Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel Ulstein

Fasiliteter

Åpningstider

Frokost

Mandag - lørdag: 06.30 - 10.00
Søndag: 08.00 - 11.00

Lunsj

Alle dager: 12.00 - 14.00

Oljepiren Bar & Restaurant

Alle dager: 18.00 - 22.00

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og reservering  av bord på telefon 70 01 30 00 eller på epost q.ulstein@choice.no

Frokost

Start dagen med en sunn og næringsrik frokost. Vi tilbyr en rekke økologiske produkter.

Restaurant

I Oljepiren Bar & Restaurant kan du nyte et godt måltid med utsikt over sjøen. Våre dyktige kokker tilbereder de beste råvarer som hentes rett fra havet. Hos Quality Hotel Ulstein har vi råvarene i sentrum, og smaksopplevelse blir akkompagnert av spennende viner.
Restauranten er stilfull og har plass til 120 gjester. I tillegg finnes det to separate selskapslokaler der man kan samle seg til private eller lukkede arrangement. Baren har 18-års grense og alle rettigheter.

Kraftstasjonen

Vil du ha et selskap utenom det vanlige anbefaler vi deg å ta en titt på vårt spennende lokale Kraftstasjonen. Dette er et lokale som tidligere var en el-stasjon, som nå har blitt gjort om til et utradisjonelt festlokale. Les mer om våre eventalternativ her.

1.920.149.256 22