Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Tønsberg, Norge

Quality Hotel Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie.

Quality Hotel Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Tønsberg

72% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 403 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Fint hotel

25. august 2016, Tønsberg, Norge, Sven-Aage

Fint og koselig hotell med hyggelig betjening og god beliggenhet. Minus er at det er frokost kun til kl. 10 på lørdag og 10.30 på søndag. Kom ned og skulle kose meg med frokosten kl.10.15 på en lørda…

Fint og koselig hotell med hyggelig betjening og god beliggenhet. Minus er at det er frokost kun til kl. 10 på lørdag og 10.30 på søndag. Kom ned og skulle kose meg med frokosten kl.10.15 på en lørdag men da var det ryddet bort, det står jo selvfølgelig skilt hvor lenge det er frokost men det hjelper ikke. Burde forlenges til kl. 11 i helgene.
Les hele anmeldelsen
4

P

22. august 2016, Sandefjord , 733pernillew

Fint Hotel og godt mat . Flott basseng området,og trenings muligheter Rommet var jeg ikke fornøyd med. Rommet var det en vondt lukt på som ikke blei borte ved lufting Ellers ett fint hotel og omgi…

Fint Hotel og godt mat . Flott basseng området,og trenings muligheter Rommet var jeg ikke fornøyd med. Rommet var det en vondt lukt på som ikke blei borte ved lufting Ellers ett fint hotel og omgivelse

Svar fra eier

22. august 2016

Hei 733pernillew, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på Tripadvisor. Vi beklager den ubehagelige lukten på rommet, slik skal det selvfølgelig ikke være. Jeg håper det ble rettet opp så snart du gav oss beskjed, eller at du fikk tilbud om å bytte til et annet rom slik at vi fikk rettet opp i dette. Ønsker deg en fin høst! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Hotellopphold

22. august 2016, Drøbak, Norge, elisabethf286

Et bra hotell med god beliggenhet i sentrum. Fine rom og hyggelig atmosfære. Husk å ta med badetøy - flott basseng på taket. Mat og drikke smakte også bra. Kommer helt sikkert tilbake ved en annen anl…

Et bra hotell med god beliggenhet i sentrum. Fine rom og hyggelig atmosfære. Husk å ta med badetøy - flott basseng på taket. Mat og drikke smakte også bra. Kommer helt sikkert tilbake ved en annen anledning.

Svar fra eier

22. august 2016

Hei elisabethf286, Tusen takk for tilbakemelding på Tripadvisor i forbindelse med din overnatting hos oss. Det er alltid like hyggelig å høre at våre gjester har hatt et flott opphold, og badebassenget på taket er som du nevner verdt å få med seg :-). Vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen! :-)

Les hele anmeldelsen
4

God plass å bo

22. august 2016, Stord, annebZ8415FY

Lyst, trivelig hotell med god mat og gjennomgående god service. Utrolig fin beliggenhet ved sjøen og nærhet til sentrum. fin promenade vei langs sjøen og forbi mange koselige Resturanter som er holdt…

Lyst, trivelig hotell med god mat og gjennomgående god service. Utrolig fin beliggenhet ved sjøen og nærhet til sentrum. fin promenade vei langs sjøen og forbi mange koselige Resturanter som er holdt i gammel bryggestil.

Svar fra eier

22. august 2016

Hei annebZ8415FY, Tusen takk for flott tilbakemelding i forbindelse med ditt opphold hos oss. Det er så hyggelig å høre at du har kost deg og vi håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen. Tusen takk for besøket! :-)

Les hele anmeldelsen
2

Små rom, kjedelig frokost

22. august 2016, Drammen, Norway, Rolf-ørjan H

Dobbeltrommet jeg leide til mine ansatte hadde ikke skikkelig dør til toalettet, noe som er upraktisk når arbeidskolleger skal dele rom. Dette burde vært informert om på forhånd og i hvertfall ifb. di…

Dobbeltrommet jeg leide til mine ansatte hadde ikke skikkelig dør til toalettet, noe som er upraktisk når arbeidskolleger skal dele rom. Dette burde vært informert om på forhånd og i hvertfall ifb. dialog med booking/resepsjon, der det ble opplyst at det ikke var et privat opphold. Frokosten var trist. Steinhard bacon, bløtkokte egg som knapt var varmet opp (rå), bare en sort brød, overkokte pølser, for å nevne noe. Kanskje spesielt skuffende fordi booking og resepsjonist fremhevet frokosten som uvanlig bra.

Svar fra eier

22. august 2016

Hei rolf-ørjan H, Tusen takk for din tilbakemelding i forbindelse med dine ansatte sin overnatting hos oss. Våre moderat rom inneholder en frostet dør til badrerommet, og det er forståelig at dine ansatte ikke satte pris på denne. Dette burde selvfølgelig vært informert om da du kontaktet oss, og jeg vil ta dette videre slik at vi blir flinkere og tydeligere på dette i tiden fremover. Når det gjelder frokosten tar jeg dine tilbakemeldinger rundt denne videre med vår kjøkkensjef, slik skal det selvfølgelig ikke være og jeg beklager så mye. Som du nevner er vi stolte av frokosten vår, og hva som skjedde under oppholdet dine ansatte hadde vet jeg ikke, men det er slettes ikke slik vi ønsker at vår frokost skal fremstå. Takk for at du gir oss tilbakemelding på dette slik at vi kan ta tak i det og forbedre slik at vi leverer samme kvalitet hver dag. Ønsker deg en flott uke! :-)

Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK