Streik i hotellbransjen.

Noen av våre hotell kan bli helt eller delvis stengt på grunn av streik. #LINK_NO# for mer informasjon og for å se om ditt hotellopphold kan være påvirket.

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Tønsberg, Norge – book nå

Quality Hotel Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie.

Quality Hotel Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Tønsberg

72% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 319 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Ypperlig

22. april 2016, Skien, S5702NUannc

Quality Hotell I Tønsberg var et hotel med gode lokaler, og ren luft. Det var ikke noen sopplukt på badet, og det setter jeg stor pris på. Det som var negativt var at det ikke var tørkepapir på toale…

Quality Hotell I Tønsberg var et hotel med gode lokaler, og ren luft. Det var ikke noen sopplukt på badet, og det setter jeg stor pris på. Det som var negativt var at det ikke var tørkepapir på toalettene. Jeg vet at det er mye bakterer som blir spredd med broken av håndtørker. Jeg bruker de konsekvnet ikke.

Svar fra eier

26. april 2016

Hei S5702NUannc, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og for ditt besøk hos oss. Vi håper vi får se deg igjen ved en senere anledning. Ønsker deg en flott uke! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Flott hotell i flott by.

21. april 2016, Egersund, Norge, 200elii

Hadde 3 overnattinger her i forbindelse med jobb. Dyktige ansatte. Fantastisk frokost. Herlig lunsj og kjempegod middag. Hotellet er plassert på perfekt sted ved bryggen og i sentrum. Vi rakk også en…

Hadde 3 overnattinger her i forbindelse med jobb. Dyktige ansatte. Fantastisk frokost. Herlig lunsj og kjempegod middag. Hotellet er plassert på perfekt sted ved bryggen og i sentrum. Vi rakk også en rundtur på geocaching i norges eldste by og oppdaget dermed flotte sider av byen også. Kommer gjerne ijen til Quality Tønsberg.

Svar fra eier

23. april 2016

Hei 200elii, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og for at du valgte å bo hos oss under besøket i byen. Det er ikke noe som gleder oss mer enn å høre at våre gjester koser seg hos oss. Vi håper ikke det er for lenge til du vender tilbake og vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen. Tusen takk for nå :-)

Les hele anmeldelsen
5

Fantastisk service på supert Hotel

21. april 2016, Oslo, karolinea346

Hele oppholdet fra A til Å var bra! Servicen er upåklagelig og de lever virkelig opp til sitt slagord: its taken care of! Vi er veldig fornøyde med oppholdet og kommer garantert tilbake både med konfe…

Hele oppholdet fra A til Å var bra! Servicen er upåklagelig og de lever virkelig opp til sitt slagord: its taken care of! Vi er veldig fornøyde med oppholdet og kommer garantert tilbake både med konferansegrupper og privat!

Svar fra eier

23. april 2016

Hei karolinea346, Tusen takk for flott tilbakemelding. Det er så hyggelig å høre at dere har kost dere hos oss, vi ser frem til å få ønske dere velkommen igjen i privat eller med konferansegrupper! :-) Takk for besøket :-)

Les hele anmeldelsen
4

greit hotell

20. april 2016, , Frank S

ryddig og pent hotell . rene og pene rom . mat god , frokost god . alt er korrekt og ordentlig , bortsett fra mangel på tv kanaler . men mangler det lille ekstra . også litt underlig at man ikke har e…

ryddig og pent hotell . rene og pene rom . mat god , frokost god . alt er korrekt og ordentlig , bortsett fra mangel på tv kanaler . men mangler det lille ekstra . også litt underlig at man ikke har en åpen bar fra lunsj når hotellet er nesten fullt . men vil absolutt anbefale hotellet

Svar fra eier

21. april 2016

Hei Frank S., Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Det er hyggelig å høre at du har hatt et flott opphold hos oss, og tusen takk for din anbefaling. Det setter vi stor pris på :-) Vi håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen ved en senere anledning, tusen takk for besøket :-)

Les hele anmeldelsen
5

Norges beste service - et hotell de andre må lære av!

19. april 2016, , superjanien

- Uslåelig service. Tror ikke noen hotell i Norge klarer overgå dette. Oppriktig ønske om å hjelpe til, uten at det virket anstrengt på noen som helst måte. Ingenting var noe problem, alt var mulig å…

- Uslåelig service. Tror ikke noen hotell i Norge klarer overgå dette. Oppriktig ønske om å hjelpe til, uten at det virket anstrengt på noen som helst måte. Ingenting var noe problem, alt var mulig å fikse. - Meget god frokost og lunsj. Knallgode kaker. Vaffelrøren til lunsjen var snadder!

Svar fra eier

20. april 2016

Hei superjanien, Tusen takk for utrolig hyggelig tilbakemelding. Det er ikke noe som gleder oss mer enn å høre at våre gjester har kost seg og hatt ett flott opphold. Tusen takk for besøket, vi står klare til å ønske deg velkommen igjen! :-)

Les hele anmeldelsen
2.311.63.000 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK