Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Tønsberg, Norge

Quality Hotel Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie.

Quality Hotel Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Tønsberg

72% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 432 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
5

veldig bra hotell

17. oktober 2016, biristrand, robertlI7268NI

alt er perfekt uten det med parkering, burde vært et tilbud for hotellet gjester, enten gratis eller et billig tilbud. ellers alt fungerte bra og uten problem. men uten frokost dama som viser omtanke,…

alt er perfekt uten det med parkering, burde vært et tilbud for hotellet gjester, enten gratis eller et billig tilbud. ellers alt fungerte bra og uten problem. men uten frokost dama som viser omtanke, er du en anonym brikk i hotellets verden. så en liten touch med sjarm eller noen få hyggelig ord relatert til gjesten hadde ikke skadet.

Svar fra eier

18. oktober 2016

Hei robertll7268NI, Tusen takk for flott tilbakemelding. Vi tar dine "tips" om sjarm og hyggelige ord videre hos oss, vi ønsker slettes ikke å være anonyme :). Takk for besøket, vi håper på å få ønske deg velkommen igjen! :)

Les hele anmeldelsen
5

Dagsmøte

14. oktober 2016, Oslo, Norge, 86oddi

Ypperlig plassering for dagsmøter, sted med meget god restaurant. Eneste trekk var at møterom var noe dårlig utstyrt med kun VGA tilkobling til PC og dårlig bilde fra projector. Dette ble ordnet raskt…

Ypperlig plassering for dagsmøter, sted med meget god restaurant. Eneste trekk var at møterom var noe dårlig utstyrt med kun VGA tilkobling til PC og dårlig bilde fra projector. Dette ble ordnet raskt.

Svar fra eier

16. oktober 2016

Hei 86oddi, Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Det er så flott å høre at dere har hatt det bra på dagmøte hos oss, og at utfordringene som dukket opp i forbindelse med projektoren løste seg smertefritt :-) Vi ønsker deg en flott uke! :-)

Les hele anmeldelsen
4

Beste hotelfrokosten på lenge

10. oktober 2016, Borlange, Sverige, martinS8573GD

Er frokosten viktig for deg er dette hotellet du bør velge. Godt utvalg av nylaget mat med smak! Når man i tillegg har medarbeidere i frokostsalen som hilser deg velkommen gjør en utmerket jobb ellers…

Er frokosten viktig for deg er dette hotellet du bør velge. Godt utvalg av nylaget mat med smak! Når man i tillegg har medarbeidere i frokostsalen som hilser deg velkommen gjør en utmerket jobb ellers blir det en super start på dagen. Resepsjonen fungerte fint og rommet var greit selv om jeg ikke forstår hvorfor man skal ha så lite lys på rommene. Sparepærer med lav effekt egner seg dårlig for lesing og det er en av de tingene jeg setter pris på å kunne gjøre. Bruk heller litt mindre energi på å varme opp rommet og mer på lys. Nattemperaturen var for høy for meg.

Svar fra eier

11. oktober 2016

Hei martinS8573GD, Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor, og for at du valgte å bo hos oss. Det er så hyggelig å høre at du har kost deg med frokosten og opphldet ditt hos oss :-). Ønsker deg en flott høst, og håper på å ønske deg velkommen igjen! :-)

Les hele anmeldelsen
3

Fin belligenhet

10. oktober 2016, Arendal, 316arner

Hotellet ligger sentralt, og fint til ved sjøen. Rommene har ikke aircondition, og er alt for varme. Man kan ha oppe vinduet, men da kommer det mye støy fra utsiden.. Dyr parkering på framsiden, men h…

Hotellet ligger sentralt, og fint til ved sjøen. Rommene har ikke aircondition, og er alt for varme. Man kan ha oppe vinduet, men da kommer det mye støy fra utsiden.. Dyr parkering på framsiden, men halv pris i det kommunale P-huset, 100 meter lenger oppe.. Fantastisk bra utvalg til frokosten.. Kjempegod omelett..

Svar fra eier

11. oktober 2016

Hei 316arner, Takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Vi ønsker deg en flott høst, og håper vi får se deg igjen ved en senere anlending! :-)

Les hele anmeldelsen
4

Bra hotell

3. oktober 2016, , Espen S

Hyggelige ansatte, godt renhold og god frokost. Utsikten fra rommene varierer, har tidligere hatt utsikt over bryggen, denne gangen til taket på nabobygget. Utsikt var ikke viktig denne gangen, så for…

Hyggelige ansatte, godt renhold og god frokost. Utsikten fra rommene varierer, har tidligere hatt utsikt over bryggen, denne gangen til taket på nabobygget. Utsikt var ikke viktig denne gangen, så forsøke ikke å bytte. Ikke kaffe/vannkoker på rommet, må kjøpes i lobbyen.

Svar fra eier

4. oktober 2016

Hei Espen, Tusen takk for din tilbakemelding og for at du valgte å bo hos oss. Vi håper på å ønske deg velkommen igjen ved en senere anlending. Ønsker deg en flott høst! :-)

Les hele anmeldelsen
2.390.66.000 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.