Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Ulstein

Fasiliteter

Åpningstider

Frokost

Mandag - lørdag: 06.30 - 10.00
Søndag: 08.00 - 11.00

Lunsj

Alle dager: 12.00 - 14.00

Oljepiren Bar & Restaurant

Alle dager: 18.00 - 22.00

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og reservering  av bord på telefon 70 01 30 00 eller på epost q.ulstein@choice.no

Frokost

Start dagen med en sunn og næringsrik frokost. Vi tilbyr en rekke økologiske produkter.

Restaurant

I Oljepiren Bar & Restaurant kan du nyte et godt måltid med utsikt over sjøen. Våre dyktige kokker tilbereder de beste råvarer som hentes rett fra havet. Hos Quality Hotel Ulstein har vi råvarene i sentrum, og smaksopplevelse blir akkompagnert av spennende viner.
Restauranten er stilfull og har plass til 120 gjester. I tillegg finnes det to separate selskapslokaler der man kan samle seg til private eller lukkede arrangement. Baren har 18-års grense og alle rettigheter.

Kraftstasjonen

Vil du ha et selskap utenom det vanlige anbefaler vi deg å ta en titt på vårt spennende lokale Kraftstasjonen. Dette er et lokale som tidligere var en el-stasjon, som nå har blitt gjort om til et utradisjonelt festlokale. Les mer om våre eventalternativ her.

2.200.163.775 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK