Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Ulsteinvik, Norge
  • Quality Hotel Ulstein ligger helt ved vannkanten med brygge rett ved
  • Den ikoniske trefasaden til Quality Hotel Ulstein i Ulsteinvik
  • Stor og åpen lobby på Quality Hotel Ulstein
  • Pen, og solrik terrasse med tredetaljer i Ulsteinvik
  • Sjøborg konferansesal for opptil 469 personer på Quality Hotel Ulstein
  • Møterommet Grasøy har plass til 18 personer og flott utsikt over Ulsteinvik
  • Stue i stor og moderne suite på Quality Hotel Ulstein
  • Bord dekket klart til bryllup
  • Hyggelig bord med lys på Oljepiren Bar & Restaurant

Quality Hotel Ulstein

Ulsteinvik,  Norge

Quality Hotel Ulstein er et moderne konferansehotell med en utradisjonell maritim fremtoning. Hotellet ved sjøkanten i Ulsteinvik er et perfekt alternativ for en spennende konferanse eller en behagelig weekend på Sunnmøre.

Quality Hotel Ulstein 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Ulstein

88% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 125 anmeldelser.
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Flott hotel

20. juli 2016, , Jørgen N

Her finner du et flott hotell med god beliggenhet ,butikker og andre fasiliteter i umiddelbar nærhet. rommene var rene og god standard på rom ,super service i frontdesk og tilgang til både kaff og te…

Her finner du et flott hotell med god beliggenhet ,butikker og andre fasiliteter i umiddelbar nærhet. rommene var rene og god standard på rom ,super service i frontdesk og tilgang til både kaff og te og aviser ,samt gode sitteplasser for at nyte dette. anbefales ved alle anledninger.
Les hele anmeldelsen
3

Ok hotell i Ulsteinvik

20. juli 2016, Stromstad, Sverige, Heidi S

Dette hotellet ligger fint til i Ulsteinvik og har også alt man trenger for å overnatte noen netter. Resepsjonspersonalet er hyggelige og frokosten er rikelig og veldig god. Det finnes også et lite tr…

Dette hotellet ligger fint til i Ulsteinvik og har også alt man trenger for å overnatte noen netter. Resepsjonspersonalet er hyggelige og frokosten er rikelig og veldig god. Det finnes også et lite treningsrom på hotellet.
Les hele anmeldelsen
5

Flott familieopphald på Ulstein Quality hotell

16. juli 2016, Vinje, Norge, Andsand2

Superhyggeleg betening, gode senger, reint overalt og veldig god frokost. Fint familierom sjølv om det vart litt trangt. Følte likevel at det var vel verdt pengene. Bra tilrettelagt med facilitetar fo…

Superhyggeleg betening, gode senger, reint overalt og veldig god frokost. Fint familierom sjølv om det vart litt trangt. Følte likevel at det var vel verdt pengene. Bra tilrettelagt med facilitetar for dei minste. Gode turtips i resepsjonen. Mange grunnar til å kome attende. Staseleg!
Les hele anmeldelsen
5

BEST PÅ SUNNMØRE

15. juli 2016, Rakkestad, Norge, 690ovek

Et hotell med hyggelige og serviceinnstilte ansatte,rent,pent,gode senger,fin beliggenhet og god mat,kort sagt enestående.Et god utgangspunkt for en tur til Ålesund, som det er meget god kommunikasjon…

Et hotell med hyggelige og serviceinnstilte ansatte,rent,pent,gode senger,fin beliggenhet og god mat,kort sagt enestående.Et god utgangspunkt for en tur til Ålesund, som det er meget god kommunikasjon til med buss og hurtigbåt,hvis velger å la bilen stå.
Les hele anmeldelsen
5

Norges beste Quality hotell?

10. juli 2016, Kristiansand, Norge, 42arvet

En positiv og flott opplevelse på alle nivå. Ledelsen ved hotellet må være utrolig dyktige som har klart å motivere alle medarbeidere til å yte den kvalitet og service vi opplevde. En fantastisk flo…

En positiv og flott opplevelse på alle nivå. Ledelsen ved hotellet må være utrolig dyktige som har klart å motivere alle medarbeidere til å yte den kvalitet og service vi opplevde. En fantastisk flott beliggenhet setter prikken over i -en.
Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK