Velkommen til Nordic Choice Hotels!

Grunnet vedlikehold vil det ikke være mulig å logge inn på Min side tirsdag 30.mai kl 04:00 – 08:00. Vi beklager de ulempene dette vil medføre!

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Tønsberg Tønsberg ,  Norge

Se alle hotell i Tønsberg, Norge
  • Treningsrom og nærbilde av treningsmanualer ved Quality Hotel Tønsberg
  • Treningsrom med vekter, store treningsballer og treingsmaskiner ved Quality Hotel Tønsberg

Quality Hotel Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel™ Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie.

Quality Hotel Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Tønsberg

72% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 516 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
3

Bra beliggenhet.

27. mai 2017, Drøbak, Norge, 171christofferb

Skinnet bedrar. Hotell gir inntrykk av å være fint og moderne. Det er det ikke. Dusjforheng i trange badekar og sparedusj med laveste kvalitet på dusjhodet. Nei, nei, nei! Hyggelig personal, fint med…

Skinnet bedrar. Hotell gir inntrykk av å være fint og moderne. Det er det ikke. Dusjforheng i trange badekar og sparedusj med laveste kvalitet på dusjhodet. Nei, nei, nei! Hyggelig personal, fint med parkering under hotellet. Men tåpelig pris på parkering.
Les hele anmeldelsen
1

Skuffende....

23. mai 2017, , Eirik M

Et trist og dårlig hotel, med kjipe rom i anneks i separat bygning på andre siden av gaten for hotellet...som også var definert som "hotellet", uten at dette ble opplyst ved bestilling. Romprisen tils…

Et trist og dårlig hotel, med kjipe rom i anneks i separat bygning på andre siden av gaten for hotellet...som også var definert som "hotellet", uten at dette ble opplyst ved bestilling. Romprisen tilsier på ingen måte dette. Heller ikke strykefasiliteter hverken på rommet eller i bygningen. Måtte ut i gaten over i hotellbygget og langt inne i en korridor i 3 etasje for å finne hotellets eneste strykerom. På strykerommet var det skittent, lå skitne håndkle og gjenglemte klær på gulvet. Dampstrykejernet var tomt for vann...og ingen vannkran i sikte. I det hele tatt er dette ikke et hotell som står i forhold til det de gir inntrykk av og kan anbefales. Resepsjonen var hyggelig og bare beklaget og sa at andre også hadde klaget og at ledelsen hadde fått beskjed....og skulle få beskjed på nytt....,,

Svar fra eier

26. mai 2017

Hei Eirik M., Tusen takk for din tilbakemelding i forbindelse med oppholdet ditt hos oss. Vi beklager om det ikke fremkom at det var moderat rom som ble booket da du reserverte rommet ditt hos oss. Ta gjerne kontakt med oss og informer hvordan du reserverte rommet slik at vi kan gjøre det vi kan for å rette opp i dette. Vi vil også få sjekket opp i forbindelse med strykerommet slik at det er i tilfredsstillende stand, slik skal det selvfølgelig ikke være og det beklager vi. Tusen takk for besøket, vi ønsker deg en fin uke! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Tønsberg i mai.

22. mai 2017, Sarpsborg, Norge, frarob2015

Utrolig bra service. Ble mottatt på en hyggelig måte av betjeningen slik at jeg følte meg hjemme med en gang. Frokosten veldig bra og 17.mai med mange til frokost bl.a. folk som ikke bodde på hotellet…

Utrolig bra service. Ble mottatt på en hyggelig måte av betjeningen slik at jeg følte meg hjemme med en gang. Frokosten veldig bra og 17.mai med mange til frokost bl.a. folk som ikke bodde på hotellet( vanlig 17.mai på norske hotell) så hadde de et system og en ro som var utrolig bra. Alt i alt, veldig bra. Terningkast 6.

Svar fra eier

26. mai 2017

Hei frarob2015, Tusen takk for flott tilbakemelding i forbindelse med ditt opphold hos oss. Det er så hyggelig å høre at du har hatt det bra under ditt besøk hos oss og at du koste deg under 17. mai frokosten. Tusen takk for besøket, vi håper du tar turen innom oss ved en senere anledning! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Utmerket hotell i Tønsberg

22. mai 2017, Tønsberg, Norge, Runar F

Flott hotel og flott opplevelse. Nydelig frokost med masse godt utvalg. En av de bedre frokostene jeg har Vært på. Hyggelig personale og store rom med utsikt. God beliggenhet og lett å få parkering…

Flott hotel og flott opplevelse. Nydelig frokost med masse godt utvalg. En av de bedre frokostene jeg har Vært på. Hyggelig personale og store rom med utsikt. God beliggenhet og lett å få parkering i nærheten av hotellet.

Svar fra eier

26. mai 2017

Hei Runar F., Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på Tripadvisor. Det er så flott å høre at du har hatt det bra under ditt besøk hos oss. Vi ønsker deg en fin helg og håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen ved en senere anledning! :-)

Les hele anmeldelsen
2

En skuffende bryllupshelg

22. mai 2017, Tønsberg, Norge, Ole H

Bodde på en såkalt suite. Fikk ett nedslitt rom som bar preg av fest. Gardiner hang å slang når vi kom inn. Litt skittent. Dusjer du på badet blir alt vått å du må bruke håndklær for å tørke gulvet.…

Bodde på en såkalt suite. Fikk ett nedslitt rom som bar preg av fest. Gardiner hang å slang når vi kom inn. Litt skittent. Dusjer du på badet blir alt vått å du må bruke håndklær for å tørke gulvet. Airconditionen virket ikke da denne eldgamle maskinen hadde defekt fjernkontroll.

Svar fra eier

26. mai 2017

Hei Ole H., Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Vi beklager at suiten du bodde på ikke stod til forventningene. Vi vil ta en gjennomgang på våre klarmeldingsrutiner og gjøre det vi kan for at alt er i orden på rommet før gjester sjekkes inn i tiden fremover. Tusen takk for besøket, vi ønsker deg en fin helg! :-)

Les hele anmeldelsen

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.