Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Tønsberg, Norge

Quality Hotel Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie.

Quality Hotel Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Tønsberg

Vi vet kanskje best av alle hvor slitsomme konferanser kan være. Derfor blir pausene, maten og hyggen, både mellom slagene og etterpå, ekstra viktig.

Quality Breaks

Vi vet at en konferanse kan være krevende og tar hensyn til dette med vårt konsept Quality Breaks. Dette innbærer tilgang på kaffe/te, frukt, popcorn og softis hele dagen. En perfekt mulighet til å hente litt ekstra energi når man trenger det som mest.

Påfyll

Etter en lang dag med møter og konferanser er det nødvendig med næringsrikt og velsmakende påfyll. I tillegg til restaurant Lindahl og Foynstuene tilbyr vårt Brasserie X gode og spennende matretter. Her kan dere nyte avslappet stemning og smaksrike måltider laget fra bunnen av. Les mer om Brasserie X herVi på Quality Hotel Tønsberg tilbyr også alltid en konferansemeny basert på sesongens råvarer. Kontakt oss gjerne for menyforslag.

 Bestille konferanse

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og forespørsler.

Telefon: +47 33 00 41 00
E-post: q.tonsberg@choice.no

 

2.311.63.057 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK