Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Tønsberg, Norge

Quality Hotel Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel™ Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie.

Quality Hotel Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Tønsberg

72% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 470 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
2

Bra konferansefasiliteter, men rommene må oppgraderes.

13. januar 2017, Oslo, Norway, anneI2515XW

Quality hotel Tønsberg leverer på konferanse, men hotellet oppleves som litt "sjuskete". Dårlig rengjøring av rommet. Flekker på sengekappen, og støvdotter i hjørnene. På tide å fjerne vegg til vegg t…

Quality hotel Tønsberg leverer på konferanse, men hotellet oppleves som litt "sjuskete". Dårlig rengjøring av rommet. Flekker på sengekappen, og støvdotter i hjørnene. På tide å fjerne vegg til vegg teppene på rommene. Gode måltider, så dette trekker opp. Dersom rommene får gulv og skikkelig rengjøring vil dette hotellet fremstå som et hotell ala 2017:-)

Svar fra eier

14. januar 2017

Hei anneI2515XW, Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Det er så hyggelig å høre at du er fornøyd med våre konferansefasiliteter og måltider. Vedrørende rengjøringen så skal det slettes ikke være slik, og det beklager vi. Vi tar dine tilbakemeldinger om dette videre internt hos oss slik at vi får ennå bedre kontrollrutiner på dette. Vi renoverte våre rom i 2014/15 og da ble det lagt nye tepper på flere av rommene, men vi har også rom med parkett. Dersom vi har dette ledig ved innsjekk får man selvfølgelig det om ønskelig, det kan også noteres ned som ønskemål når rommet reserveres. Vi gjør det vi kan for å imøtekomme dette ønske. Tusen takk for besøket, vi ønsker deg en flott uke! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Effektiv og bra serervice, bra rom

11. januar 2017, , Mona K

Rommet var bra, rent og fin, men et lite minus da det manglet et par lyspærer i gang og på bad. Stille og rolig i tredje etasje. God seng! Dusj med kun buet dusjvegg gjorde at det kom en del vann på g…

Rommet var bra, rent og fin, men et lite minus da det manglet et par lyspærer i gang og på bad. Stille og rolig i tredje etasje. God seng! Dusj med kun buet dusjvegg gjorde at det kom en del vann på gulv utover deler av badet. Ellers ok. Veldig effektiv og hyggelig betjening i resepsjon.

Svar fra eier

14. januar 2017

Hei Mona K., Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Det er flott å høre at du er fornøyd med oppholdet ditt hos oss, og manglende lys i lyspærene skal selvfølgelig ikke forekomme. Jeg tar dette videre opp internt hos oss slik at det følges ennå bedre opp. Tusen takk for besøket, vi håper på å se deg igjen ved en senere anledning! :-)

Les hele anmeldelsen
4

flott service, dårlige rom.

8. januar 2017, Hafslo, Norge, Arnfinn F

Kjekke folk i resepsjonen, bar og restaurant. Men rommet hadde elendig kvalitet på badet. Når eg var der, var det lite gjester ved hotellet, dei ville uansett ha 100 kr timen for forsinka utsjekking..…

Kjekke folk i resepsjonen, bar og restaurant. Men rommet hadde elendig kvalitet på badet. Når eg var der, var det lite gjester ved hotellet, dei ville uansett ha 100 kr timen for forsinka utsjekking...

Svar fra eier

9. januar 2017

Hei Arnfinn F., Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor i forbindelse med ditt opphold hos oss. Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med servicen som er gitt av våre ansatte :-). Kvaliteten på våre bad bør ikke være slik som du nevner, og vi vil ta tak i dette internt hos oss. Ønsker deg en flott uke! :-)

Les hele anmeldelsen
2

Rot med bestillingen og nøkkelkort som ikke virket mm

2. januar 2017, Fredrikstad, Østfold, Norway, Ståle H

Booket rom med tre sengeplasser og badekar. Ankom stedet og fikk rom og nøkkelkort. Men ikke alle kortene virket og gikk frem og tilbake 6ganger for dette. FIkk først rom uten badekar, så fikk vi rom…

Booket rom med tre sengeplasser og badekar. Ankom stedet og fikk rom og nøkkelkort. Men ikke alle kortene virket og gikk frem og tilbake 6ganger for dette. FIkk først rom uten badekar, så fikk vi rom med badekar men en seng for lite og ikke plass til ekstra seng. Fikk så på nytt et rom med badekar, men en seng for lite. Orket ikke mer tul så den ene av oss sov på sofaen. Ikke en god hotel oplevelse.

Svar fra eier

4. januar 2017

Hei Ståle H., Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Det er svært beklagelig å høre at det har vært rot med rommet under innsjekken, slik skal det selvfølgelig ikke være. Vårt ønske er selvfølgelig at alle som er hos oss skal ha en god opplevelse. Vi tar dette opp videre internt hos oss slik at vi unngår dette i tiden fremover. Vi ønsker deg et riktig godt nytt år! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Nyttårs aften 2016-17

2. januar 2017, Tønsberg, Norge, JTBnor

Overnattet nyttårsaften. Rommet( suiten) var meget bra, litt trang men bra. God pris for suite. Alt var stengt, både bar og restaurant. Men forståelig. Meget bra kar i resepsjonen som var veldig serv…

Overnattet nyttårsaften. Rommet( suiten) var meget bra, litt trang men bra. God pris for suite. Alt var stengt, både bar og restaurant. Men forståelig. Meget bra kar i resepsjonen som var veldig serviceinnstilt. Alt i alt en god opplevelse.

Svar fra eier

4. januar 2017

Hei JTBnor, Tusen takk for flott tilbakemelding i forbindelse med ditt opphold hos oss. Vi håper på å ønske deg velkommen igjen ved en senere anledning. Tusen takk for besøket, og riktig godt nytt år! :-)

Les hele anmeldelsen
2.430.126.000 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.