Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Ulstein

Om hotellet

Finn frem til hotellet

Båt fra Ålesund

Rutebåt fra Ålesund til Hareid, buss videre til Ulsteinvik

Fra Hovden Lufthavn (Ørsta/Volda)

Flybuss til Ulsteinvik

Fra Vigra Lufthavn (Ålesund)

Flybuss til Valderøy, videre med båt til Hareid.

Med bil

Se kart og veisbeskrivelse her >>

Om Quality Hotel Ulstein

Antall hotellrom

123 stk - 234 senger

Antall konferanselokaler

13 stk - plass til totalt 468

Avstand Hovden Lufthavn

30 km - ca 30 min

Avstand Vigra Lufthavn

62 km - ca 1 time og 30 min

Om Quality Hotels

Les mer om Quality Hotels

Quality Hotel Ulstein er et moderne konferansehotell beliggende i sjøkanten ved Ulsteinvik sentrum. Med sin maritim-inspirerte arkitektur rommer hotellet moderne konferansefasiliteter med det siste av tekniske løsninger.

Konferansefasiliteter

Ulsteinviks nye kulturhus "Sjøborg" rommer 500 sitteplasser i amfiet og er et perfekt sted for konferanser, konserter og andre kulturelle aktiviteter. Kulturhuset er knyttet sammen med hotellets konferansesenter, der også kinoen med sine 118 sitteplasser er plassert.

Kraftstasjonen - et annerledes festlokale

Kraftstasjonen er en gammel el-stasjon som er bygget om til konferanselokale. Lokalet ligger i Ulsteindalen, en liten kjøretur fra hotellet. Lokalet egner seg ekstra godt til de konferansene som skal være litt annerledes, eller for teambuildingaktiviteter eller selskap. Det er nydelig natur rundt området, og mange fine turstier.

Oljepiren Bar & Restaurang

Du er varmt velkommen til Quality Hotel Ulsteins restaurant Oljepiren. Her kan du nyte lekre retter, gode drikker og en fantastisk havsutsikt.

Moderne rom

Hos oss kan du velge mellon en rekke ulike romstyper, alt fra sjarmerende standardrum til romslige dobbeltsuiter, moderne inredd og med skjønne senger. 

 

2.180.162.605 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK