Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Tønsberg, Norge

Quality Hotel Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie.

Quality Hotel Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Tønsberg

Konferanse, møter og event

Ønsker du å arrangere kurs, konferanse eller event hos oss? Send inn en forespørsel, så kontakter vi deg innen kort tid.

Quality Conference

Quality Hotel Tønsberg tilbyr alt av tekniske løsninger, god og fleksibel planlegging og ikke minst en profesjonell gjennomføring av din konferanse.

Konferanselokaler

Hotellets konferanseavdeling har 25 konferanserom med en total kapasitet for inntil 1000 personer.

Mat og drikke

Vi vet kanskje best av alle hvor slitsomme konferanser kan være. Derfor blir pausene, maten og hyggen, både mellom slagene og etterpå, ekstra viktig.

Event

Våre konferanselokaler er meget fleksible og kan selvfølgelig brukes til alt fra kick-off, messer, bryllup eller store bursdager.

2.311.63.057 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK