Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Tønsberg, Norge

Quality Hotel Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie.

Quality Hotel Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Tønsberg

Quality Hotel Tønsberg  tilbyr alt av tekniske løsninger, god og fleksibel planlegging og ikke minst en profesjonell gjennomføring av din konferanse.

Plass til det meste

Med egne artistgarderober, foajeer, mulighet for innkjøring av biler, sidescene, sceneareal med plass til et symfoniorkester, orkestergrav og kjølerom for flygelet er muligheten mange. Oseberg Kulturhus er en meget attraktiv sal også for arrangører av konserter, teater, opera, ballett og andre kulturelle arrangement.

Trygge hender

Vår imøtekommende og erfarne stab sørger for at eventuelle problemer løses før de oppstår slik at du kan fokusere på det faglige innholdet. Hos oss er ditt arrangement uansett i trygge hender.

Bestille konferanse

Kontakt oss gjerne for mer infomasjon eller forespørsel.

Telefon: +47 33 00 41 00
E-post: 
q.tonsberg@choice.no

2.311.63.057 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK