Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Tønsberg, Norge

Quality Hotel Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel™ Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie.

Quality Hotel Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Tønsberg

72% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 451 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
3

Fin plassering og god frokost

5. desember 2016, Oslo, Norge, 654erlingw

Plasseringen av hotellet er veldig fin, helt nede ved kanalen. Veldig bra frokost, og de var raske til å rydde bordene etterhvert som folk gikk. Rommet var forholdsvis lite og badet trangt. Når du d…

Plasseringen av hotellet er veldig fin, helt nede ved kanalen. Veldig bra frokost, og de var raske til å rydde bordene etterhvert som folk gikk. Rommet var forholdsvis lite og badet trangt. Når du dusjet ble svært mye vått/fuktig. Inkludert håndklærne. Parkering på hotellet er utrolig dyrt, til å være i Tønsberg.

Svar fra eier

6. desember 2016

Hei 654erlingw, Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Det er så hyggelig å høre at du er fornøyd med frokosten hos oss, denne har vi fokus på hver dag for å levere et bra resultat til våre gjester :) Det finnes alternativer til parkeringen under hotellet, ta gjerne kontakt med resepsjonen så viser de veien til alternativene. Vi ønsker deg en flott desembermåned! :-)

Les hele anmeldelsen
4

Fin beliggenhet ved brygga

5. desember 2016, Hamar, Norge, OJB

Flott hotell som ligger på brygga midt i Tønsberg. Fine konferansemuligheter og god service. Rommene er litt kjedelige. Sengene er helt greie. Har vært her et par ganger og er totaltsett veldig fornøy…

Flott hotell som ligger på brygga midt i Tønsberg. Fine konferansemuligheter og god service. Rommene er litt kjedelige. Sengene er helt greie. Har vært her et par ganger og er totaltsett veldig fornøyd. God mat.

Svar fra eier

6. desember 2016

Hei OJB, Tusen takk for flott tilbakemelding og for at du valgte oss da du var i byen. Vi håper på å se deg igjen ved en senere anledning. Ønsker deg en flott dag! :-)

Les hele anmeldelsen
5

konferanse

2. desember 2016, Tønsberg, Norge, Håvard S

meget godt fornøyd med profesjonaliteten på de ansatte. Følte meg verdsatt og velkommen, Hotellets beliggenhet er sentralt og ypperlig for konferanser. flott utsikt over kanalen. støydempingen er god…

meget godt fornøyd med profesjonaliteten på de ansatte. Følte meg verdsatt og velkommen, Hotellets beliggenhet er sentralt og ypperlig for konferanser. flott utsikt over kanalen. støydempingen er god selv om det ligger en brannstasjon tett ved.

Svar fra eier

3. desember 2016

Hei Håvard S., Tusen takk for flott tilbakemelding på Tripadvisor. Det er så hyggelig å høre at du har hatt et fint konferanseopphold hos oss. Tusen takk for besøket! :-)

Les hele anmeldelsen
3

Bra hotel

30. november 2016, Haugesund, Norge, Annkrs

Bra hotel midt i Tønsberg. Egen parkering i kjeller. Fikk flott romslig suite. Litt mørkt der eneste, kunne godt vært mer lys. God seng og fantastisk utsikt til vannet. Dusjen var ikke noe å skryte av…

Bra hotel midt i Tønsberg. Egen parkering i kjeller. Fikk flott romslig suite. Litt mørkt der eneste, kunne godt vært mer lys. God seng og fantastisk utsikt til vannet. Dusjen var ikke noe å skryte av. Tok evigheter før det kom varmt vann og vannstrålen var dårlig. Ellers ok med stort badekar. God service og hyggelig betjening. Bor gjerne her igjen.

Svar fra eier

1. desember 2016

Hei Annkrs, Tusen takk for flott tilbakemelding og for at du valgte oss når du var i byen. Vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen. Ønsker deg en flott vinter, og en god jul! :-)

Les hele anmeldelsen
4

Konferansehotell med flott beliggenhet og kvaliteter

28. november 2016, Østlandet, Norge, Gaute1964

God service og hyggelig personal. Tilbake der de var tidl etter en dårlig opplevelse tidl i år. Personalet er hyggelig og servicen er bra. Parkering er dog for dyrt for en by som Tønsberg... irriteren…

God service og hyggelig personal. Tilbake der de var tidl etter en dårlig opplevelse tidl i år. Personalet er hyggelig og servicen er bra. Parkering er dog for dyrt for en by som Tønsberg... irriterende mtp ev. private besøk samt for dårlig ift faste firmakunder.

Svar fra eier

29. november 2016

Hei Gaute1964, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det er så hyggelig å høre at du har hatt det fint hos oss under ditt siste opphold i byen. Tusen takk for besøket, vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen! :-)

Les hele anmeldelsen
2.420.139.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.