Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie.

Quality Hotel Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Tønsberg

72% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 279 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Kvalitet!

9. februar 2016, Kristiansand, Norge, geiro323

Utrolig bra service og smakfull frokost. Meget fine rom og passelig store. Hotellet ligger veldig sentralt mitt i fine Tønsberg, og opplevde at byen byr på mange koselige restauranter. Det eneste jeg…

Utrolig bra service og smakfull frokost. Meget fine rom og passelig store. Hotellet ligger veldig sentralt mitt i fine Tønsberg, og opplevde at byen byr på mange koselige restauranter. Det eneste jeg har og utsette er parkering, som er en tanke dyrt nær hotellet.

Svar fra eier

10. februar 2016

Hei geiro323, Tusen takk for fin tilbakemelding på Tripadvisor. Det er så hyggelig å høre at du har hatt et flott opphold og kost deg hos oss. Dersom det er ønskelig med rimeligere parkeringsalternativer spør oss i resepsjonen så kommer vi med ytterligere alternativer til dem som er like ved :-). Ønsker deg en flott dag og håper vi snart får se deg igjen! :-)

Les hele anmeldelsen
4

Flott hotell

7. februar 2016, Jessheim, 904olafg

Hotellet fungerer meget godt til konferanseformål, og dekker de fleste behov for gjestene. Kan godt bli litt bedre på service i baren, og ommøbelere litt i buffeen til lunsj og frokost. Navn på retten…

Hotellet fungerer meget godt til konferanseformål, og dekker de fleste behov for gjestene. Kan godt bli litt bedre på service i baren, og ommøbelere litt i buffeen til lunsj og frokost. Navn på rettene var vanskelig å lese pga lite kontrast mot hvitt.

Svar fra eier

8. februar 2016

Hei 904olafg, Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Det er veldig hyggelig å høre at du har kost deg på konferanse hos oss, og jeg tar din tilbakemelding rundt service i baren samt merking på vår buffet videre med restaurant- og kjøkkensjef. Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette. Vi håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen ved en senere anledning! :-) Ønsker deg en riktig fin vintertid! :-)

Les hele anmeldelsen
3

Fantastisk frokost

6. februar 2016, Hamar, Norge, Øystein S

Fin beliggenhet og fantastisk frokost. Har tidligere fått anledning til å oppgradere rom som Choicemedlem dersom hotellet har ledig kapasitet, men nå fikk jeg beskjed om at det kostet penger. Det syne…

Fin beliggenhet og fantastisk frokost. Har tidligere fått anledning til å oppgradere rom som Choicemedlem dersom hotellet har ledig kapasitet, men nå fikk jeg beskjed om at det kostet penger. Det synes jeg var smålig. Smålighet påvirker min opplevelse av stedet negativt.

Svar fra eier

7. februar 2016

Hei Øystein S., Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor, og for at du valgte å bo hos oss under ditt besøk i byen. Som du nevner er det tillegg hos oss for å oppgradere rommet til en høyere romkategori enn hva man i forkant har bestilt. Dersom man har sølvkort eller høyere nivå i vår fordelsklubb Nordic Choice Club får man selvfølgelig dette uten tillegg ved ledig kapasitet når man ankommer hotellet. Dersom vi ikke har oppfylt dine fordeler på ditt kortnivå beklager vi dette og håper vi klarer å rette opp dersom du igjen velger å bo hos oss. Ønsker deg en flott dag og håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen ved en senere anledning! :-)

Les hele anmeldelsen
4

Supert opphold

5. februar 2016, Horten, Norge, christianrY5982VM

Strålende service, bare blide fjes, og de har mange lærlinger!! Det virker som alle ansatte liker å jobbe her. God mat, fine rom, super beliggenhet. At jeg ikke burde ta så mye soft-ice, kan jeg vansk…

Strålende service, bare blide fjes, og de har mange lærlinger!! Det virker som alle ansatte liker å jobbe her. God mat, fine rom, super beliggenhet. At jeg ikke burde ta så mye soft-ice, kan jeg vanskelig laste hotellet for.

Svar fra eier

7. februar 2016

Hei christianrY5982VM, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på Tripadvisor og for at du valgte å bo hos oss. Det er så fint å høre at du har kost deg og vi håper vi får ønske deg velkommen igjen ved en senere anledning! :-) Ønsker deg en riktig god dag! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Masse hyggelige personal

29. januar 2016, Tønsberg, Norge, 825j_rne

Blir alltid tatt imot av hyggelige resepsjons personale. Veldig i møte kommende.Føler meg alltid velkommen. .Får alltid det rommet jeg ønsker . noen ganger blir rommet opp gradert Er litt lyd følsom .…

Blir alltid tatt imot av hyggelige resepsjons personale. Veldig i møte kommende.Føler meg alltid velkommen. .Får alltid det rommet jeg ønsker . noen ganger blir rommet opp gradert Er litt lyd følsom . så rom ved heis dørene i alle etg hører man godt

Svar fra eier

30. januar 2016

Hei 825j_rne, Tusen takk for flott tilbakemelding på Tripadvisor, og for at du velger å bo hos oss. Det er utrolig hyggelig å høre at du trives og blir tatt godt i mot av våre ansatte. Vi håper ikke det er altfor lenge til vi sees igjen! :-)

Les hele anmeldelsen
2.280.169.511 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK