Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie.

Quality Hotel Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Tønsberg

72% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 246 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
2

Oppskrytt hotell, uten varme på badegulvet

18. november 2015, Tønsberg, Norge, 431ivark

Hadde bestillt rommet på nett, ikke noe rabbatt eller annen "billigutgave". Havnet i et lite rom i et ankes uten varme i badegulv, smale senger tepper på gulvet og ikke minibar.... Frokosten var veldi…

Hadde bestillt rommet på nett, ikke noe rabbatt eller annen "billigutgave". Havnet i et lite rom i et ankes uten varme i badegulv, smale senger tepper på gulvet og ikke minibar.... Frokosten var veldig bra, med blid kokk som laget omelett som var noe av det beste som jeg har fått servert.

Svar fra eier

19. november 2015

Hei 431ivark, Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor og for at du bodde hos oss under ditt opphold. Det er utrolig hyggelig å høre at du koste deg med frokosten hos oss. Jeg beklager dersom det ikke kom tydelig nok frem via nett hvordan romtype du booket. Rommene som ligger i vår tilbygg Sjøboden er moderat rom og disse er noe mindre og annerledes enn standardrommene som vi har på vårt hovedbygg. Det er også 2 separate senger på disse rommene. Jeg vil ta dette videre slik at du som gjest ennå lettere ser hva du får, takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette. Ønsker deg en flott vinter, og håper vi får se deg igjen ved en senere anledning! :-)

Les hele anmeldelsen
5

God kvalitet

16. november 2015, Notodden, Norge, mariek277

Fin beliggenhet ved brygga. Hyggelig betjening og serviceinnstilt betjening Kjapp inn- og utsjekking. Romslig rom og gode senger. Flott og innholdsrik frokostbuffet. God mat i restauranten om kvelden,…

Fin beliggenhet ved brygga. Hyggelig betjening og serviceinnstilt betjening Kjapp inn- og utsjekking. Romslig rom og gode senger. Flott og innholdsrik frokostbuffet. God mat i restauranten om kvelden, og god service Minus: Kunne vært mulighet for å justere varme både i rommet og på badet.

Svar fra eier

18. november 2015

Hei Mariek277, Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Det er utrolig hyggelig å høre at dere har hatt det fint under deres opphold hos oss. Ønsker deg en flott dag og velkommen igjen! :)

Les hele anmeldelsen
4

Flott!

14. november 2015, , Marthe M

Fine rom, renslige og koselige. Endte med å ta et par ekstra dager for noen år siden bare for kosens skyld. Og du har en utsikt over vannet og bryggeområdet, ganske ålreit. Så er du på tur i tønsbergo…

Fine rom, renslige og koselige. Endte med å ta et par ekstra dager for noen år siden bare for kosens skyld. Og du har en utsikt over vannet og bryggeområdet, ganske ålreit. Så er du på tur i tønsbergområdet, så er absolutt Quality hotel til å anbefale. Absolutt verdt det:)

Svar fra eier

16. november 2015

Hei Marthe M., Tusen takk for at du ga oss en tilbakemelding på Tripadvisor. Det er så hyggelig å høre at dere hadde et flott opphold, og endte med å ta noen ekstra dager når dere var innom. Tusen takk for deres anbefaling, vi setter stor pris på det! :-) Vi håper vi får se dere snart igjen! :-)

Les hele anmeldelsen
4

Utrolig god service og flott hotell :)

14. november 2015, Hønefoss, Norge, C1418XBeval

Selv om brasseriet x skuffet noe med sin service og kvalitet på biff. Så tok resten av hotellets personale og frokost buffet oss med storm :) fantastisk service, god mat. Selv om parkering var litt dy…

Selv om brasseriet x skuffet noe med sin service og kvalitet på biff. Så tok resten av hotellets personale og frokost buffet oss med storm :) fantastisk service, god mat. Selv om parkering var litt dyrt. Rene pene rom. Men litt små badekar.

Svar fra eier

16. november 2015

Hei C1418XBeval, Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor og for at dere valgte oss under deres besøk i Tønsberg. Det er hyggelig å høre at dere har kost dere hos oss! :-) Jeg tar tilbakemeldingen deres rundt kvalitet på mat og service i Brasserie X videre med restaurant- og kjøkkensjef. Takk for besøket, og velkommen igjen! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Proff og vennlig stab

6. november 2015, Tønsberg, Asbjorn L

Staben leverte fra A til Å. Opplevde oss velkomne og godt ivaretatt. Deltakerne på kurset var svært fornøyde med standarden - over hele linja. Maten var ypperlig, og ble presentert på en svært delikat…

Staben leverte fra A til Å. Opplevde oss velkomne og godt ivaretatt. Deltakerne på kurset var svært fornøyde med standarden - over hele linja. Maten var ypperlig, og ble presentert på en svært delikat måte. Deltakere med matallergier ble godt iveratatt.

Svar fra eier

9. november 2015

Hei Asbjorn L., Tusen takk for at du ga oss en tilbakemelding på ditt opphold hos oss på Tripadvisor. Det er utrolig hyggelig å høre at dere har hatt en flott konferanse hos oss, vi håper vi får se deg/dere snart igjen! :-) Ønsker deg en flott dag! :-)

Les hele anmeldelsen
2.260.167.953 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK