Quality Hotel Tønsberg Tønsberg ,  Norge

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Tønsberg, Norge

Quality Hotel Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel™ Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie.

Quality Hotel Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Tønsberg

72% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 479 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Det foretrukne hotellet i Tønsberg sentrum

22. februar 2017, Oslo, olegrontvedt

Av de 3 hotellene jeg har vært på i Tønsberg er nok dette det beste. Bra beliggenhet, ypperlig frokost, rene rom og trivelig stab. Stille og fredelig midt i sentrum. Sov godt selv med vinduet åpent.…

Av de 3 hotellene jeg har vært på i Tønsberg er nok dette det beste. Bra beliggenhet, ypperlig frokost, rene rom og trivelig stab. Stille og fredelig midt i sentrum. Sov godt selv med vinduet åpent. Hotellet ligger på kaia. Det eneste som trakk litt ned, var en kjedelig utsikt. På motsatt side av hotellet er utsikten mot bryggene og fjorden. Rommet var ikke nyoppusset, men rent og pent.
Les hele anmeldelsen
4

Fint for kortere opphold

20. februar 2017, Oslo, Norway, Vidar H

Rommet bar preg av at bygget ikke var av nyere dato. Elendig løsning på dusjen med "halvbuet glass dør" som ikke "kapsler deg inne i dusjen med det resultat at vann spruter på håndkleoppheng, vask og…

Rommet bar preg av at bygget ikke var av nyere dato. Elendig løsning på dusjen med "halvbuet glass dør" som ikke "kapsler deg inne i dusjen med det resultat at vann spruter på håndkleoppheng, vask og hele gulvet blir vått.

Svar fra eier

22. februar 2017

Hei Vidar H., Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Det er trist å høre at standarden på våre rom ikke falt i smak da disse ble renovert i 2014/15. Til tross for dette håper vi du hadde et flott opphold hos oss og at vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen ved en senere anledning. Ønsker deg en flott dag! :-)

Les hele anmeldelsen
4

Et greit hotell med flott utsikt

12. februar 2017, Lillehammer-området, Norge, alberthinev

Fin utsikt, herlig frokostbuffet, god mat og gode senger. Vi hadde Superior dobbeltrom med enkeltsenger. Men, hadde nok forventet litt mer siden det skulle være et bedre rom enn standard. Sengene var…

Fin utsikt, herlig frokostbuffet, god mat og gode senger. Vi hadde Superior dobbeltrom med enkeltsenger. Men, hadde nok forventet litt mer siden det skulle være et bedre rom enn standard. Sengene var greie nok, men ikke kjempegode. Utmerket renhold, veldig rent og deilig, og ikke noe muggsopp som på så mange andre hoteller. Meget hyggelig betjening. Hadde dog forventet litt bedre bad i et så nytt og moderne hotell. Veldig lite badekar og ekkel dusj, så hele baderomsgulvet ble vått. Mangler alltid store/nok håndklær på alle hotell, og det gjorde det også her. Men, hårføneren fungerte. Pluss for vannkoker og te/kaffe på rommet, samt muligheten for å ta med seg frokosten opp på rommet. Var litt kaldt på rommet, men slik er det vel med alle hotellrom med moderne ventilasjonsanlegg. Minus for at det ikke er gratis parkering. Kostet 220 kr pr natt for parkering.

Svar fra eier

13. februar 2017

Hei alberthinev, Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Det er så hyggelig å høre at dere har hatt et flott opphold hos oss og kost dere med vår frokostbuffet. Vi ønsker deg en flott dag og håper på å få ønske deg/dere velkommen igjen! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Quality Hotell Tønsberg

2. februar 2017, Kragerø, Norge, Øystein S

Jeg har brukt hotellet både i jobb og på fritid/ferie. Det er god service og de ansatte behandler deg som gjest på en utmerket måte. Hotellet har en fin beliggenhet. Menyen både til frokost, lunch og…

Jeg har brukt hotellet både i jobb og på fritid/ferie. Det er god service og de ansatte behandler deg som gjest på en utmerket måte. Hotellet har en fin beliggenhet. Menyen både til frokost, lunch og middag var helt utmerket.

Svar fra eier

3. februar 2017

Hei Øystein S., Tusen takk for flott tilbakemelding i forbindelse med ditt opphold hos oss. Det er så hyggelig å høre at du har det fint hos oss om det er i jobb- eller fritidssammenheng. Vi ønsker deg en flott vinter og ser frem til å ønske deg velkommen igjen! :-)

Les hele anmeldelsen
4

Konferanse

2. februar 2017, Tønsberg, Norge, ancam600

Bra lunch og pausenat! Hotelet er plassert på Tønsbergs brygge med flott utsikt over vannet. Innbydende og renslig. Gode og luftigelokaler i hoveddel. Ismaskinen er et av de mest populære 'pause' - t…

Bra lunch og pausenat! Hotelet er plassert på Tønsbergs brygge med flott utsikt over vannet. Innbydende og renslig. Gode og luftigelokaler i hoveddel. Ismaskinen er et av de mest populære 'pause' - tilbud for konferansegjestene!

Svar fra eier

3. februar 2017

Hei ancam600, Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Det er så hyggelig å høre at du er fornøyd med våre konferansefasiliteter og ikke minst vår lunsj og pausemat. Tusen takk for besøket, vi håper på å få anledningen til å ønske deg velkommen igjen! :-)

Les hele anmeldelsen
2.450.194.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.