Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Tønsberg, Norge

Quality Hotel Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie.

Quality Hotel Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Tønsberg

72% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 383 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
3

Bra

27. juli 2016, , Tore T

Et enkelt hotell da vi havnet i annekset ved siden av og måtte gå over en plass for å komme inn til frokost og restaurant. Det drar ned på helheten. Frokost var bra og de andre tilbudene så vi ikke.…

Et enkelt hotell da vi havnet i annekset ved siden av og måtte gå over en plass for å komme inn til frokost og restaurant. Det drar ned på helheten. Frokost var bra og de andre tilbudene så vi ikke. Bedre lykke neste gang.
Les hele anmeldelsen
5

Jeg og mann min var på show

26. juli 2016, , Laila M

Kjmpe flott show😊 la det sving med Bettan ,Hanne Krog og gjester Flott hotell trivelig betjening god service, koselige rom. Flott beliggenhet . Spiste middag på brasseriet smakfull og god mat topp se…

Kjmpe flott show😊 la det sving med Bettan ,Hanne Krog og gjester Flott hotell trivelig betjening god service, koselige rom. Flott beliggenhet . Spiste middag på brasseriet smakfull og god mat topp service😊 Stor og god frokost. Kan anbefales

Svar fra eier

27. juli 2016

Hei Laila M., Tusen takk for flott tilbakemelding vedrørende deres besøk hos oss. Det er så hyggelig å høre at dere har kost dere med show, middag og ikke minst overnatting. Tusen takk for din anbefaling, det setter vi stor pris på! :-) Vi ønsker deg/dere en fortsatt flott sommer, og håper vi får se dere igjen ved en senere anledning! :-)

Les hele anmeldelsen
3

Helt sånn passe

25. juli 2016, Norway, Pia75

Generelt: helt streit hotell som trenger en oppussing, men som er et ålreit valg i Tønsberg. Beliggenhet: Midt på brygga å Tønsberg. Sentralt og fint om du skal til Tønsberg. Rom: store rom. Vi ha…

Generelt: helt streit hotell som trenger en oppussing, men som er et ålreit valg i Tønsberg. Beliggenhet: Midt på brygga å Tønsberg. Sentralt og fint om du skal til Tønsberg. Rom: store rom. Vi hadde et superior rom (341), men bortsett fra at rommet var ganske stort var det lite som forklarte oppgraderingen. Ingen såper eller annet, et institusjonspreget bad med dusjforheng (!) og bittesmå håndklær trekker ned totalinntrykket. Greie senger og en god aircondition trekker opp. Mat: god frokost med svært godt utvalg. Service: blid, hjelpsom og vennlig.

Svar fra eier

26. juli 2016

Hei Pia75, Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Forskjellen på våre superior rom og standard rom er som du nevner størrelsen på rommene, og at superior rommene har utsikt. Utover dette er det ikke store forskjellene på de to romtypene :). Rommet dere hadde er også tilpasset slik at våre gjester med rullestol kan benytte disse rommene, derav dusjforheng på badet. Det er kun noen få av våre superior rom som har dette, resterende har badekar. Det skal være både store og små håndklær på rommene, og dersom de store manglet beklager vi dette. Tusen takk for besøket, vi håper du/dere tar turen innom ved en senere anlending. God sommer! :-)

Les hele anmeldelsen
2

Reis ikke hit hvis du trenger rommet før kl. 15.00.

25. juli 2016, Oslob, Filippinene, ellenwillyk

Vi skulle i bryllup og var avhengig av å bytte til festklær før kl. 15.00. Hotellet var på ingen måte fleksibel i forhold til en firkantet regel om innsjekking etter kl. 15.00. Av den grunn måtte vi s…

Vi skulle i bryllup og var avhengig av å bytte til festklær før kl. 15.00. Hotellet var på ingen måte fleksibel i forhold til en firkantet regel om innsjekking etter kl. 15.00. Av den grunn måtte vi skifte til festklær i en liten garderobe knyttet til svømmebassenget, mellom dusjende barn og tissetrengte gjester fra hotellets terrasse.

Svar fra eier

26. juli 2016

Hei ellenwillyk, Tusen takk for tilbakemelding på Tripadvisor. Det er beklagelig å høre at vi ikke klarte å ha rommet klart før kl. 15.00 under deres opphold hos oss. Vi gjør det vi kan for å imøtekomme våre gjesters ønsker om innsjekk, og dersom dere har fått inntrykk av noe annet beklager vi det. Vi tar en ekstra gjennomgang i resepsjonen vedrørende dette. Som du også nevner tilbyr vi våre gjester å skifte i garderoben som er i tilknytning til vår takterrasse og relax avdeling dersom rommet til formodning ikke skulle være klart. Dette er ment som en ekstra service fra vår side, og det er trist å høre at dere ikke satte pris på tilbudet om et rom å skifte i da dere ikke fikk sjekket inn. Tusen takk for besøket, og fortsatt god sommer! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Flott opplevelse

24. juli 2016, Vestby, Norge, helgearnet2015

Kan trykt anbefale et opphold på Quality Hotel Tønsberg. Flott beliggenhet, god mat og utmerket service. Hotellet ligger sentralt i byen og i forhold til kulturelle tilbud og opplevelser. Hotellet til…

Kan trykt anbefale et opphold på Quality Hotel Tønsberg. Flott beliggenhet, god mat og utmerket service. Hotellet ligger sentralt i byen og i forhold til kulturelle tilbud og opplevelser. Hotellet tilbyr pakkeløsninger på mat, opphold og opplevelser. Alle betjening vi var i kontakt med, var serviceinnstilt.

Svar fra eier

25. juli 2016

Hei helgearnet2015, Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Det er så flott å høre at du har kost deg hos oss, og tusen takk for din anbefaling. Vi setter utrolig stor pris på det. Tusen takk for besøket, vi håper vi så se deg igjen ved en senere anlening! :)

Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK