Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Anmeldelser


Gjennomsnittlig vurdering fra alle reisende

basert på 170 anmeldelser.

4

72% besøkende anbefaler dette hotellet.
4
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service

5

Blide, vennlige og trivelige

25. mars 2015, , Ragnhild L

Ble møtt av to blide, vennlige og trivelige resepsjonister. Hotellrommet rent og innbydende, og inneholder det en trenger for en natts opphold. Gratis wifi og skivebord gjør det også lettere å gjøre u...

Ble møtt av to blide, vennlige og trivelige resepsjonister. Hotellrommet rent og innbydende, og inneholder det en trenger for en natts opphold. Gratis wifi og skivebord gjør det også lettere å gjøre unna kontorarbeid. Innholdsrik frokost og god service. Frokostsalen er stor, og rommer mange mennesker, men det ryddes effektivt slik at en likevel får god ro over frokosten.

Svar fra eier

30. mars 2015

Hei Ragnhild L, Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med oppholdet ditt hos oss i mars og at du likte våre rom, frokost og ikke minst servicen vi tilbyr våre gjester. Vi håper at vi om ikke lenge får gleden av å ønske deg velkommen igjen! :) Ønsker deg en flott vår og håper du får en fin påske! :)

Les hele anmeldelsen Lukk

4

Perfekt plassering

11. mars 2015, Hamar, Norge, OJB

Flott hotell som ligger på bryggekanten i Tønsberg. Kort veg til alt, fine konferansemuligheter og ikke minst god mat til alle måltider. Om man er på konferanse - er det gratis softice til alle :) Rom...

Flott hotell som ligger på bryggekanten i Tønsberg. Kort veg til alt, fine konferansemuligheter og ikke minst god mat til alle måltider. Om man er på konferanse - er det gratis softice til alle :) Rommene som vender ut mot brygga kan ikke ha bedre plassering.

Svar fra eier

13. mars 2015

Hei OJB, Tusen takk for flott tilbakemelding på Tripadvisor. Det er så hyggelig å høre at du har hatt et flott opphold hos oss, og ikke minst fått benyttet deg av gratis softis og popcorn under deltakelse på konferanse. Vi håper på at vi snart kan ønske deg velkommen igjen! :) Ønsker deg en flott vår! :)

Les hele anmeldelsen Lukk

5

En av mine aller beste hotellopplevelser

26. februar 2015, , AudunAdvokat

Hotellet har en perfekt beliggenhet, det er lekkert innredet og tilbyr en service i særklasse. Frokost med kokk som lager omelett på bestilling gir det lille ekstra. Jeg vil alltid bo her når jeg er i...

Hotellet har en perfekt beliggenhet, det er lekkert innredet og tilbyr en service i særklasse. Frokost med kokk som lager omelett på bestilling gir det lille ekstra. Jeg vil alltid bo her når jeg er i Tønsberg.

Svar fra eier

27. februar 2015

Hei AudunAdvokat, Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Det er så hyggelig å høre at du alltid vil velge oss når du bor i Tønsberg, det setter vi stor pris på. Håper vi om ikke lenge kan ønske deg velkommen igjen! :-) Ønsker deg en riktig fin ettermiddag! :-)

Les hele anmeldelsen Lukk

4

Fortsatt i toppen

21. februar 2015, , Geir E

Med over 100 reisedøgn mener jeg og kunne litt om hva man som gjest ønsker, legger merke til og setter pris på - på destinasjoner. Jeg har vært her før og kommer igjen, best beliggenhet, stort konfera...

Med over 100 reisedøgn mener jeg og kunne litt om hva man som gjest ønsker, legger merke til og setter pris på - på destinasjoner. Jeg har vært her før og kommer igjen, best beliggenhet, stort konferanse hotell, inkluderende resepsjon som ikke overgjør vennligheten, topp service i alle ledd, pene og gode rom, god mat og hyggelig bar. Grei frokost mat, dog må de som anretter lære at man "øser" ikke rødbeter og suragurk eller bruker skje på sursild - prøv gaffel, det er gjennomgående feil bestikk på fatene men det er bare kosmetisk. Meget godt renhold på hele hotellet. Kan anbefales også utenom sommersesongen.

Svar fra eier

27. februar 2015

Hei Geir E, Tusen takk for flott tilbakemelding på Tripadvisor. Vi setter stor pris på at du stadig kommer tilbake til oss og det er ikke annet enn hyggelig å høre at du er fornøyd med hva vi leverer i alle ledd. Jeg skal ta videre tilbakemeldingen rundt gripebestikket på fatene slik at vi også kan levere bedre her i tiden fremover. Tusen takk for din anbefaling! :-) Vi håper vi snart får ønske deg velkommen igjen, vi sees! :-)

Les hele anmeldelsen Lukk

3

Brrrrrr...,

30. januar 2015, Oslo, Norge, livet25

Hotellet ligger perfekt plassert på bryggen og er en sikker vinner om sommeren. Resepsjonisten var meget serviceminded og vi ble godt tatt imot. Dessverre er rommet iskaldt og sentral anlegget fungert...

Hotellet ligger perfekt plassert på bryggen og er en sikker vinner om sommeren. Resepsjonisten var meget serviceminded og vi ble godt tatt imot. Dessverre er rommet iskaldt og sentral anlegget fungerte ikke. Så løsningen ble til slutt å få opp en liten ovn fra resepsjonen. Dessverre klarte heller ikke den å varme opp rommet skikkelig. På strykerommet var brett og strykejern forsvunnet, så det tok litt i overkant langt tid å få strøket skjorten denne morgenen da personalet måtte lete opp noe i reserve. Anbefaler å ha dette som standard på rommene, noe også de fleste hotel har i dag. Restauranten var pent pusset opp og også her var servicen upåklagelig. Parkeringen i kjelleren eies av et annet firma og de tar den nette sum av 220,- døgnet, dette burde hotellet selv driftet eller i det minste sørget for at prisene ble halvert.

Svar fra eier

4. februar 2015

Hei Livet25, Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding på Tripadvisor, vi setter stor pris på det da deres tilbakemeldinger hjelper oss å bli bedre i tiden fremover. Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med vår lokasjon og ble godt ivaretatt både i resepsjonen og i vår restaurant. Jeg beklager at det var kaldt på rommet ditt, jeg skal ta dette videre slik at vi får sjekket opp ytterligere. Når det gjelder forsvinningen av strykejern og brett var vi dessverre ikke klar over at dette var borte og det medførte litt vanskeligheter for deg da du skulle stryke skjorten din på morgenen. Vi tar dette til etterretning og ser på om vi kan finne en litt bedre løsning på strykerommet vårt. Parkeringen i kjelleren under hotellet er som du nevner privateid og vi får dessverre ikke påvirket prisen per døgn her. Men dersom man ønsker rimeligere alternativer er det bare å ta kontakt med resepsjonen så kommer de med alternativer til parkeringen i kjelleren. Jeg håper vi snart får se deg igjen, og kanskje kommer du innom oss til sommeren også? :-) Ønsker deg en flott vinterdag! :-)

Les hele anmeldelsen Lukk

2.190.163.493 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK