Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Ulstein

Ulsteinvik,  Norge

Quality Hotel Ulstein er et moderne konferansehotell med en utradisjonell maritim fremtoning. Hotellet ved sjøkanten i Ulsteinvik er et perfekt alternativ for en spennende konferanse eller en behagelig weekend på Sunnmøre.

Quality Hotel Ulstein 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Ulstein

88% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 98 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
3

Hvor er servicen

3. februar 2016, Ulsteinvik, Norge, Roy L

Dette hotellet har tapt seg på resturant og bar. Man forventer at man blir tilbudt mat og drikke. Man skal ikke trenge og løpe etter betjeningen. Maten skal være av god kvalitet, ikke noe som er seigt…

Dette hotellet har tapt seg på resturant og bar. Man forventer at man blir tilbudt mat og drikke. Man skal ikke trenge og løpe etter betjeningen. Maten skal være av god kvalitet, ikke noe som er seigt og feil stekt. Synes dette hotellets servering ikke er verdt prisen. Man skal heller ikke føle seg ned prioritert som gjest noe man føler når en står i baren og venter på servering.
Les hele anmeldelsen
5

Kvalitet i alle ledd

1. februar 2016, Førde, Norge, Tore B G

Har bodd mye på dette hotellet gjennom flere år. Den gjennomgående kvaliteten på alt fra rom, restaurant og personale gjør dette valget enkelt. Ved et besøk tidligere i januar i år, hadde noen skrapet…

Har bodd mye på dette hotellet gjennom flere år. Den gjennomgående kvaliteten på alt fra rom, restaurant og personale gjør dette valget enkelt. Ved et besøk tidligere i januar i år, hadde noen skrapet bilvinduene mine for is og snø på morgenkvisten, noe som illustrerer at de ansatte her streker seg litt lenger enn sine konkurrenter. Kan trygt anbefales!!

Svar fra eier

1. februar 2016

Hei og takk for at du valgte å dele din mening om oss på tripadvisor! Så utrolig hyggelig å høre at du mener vi leverer god kvalitet år etter år og hyggelig å kunne gi det lille ekstra:-)

Les hele anmeldelsen
4

God opplevelse

26. januar 2016, Kristiansand, Dag R

Hotellet svarte til forventningene. Hyggelig betjening, hotellet opplevdes som romslig og med god plass, god parkering. Rolig hotell, og praktisk at kulturhuset lå i samme bygg siden vi var på foresti…

Hotellet svarte til forventningene. Hyggelig betjening, hotellet opplevdes som romslig og med god plass, god parkering. Rolig hotell, og praktisk at kulturhuset lå i samme bygg siden vi var på forestilling der.

Svar fra eier

28. januar 2016

Hei Tusen takk for at du valgte å skrive om oss på Trippadvisor. Hyggelig å høre at hotellet svarte til deres forventninger:-) Får mange gode tilbakemeldinger på at alt ligger under samme tak. Håper så se dere som gjester hos oss i fremtiden:-)

Les hele anmeldelsen
4

Trivelig hotel

15. desember 2015, Ålesund, Norge, Beathe F

Bodde her en natt på gjennomreise.Vart hyggeligt motatt i resepsj. Fine store rom,reint og fint.Hadde middag om kvelden nydelig klippfisk. God servis og vennlige smilende personal.Kommer gjerne igjenn

Bodde her en natt på gjennomreise.Vart hyggeligt motatt i resepsj. Fine store rom,reint og fint.Hadde middag om kvelden nydelig klippfisk. God servis og vennlige smilende personal.Kommer gjerne igjenn

Svar fra eier

18. desember 2015

Hei Takk for at du valgte å skrive noen hyggelige ord om oss på Tripadvisor:-) God Jul:-)

Les hele anmeldelsen
5

Hotel i særklasse

14. desember 2015, Oslo, Norge, GeorgErik

Hotel som er meget trivelig. Rommet var hyggelig, med flott bad, harmoniske men dog livlige farger på vegger og gulv. God stor seng, ny flott tv med diverse filmkanaler. Wifi som faktisk fungerer ute…

Hotel som er meget trivelig. Rommet var hyggelig, med flott bad, harmoniske men dog livlige farger på vegger og gulv. God stor seng, ny flott tv med diverse filmkanaler. Wifi som faktisk fungerer uten problemer, og bra rengjøring av rommet. Det beste er likevel frokosten. Undertegnede bodde her en hel uke, og det var alltid ferske varer, ingenting så ut til å være gjenbruk fra dagen før. Det virker som om frokostpersonalet legger stor i ære i å gjøre en god jobb...og det merkes. Spurte om de hadde grøt til frokost...og fikk "spesialbehandling"...med ekstra grøtservering ...Det kaller jeg service...og er det lille ekstra som gjør at man gjerne vil komme tilbake.

Svar fra eier

18. desember 2015

Hei Takk for at du tok deg tid til å skrive om oss på Tripadvisor! Det er også veldig hyggelig å lese at vi har klart å gjøre det lille ekstra med ønske om grøt:-) Vi håper å¨se deg som gjest hos oss i fremtinden! God Jul!

Les hele anmeldelsen
2.271.168.780 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK