 2015, Trondheim, Norge, eskove

Fikk rom 307. Fint rom med altan og utsikt. Hele hotellet var ryddig og rent. Alle ansatte var blide og hjelpsomme. Sentralt beliggende i Ulstein. Helt greit frokost med samme standard som annen froko…

Fikk rom 307. Fint rom med altan og utsikt. Hele hotellet var ryddig og rent. Alle ansatte var blide og hjelpsomme. Sentralt beliggende i Ulstein. Helt greit frokost med samme standard som annen frokost i kjeden.
Les hele anmeldelsen
5

Meget bra

15. september 2015, Moss, 88einarr

Kan bare anbefale dette hotellet på grunn sin gode service. En hyggelig plass med en hyggelig atmosfære. Vi hadde et lite uhell hvor jeg mistet min bil nøkkel i heissjakten, kun min feil sent lørdags…

Kan bare anbefale dette hotellet på grunn sin gode service. En hyggelig plass med en hyggelig atmosfære. Vi hadde et lite uhell hvor jeg mistet min bil nøkkel i heissjakten, kun min feil sent lørdags kveld. Vi ble møtt med et smil i resepsjonen og de gjorde sitt beste for at vi skulle få igjen bilnøkkelen før vi reiste. Vi hadde reservenøkkel men alt ble ordnet før avreise. Takk for god service.
Les hele anmeldelsen
2.240.167.025 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK