Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Tønsberg

Mat og drikke

 Bestille konferanse

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og forespørsler.

Telefon: +47 33 00 41 00
E-post: q.tonsberg@choice.no

 

Vi vet kanskje best av alle hvor slitsomme konferanser kan være. Derfor blir pausene, maten og hyggen, både mellom slagene og etterpå, ekstra viktig.

Quality Breaks

Vi vet at en konferanse kan være krevende og tar hensyn til dette med vårt konsept Quality Breaks. Dette innbærer tilgang på kaffe/te, frukt, popcorn og softis hele dagen. En perfekt mulighet til å hente litt ekstra energi når man trenger det som mest.

Påfyll

Etter en lang dag med møter og konferanser er det nødvendig med næringsrikt og velsmakende påfyll. I tillegg til restaurant Lindahl og Foynstuene tilbyr vårt Brasserie X gode og spennende matretter. Her kan dere nyte avslappet stemning og smaksrike måltider laget fra bunnen av. Les mer om Brasserie X herVi på Quality Hotel Tønsberg tilbyr også alltid en konferansemeny basert på sesongens råvarer. Kontakt oss gjerne for menyforslag.

2.200.163.775 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK