Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Tønsberg, Norge

Quality Hotel Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel™ Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie.

Quality Hotel Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Tønsberg

72% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 448 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
3

Bra hotel

30. november 2016, Haugesund, Norge, Annkrs

Bra hotel midt i Tønsberg. Egen parkering i kjeller. Fikk flott romslig suite. Litt mørkt der eneste, kunne godt vært mer lys. God seng og fantastisk utsikt til vannet. Dusjen var ikke noe å skryte av…

Bra hotel midt i Tønsberg. Egen parkering i kjeller. Fikk flott romslig suite. Litt mørkt der eneste, kunne godt vært mer lys. God seng og fantastisk utsikt til vannet. Dusjen var ikke noe å skryte av. Tok evigheter før det kom varmt vann og vannstrålen var dårlig. Ellers ok med stort badekar. God service og hyggelig betjening. Bor gjerne her igjen.

Svar fra eier

1. desember 2016

Hei Annkrs, Tusen takk for flott tilbakemelding og for at du valgte oss når du var i byen. Vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen. Ønsker deg en flott vinter, og en god jul! :-)

Les hele anmeldelsen
4

Konferansehotell med flott beliggenhet og kvaliteter

28. november 2016, Østlandet, Norge, Gaute1964

God service og hyggelig personal. Tilbake der de var tidl etter en dårlig opplevelse tidl i år. Personalet er hyggelig og servicen er bra. Parkering er dog for dyrt for en by som Tønsberg... irriteren…

God service og hyggelig personal. Tilbake der de var tidl etter en dårlig opplevelse tidl i år. Personalet er hyggelig og servicen er bra. Parkering er dog for dyrt for en by som Tønsberg... irriterende mtp ev. private besøk samt for dårlig ift faste firmakunder.

Svar fra eier

29. november 2016

Hei Gaute1964, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det er så hyggelig å høre at du har hatt det fint hos oss under ditt siste opphold i byen. Tusen takk for besøket, vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen! :-)

Les hele anmeldelsen
2

Ville valgt et annet hotell

28. november 2016, Drammen, Norge, Ingunn H

Knøttsmå utdaterte rom. De har ikke egen parkeringsplass til biler. Jeg betalte 253 krone for under ett døgn i parkeringskjelleren under hotellet. Ekstra 100 kroner per time for å beholde rommet litt…

Knøttsmå utdaterte rom. De har ikke egen parkeringsplass til biler. Jeg betalte 253 krone for under ett døgn i parkeringskjelleren under hotellet. Ekstra 100 kroner per time for å beholde rommet litt ekstra. Frokosten var bra, men det er den sikkert på de andre hotellene i byen også. Det er så sparsomt og rett og slett kjipt. Tom dusjen (sparedusj som sprutet alle veier) - ga en følelse av at det var kjipt!

Svar fra eier

29. november 2016

Hei Ingunn H., Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding på Tripadvisor. Vi synes det er trist å høre at du ikke er fornøyd med rommene hos oss, de fleste av våre rom ble renovert i 2014/15. Når det gjelder parkeringsplasser er det flere alternativer i nærheten som er rimeligere enn kjelleren under hotellet. Ta gjerne kontakt med resepsjonen og dere får beskrivelse til de forskjellige alternativene. Frokosten vår er vi stolte av, og vi gjør det vi kan for å levere et bra resultat til våre gjester og da er det ekstra hyggelig å få tilbakemelding om at denne falt i smak :-). Vi ønsker deg en flott vinter! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Hyggelig hotell

28. november 2016, Haugesund, Rune H

Å bli møtt med smilende personalet, til tross for sen innsjekk og tilbud om oppgradering for en rimelig penge gjorde ikke bare starten, men hele oppholdet til en positiv opplevelse. Flotte rom med god…

Å bli møtt med smilende personalet, til tross for sen innsjekk og tilbud om oppgradering for en rimelig penge gjorde ikke bare starten, men hele oppholdet til en positiv opplevelse. Flotte rom med god internett forbindelse.

Svar fra eier

29. november 2016

Hei Rune H., Tusen takk for flott tilbakemelding på Tripadvisor. Vi håper å få ønske deg velkommen igjen ved en senere anledning! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Ypperlig!!

21. november 2016, , Jon Kåre J

Bodde på hotellet 2 netter i forbindelse med en større fagkonferanse. Bra rom, god seng og ypperlig renhold. Proffe folk i resepsjonen og hyggelig personale. Solid frokost og lunch. Spiste 3 retters m…

Bodde på hotellet 2 netter i forbindelse med en større fagkonferanse. Bra rom, god seng og ypperlig renhold. Proffe folk i resepsjonen og hyggelig personale. Solid frokost og lunch. Spiste 3 retters middag en kveld. Det smakte fortreffelig. Kommer gjerne igjen.

Svar fra eier

23. november 2016

Hei Jon Kåre J., Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen! :-)

Les hele anmeldelsen
2.420.112.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.