Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie.

Quality Hotel Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Tønsberg

72% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 275 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Supert opphold

5. februar 2016, Horten, Norge, christianrY5982VM

Strålende service, bare blide fjes, og de har mange lærlinger!! Det virker som alle ansatte liker å jobbe her. God mat, fine rom, super beliggenhet. At jeg ikke burde ta så mye soft-ice, kan jeg vansk…

Strålende service, bare blide fjes, og de har mange lærlinger!! Det virker som alle ansatte liker å jobbe her. God mat, fine rom, super beliggenhet. At jeg ikke burde ta så mye soft-ice, kan jeg vanskelig laste hotellet for.
Les hele anmeldelsen
5

Masse hyggelige personal

29. januar 2016, Tønsberg, Norge, 825j_rne

Blir alltid tatt imot av hyggelige resepsjons personale. Veldig i møte kommende.Føler meg alltid velkommen. .Får alltid det rommet jeg ønsker . noen ganger blir rommet opp gradert Er litt lyd følsom .…

Blir alltid tatt imot av hyggelige resepsjons personale. Veldig i møte kommende.Føler meg alltid velkommen. .Får alltid det rommet jeg ønsker . noen ganger blir rommet opp gradert Er litt lyd følsom . så rom ved heis dørene i alle etg hører man godt

Svar fra eier

30. januar 2016

Hei 825j_rne, Tusen takk for flott tilbakemelding på Tripadvisor, og for at du velger å bo hos oss. Det er utrolig hyggelig å høre at du trives og blir tatt godt i mot av våre ansatte. Vi håper ikke det er altfor lenge til vi sees igjen! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Meget god service

27. januar 2016, Tønsberg, Norge, 876maryannb

Fagforbundet Vestfold fylkeskommune, avd. 521 hadde middag på restauranten på hotellet etter årsmøtet i år. Hele prosessen med reservasjon av bord og meny til hver enkelt av medlemmene som deltok, med…

Fagforbundet Vestfold fylkeskommune, avd. 521 hadde middag på restauranten på hotellet etter årsmøtet i år. Hele prosessen med reservasjon av bord og meny til hver enkelt av medlemmene som deltok, med diverse endringer var meget positiv. Ypperlig service og logistikken som ble lagt inn ved fordeling av de forskjellige selskapsmenyene til de enkelte var utmerket. Maten var utsøkt! Blid personale hele veien.

Svar fra eier

28. januar 2016

Hei 876maryannb, Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Det er utrolig hyggelig å høre at dere er strålende fornøyd med alle ledd hos oss. Vi håper det ikke blir altfor lenge til dere kommer til oss igjen! :-) Ønsker deg en flott dag! :-)

Les hele anmeldelsen
3

Bra hotell i sentrum av Tønsberg.

14. januar 2016, Klepp, Norge, Sigbjorn R

Hotellet har en gode frokost der du har et stort utvalg av mat. Jeg hadde flere ulike rom, første gangen hadde jeg rom i 4. etasje der var der bra internett, neste gang var jeg i 3. etasje der var der…

Hotellet har en gode frokost der du har et stort utvalg av mat. Jeg hadde flere ulike rom, første gangen hadde jeg rom i 4. etasje der var der bra internett, neste gang var jeg i 3. etasje der var der dårligt internett. Så sparer di på det varmet vannet noen dager hadde jeg kun litt varmt vann i starten av dusjen og resten av tiden var vannet kaldt. Hotellet har parkering i kjelleren og det koster 220 kr. pr. døgn som jeg sunnes var en stive pris.

Svar fra eier

15. januar 2016

Hei Sigbjorn R., Tusen takk for at du ga oss en tilbakemelding på Tripadvisor. Det er hyggelig å høre at du har besøkt oss ved flere anledninger og liker vår frokost. Dersom det har vært problemer med varmtvannet skyldes nok ikke dette sparing fra vår side, dette er tatt videre med vår vaktmester slik at feilkilden lokaliseres og vi unngår dette i tiden fremover. Det finnes rimeligere parkeringsalternativer i nærheten av hotellet, spør i resepsjonen så kommer vi med alternativene til kjelleren under hotellet. Tusen takk for besøket, vi håper du tar turen innom oss igjen neste gang du skal til Tønsberg! :-) Ønsker deg en flott vintertid! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Super beliggenhet!

11. januar 2016, Oslo, Norge, MoraTeNora

Veldig fint opphold. Rommet var rent og ryddig, men kunne vært enda bedre. Veldig hyggelig personale, og fantastisk frokost for alle! Tydelig allergimerking og godt utvalg også for den som er allergis…

Veldig fint opphold. Rommet var rent og ryddig, men kunne vært enda bedre. Veldig hyggelig personale, og fantastisk frokost for alle! Tydelig allergimerking og godt utvalg også for den som er allergisk, liker økologisk eller har et alternativt kosthold. Flott beliggenhet, men kommer du i bil bør du parkere i parkeringshuset ved siden av, da parkeringshuset under hotellet er svært dyrt. (Til gjengjeld er parkeringshuset ved siden av et av byens billigste!)

Svar fra eier

12. januar 2016

Hei MoraTeNora, Tusen takk for din anmeldelse av vårt hotell på Tripadvisor. Det er utrolig hyggelig å høre at dere har hatt et flott opphold hos oss, og håper vi får gleden av å ønske dere velkommen igjen ved en senere anledning. Ønsker deg en flott januarmåned! :-)

Les hele anmeldelsen
2.271.168.780 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK