Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Tønsberg, Norge

Quality Hotel Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie.

Quality Hotel Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Tønsberg

72% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 376 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Knirkefritt hotellopphold!

18. juli 2016, Lillestrøm, OyvindBrum

Kjempefornøyd, innsjekk og utsjekk gikk fint. Rommet er nytt og ålreit. Kontorstolen var ikke bra men resten veldig bra. Restauranten og frokosten hadde god service og serverte veldig bra mat! Anbefal…

Kjempefornøyd, innsjekk og utsjekk gikk fint. Rommet er nytt og ålreit. Kontorstolen var ikke bra men resten veldig bra. Restauranten og frokosten hadde god service og serverte veldig bra mat! Anbefales på det sterkeste! God beliggenhet rett ved brygga ved mange utesteder og restauranter!

Svar fra eier

19. juli 2016

Hei ØyvindBrum, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding vedrørende ditt opphold hos oss. Vi synes det er så flott å høre at du har hatt det bra hos oss, og tusen takk for din anbefaling. Det setter vi stor pris på! :-) Vi ønsker deg en fortsatt flott sommer og håper vi snart får se deg igjen! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Beste hotellet i Tønsberg

16. juli 2016, Jaren, Oppland, Norway, Jan T

Som en tradisjon gikk turen til Tønsberg i sommer også, og valget faller da enkelt når man skal velge hotell. Da er det kun Quality Hotel Tønsberg som gjelder, flott hotell, og meget god service.... B…

Som en tradisjon gikk turen til Tønsberg i sommer også, og valget faller da enkelt når man skal velge hotell. Da er det kun Quality Hotel Tønsberg som gjelder, flott hotell, og meget god service.... Beliggenheten er også helt suveren hvis man vil kose seg på den flotte brygga i Tønsberg. Dette hotellet anbefales på det sterkeste :-)

Svar fra eier

18. juli 2016

Hei Jan T., Tusen takk for flott tilbakemelding og din anbefaling. Det setter vi stor pris på! :-) Det er så hyggelig å høre at dere har hatt ett flott opphold hos oss, vi ser frem til å ønske dere velkomne igjen. Takk for nå, og fortsatt god sommer! :-)

Les hele anmeldelsen
1

Står absolutt ikke til forventningene!

14. juli 2016, , Harestu

Kommer aldri til å bo her igjen! Dårligste jeg noen gang har vært borte i! 1) bestilte mat nede i restauranten for å ta med på rommet. Etter nesten 1.5 time går min mann ned for å spørre etter maten,…

Kommer aldri til å bo her igjen! Dårligste jeg noen gang har vært borte i! 1) bestilte mat nede i restauranten for å ta med på rommet. Etter nesten 1.5 time går min mann ned for å spørre etter maten, da har de glemt bestillingen vår!!! Har aldri vært med på lignende! 2) ingen rommservice, tydeligvis ikke vanlig i Norge. 3) vaskehjelpen kommer kl 09.00 samme dag vi skal reise uten å banke på. Kommer bare rett inn! Er det ikke vanlig at man gjerne venter til gjestene har sjekket ut! Vi kommer aldri tilbake, og kommer ikke til å anbefale dette videre.

Svar fra eier

18. juli 2016

Hei Harestu, Takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Det er trist å høre at vi ikke klarer å levere til forventningene, og jeg kan ikke annet enn beklage. At bestillingen deres i restauranten ble glemt beklager vi på det sterkeste, det skal selvfølgelig ikke skje. Jeg tar dette opp med restaurantsjefen for å forhindre at dette skjer igjen. Dere som gjester skal selvfølgelig få sjekke ut før vi skal inn på rommet, og her er det desverre vært en svikt i rutinene på hvordan man går frem på avreisedagen. Jeg beklager så mye alt som gikk galt under deres opphold. Takk for at dere gav oss tilbakemelding på dette slik at vi kan gå over punktene og forbedre oss på disse. God sommer! :-)

Les hele anmeldelsen
3

Okay hotell, men man forventer mer en de leverer

13. juli 2016, Tortola, L0stViking

Hotellet er helt okay, men det er ting man ikke forventer som skriblerier på toalettdørene i resepsjonen. Rommene er okay, men jeg ble hverken gjenkjent som gullmedlem eller oppgradert. Fikk ikke vann…

Hotellet er helt okay, men det er ting man ikke forventer som skriblerier på toalettdørene i resepsjonen. Rommene er okay, men jeg ble hverken gjenkjent som gullmedlem eller oppgradert. Fikk ikke vannflaska en gang og renhold byttet ikke sengetøy selv om jeg hang opp lappen hvor det stod at de skulle gjøre det. Location er veldig bra, den aller beste for noe hotell i Tønsberg. Dyktig frokost-team. Takterrassen er fin, men en 0,33 flaskeøl koster nesten 100,-

Svar fra eier

14. juli 2016

Hei L0stViking, Tusen takk for din tilbakemelding i forbindelse med ditt opphold hos oss. Det er beklagelig at vi ikke gjenkjente deg som gullmedlem hos oss, og vi tar selvfølgelig dette med oss slik at vi kan bli ennå bedre på dette. Vi tar også med oss din tilbakemelding på rengjøringen, slik skal det selvfølgelig ikke være. Igjen, takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Vi tar dine kommentarer videre med oss på veien. Vi håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen ved en senere anledning og vise deg at vi kan bedre enn dette. God sommer! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Kjempe bra hotell

13. juli 2016, Kristiansand, Norge, KjellEinarLiane

Alt er greit med dette hotellet. Bra beliggenhet, bra parkering i kjeller. Svømmebasseng på takterrassen. Kjempegod frokost med friske grønnsaker og frukt . Flotte rom og flott bad. Hyggelig betjening…

Alt er greit med dette hotellet. Bra beliggenhet, bra parkering i kjeller. Svømmebasseng på takterrassen. Kjempegod frokost med friske grønnsaker og frukt . Flotte rom og flott bad. Hyggelig betjening. Takker for et fint opphold. Veien går videre hjem til Kristiansand etter ei fin overnatting.

Svar fra eier

14. juli 2016

Hei KjellEinartLiane, Tusen takk for flott tilbakemelding i forbindelse med ditt opphold hos oss. Vi synes det er så hyggelig å høre at du har kost deg hos oss, og håper vi snart får gleden av å ønske deg velkommen igjen. Tusen takk for besøket, og fortsatt god sommer! :)

Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK