Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Tønsberg Tønsberg ,  Norge

Se alle hotell i Tønsberg, Norge

Quality Hotel Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel™ Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie.

Quality Hotel Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Tønsberg

72% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 490 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Flott utført

23. mars 2017, Nord-Norge, Norge, Roar J

Veldig god service fra alle på hotellet. Fikk oppgradert rom ut mot kanalen, fantastisk. Fasilitetene på hotellet er veldig bra, og dessuten er det kort vei til sentrum av TBG, samt bryggepromenaden m…

Veldig god service fra alle på hotellet. Fikk oppgradert rom ut mot kanalen, fantastisk. Fasilitetene på hotellet er veldig bra, og dessuten er det kort vei til sentrum av TBG, samt bryggepromenaden med et utvalg av restauranter og uteplasser.

Svar fra eier

25. mars 2017

Hei Roar J., Tusen takk for flott tilbakemelding på Tripadvisor. Det er så hyggelig å høre at du har hatt det bra under ditt opphold hos oss, og at vi har levert til forventningene på gjennomføringen. Vi håper på å se deg igjen ved en senere anledning, ønsker deg en flott helg! :-)

Les hele anmeldelsen
3

Kunne vært bedre

20. mars 2017, Oslo, Norge, 28astride

Greit, men motvillig på enkel tilrettelegging for å oppbevare allergimat og hjelpe til med asjett og bestikk. Tar betalt for kokt vann. møkkete Hyggelige folk i resepsjon og svarer fint og fort på ep…

Greit, men motvillig på enkel tilrettelegging for å oppbevare allergimat og hjelpe til med asjett og bestikk. Tar betalt for kokt vann. møkkete Hyggelige folk i resepsjon og svarer fint og fort på epost.

Svar fra eier

21. mars 2017

Hei 28astride, Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Det er beklagelig å høre at vi ikke har klart å hjelpe deg med oppbevaring av din allergimat og være behjelpelig med tallerken og bestikk til dette, jeg vil ta dette videre internt hos oss slik at dette ikke skjer igjen. Slik skal det selvfølgelig ikke være og det beklager jeg. Ønsker deg en fin uke! :)

Les hele anmeldelsen
5

Liten ferie

20. mars 2017, Østlandet, Norge, hegea2016

Overraskelsese guttetur! Far tok med sønn og var turist i egen by. Avslappende helg med god atmosfære og spennende beliggenhet. Deilig mat på hotellet og rusletur på brygga. Dette vil vi gjøre igjen!!…

Overraskelsese guttetur! Far tok med sønn og var turist i egen by. Avslappende helg med god atmosfære og spennende beliggenhet. Deilig mat på hotellet og rusletur på brygga. Dette vil vi gjøre igjen!!

Svar fra eier

21. mars 2017

Hei hegea2016, Tusen takk for flott tilbakemelding på Tripadvisor. Så hyggelig å høre at dere har kost dere på guttetur hos oss, vi ser frem til å ønske dere velkommen igjen! Tusen takk for besøket! :-)

Les hele anmeldelsen
3

Helgetur

19. mars 2017, , Bjørg Irene W

Koselig hotell, med fin beliggenhet på brygga i Tønsberg. Gode senger. Kunne ønsket bodylotion på bad. Vannkoker manglet på rom, måtte kjøpe kaffe i resepsjonen. Kjempegod frokost i koselig frokost s…

Koselig hotell, med fin beliggenhet på brygga i Tønsberg. Gode senger. Kunne ønsket bodylotion på bad. Vannkoker manglet på rom, måtte kjøpe kaffe i resepsjonen. Kjempegod frokost i koselig frokost sal.

Svar fra eier

21. mars 2017

Hei Bjørg Irene W., Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor, og for at dere valgte å bo hos oss. Vi ønsker deg en flott dag, og velkommen igjen til oss! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Kjærlighets helg.

19. mars 2017, , Hans Erling B

En super helg med extra god sørvis ved frokost bufen. stort elegant innbydende bufe 🖒fint rom flink stuepike rent å pent.😆 dyr parkering i kjeller men praktisk. Enkelt å greit å komme til hotellet o…

En super helg med extra god sørvis ved frokost bufen. stort elegant innbydende bufe 🖒fint rom flink stuepike rent å pent.😆 dyr parkering i kjeller men praktisk. Enkelt å greit å komme til hotellet og restranger langs kaia.

Svar fra eier

21. mars 2017

Hei Hans Erling B., Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Det er så flott å høre at dere har kost dere under deres besøk hos oss. Tusen takk for besøket, jeg håper vi får gleden av å ønske dere velkommen igjen! :-)

Les hele anmeldelsen
2.460.213.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.