Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Tønsberg, Norge

Quality Hotel Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie.

Quality Hotel Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Tønsberg

72% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 332 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
5

God service og herlig frokost

28. mai 2016, Tynset, Norge, 630heges

Veldig fornøyd med vårt 2-netters opphold. Selv om det var streik og redusert kapasitet, merket ikke vi noe til det. Vi fikk bytte rom pga støy fra havna/utestedene, og dette ble gjort med smil og fo…

Veldig fornøyd med vårt 2-netters opphold. Selv om det var streik og redusert kapasitet, merket ikke vi noe til det. Vi fikk bytte rom pga støy fra havna/utestedene, og dette ble gjort med smil og forståelse.

Svar fra eier

29. mai 2016

Hei 630heges, Tusen takk for fin tilbakemelding på Tripadvisor. Det er veldig hyggelig å høre at dere hadde et flott opphold hos oss, vi håper dere snart tar turen tilbake. Tusen takk for besøket og riktig god sommer! :-)

Les hele anmeldelsen
3

Super frokost - skoboks rom

24. mai 2016, Cape Town sentrum, Sør-Afrika, liseregine

Tror dette er det minste og stusseligste hotellrommet jeg har bodd på.Hører vel mer hjemme på et motell enn på et hotell. Når dusjdøra også er baderomsdør, sier vel det ganske mye. En elendig start p…

Tror dette er det minste og stusseligste hotellrommet jeg har bodd på.Hører vel mer hjemme på et motell enn på et hotell. Når dusjdøra også er baderomsdør, sier vel det ganske mye. En elendig start på hotelloppholdet ble noe bedre etter en fabelaktig frokost og en nydelig utsikt fra trimrommet - over takterassen og ut over vannet. Overraskende hyggelig restaurant. Beliggenheten på brygga er både positiv og negativ. Mye støy om natten fra fulle folk som oppholdt seg på brygga på den ene siden av bygget. Trafikkstøy og støyende taxikø på andre siden. Skal du bo på dette hotellet bør det være MEGET nøye på valg av rom.

Svar fra eier

25. mai 2016

Hei liseregine, Tusen takk for tilbakemelding vedrørende ditt opphold hos oss. Som du nevner er noen av våre rom bygget opp på en annen måte enn resterende rom, og rommet du hadde er nettopp det. Dersom man ønsker annen standard på rom kan vi også tilby dette. Tusen takk for besøket, vi ønsker deg en flott sommer! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Beste beliggenhet i Tønsberg

23. mai 2016, Asker, Norge, 161livb

Et veldig bra hotell med ypperlig service og super frokost. Var gjest på hotellet når det var streik i hotellbransjen, og de var lavere bemannet enn normalt, likevel gikk alt som det skulle. Personale…

Et veldig bra hotell med ypperlig service og super frokost. Var gjest på hotellet når det var streik i hotellbransjen, og de var lavere bemannet enn normalt, likevel gikk alt som det skulle. Personalet var veldig imøtekommen og hjelpsomme. Barna synes det er stas med gratis is, frukt, etc. midt på dagen. Bra med parkeringsplasser.

Svar fra eier

24. mai 2016

Hei 161livb, Tusen takk for flott tilbakemelding på oppholdet deres hos oss. Det er så hyggelig å høre at dere og barna har kost dere. Tusen takk for besøket, vi ser frem til å ønske dere velkomne igjen! :-)

Les hele anmeldelsen
4

Sentral beliggenhet, fint hotell

21. mai 2016, Oslo, Norway, HALI76

På jobbreise, benyttet oss av konferanserommene. Rommet er lite, men rent og fint. Synes alltid det er litt merkelig å ha glass/frostede dører inn til bad. Greit for meg som hadde rom alene, men ikke…

På jobbreise, benyttet oss av konferanserommene. Rommet er lite, men rent og fint. Synes alltid det er litt merkelig å ha glass/frostede dører inn til bad. Greit for meg som hadde rom alene, men ikke like moro for de som deler rom med kollega. Ingen egen dør inn til badet, bruker den som er til dusjen.

Svar fra eier

22. mai 2016

Hei HALI76, Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Vi håper du koste deg under ditt besøk hos oss og at vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen ved en senere anledning. Under oppholdet bodde du på et av våre moderat rom, disse er som du nevner bygget opp noe annerledes en resterende av våre rom og har blant annet en kombinasjonsdør til badet. Tusen takk for besøket, vi ønsker deg en flott sommer! :-)

Les hele anmeldelsen
4

Flott hotell med mange muligheter.

18. mai 2016, Oslo, Norge, lottes308

Hottellet har en god standard og ligger i hjertet av Tønsberg brygge og by. Hotellet fremstår som rent og innbydene. Servicen var topp, blide og fornøyde ansatte. Virket til å være på service siden h…

Hottellet har en god standard og ligger i hjertet av Tønsberg brygge og by. Hotellet fremstår som rent og innbydene. Servicen var topp, blide og fornøyde ansatte. Virket til å være på service siden hele tiden.

Svar fra eier

18. mai 2016

Hei lottes308, Tusen takk for fin tilbakemelding i forbindelse med ditt besøk hos oss. Det er alltid like hyggelig å høre at våre gjester er fornøyd med hva vi leverer og vi håper vi får ønske deg velkommen igjen ved en senere anledning. Tusen takk for besøket, ha en riktig fin uke! :-)

Les hele anmeldelsen
2.311.63.057 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK