Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie.

Quality Hotel Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Tønsberg

72% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 234 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
3,5
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Perfekt

3. oktober 2015, Oslo, Norge, 22rogerv

Rett på brygga i Tønsberg, supert personal og en god seng. Men 1 pute?? Baren var avslappet og uten støy. Store fine rom, dusjen har faktisk godt trykk også! Prisen vi betalte var også ganske fine,…

Rett på brygga i Tønsberg, supert personal og en god seng. Men 1 pute?? Baren var avslappet og uten støy. Store fine rom, dusjen har faktisk godt trykk også! Prisen vi betalte var også ganske fine, ikke for dyrt.
Les hele anmeldelsen
4

Kjempehotell med fin beliggenhet

28. september 2015, Hammerfest, Norge, vanligkunde

Det er ca. 5 minutter til Tønsberg Torg - til kjøpesenter er det ca. 4-5 minutter til. Frokosten hadde et godt utvalg. Savnet bacon (var en bacon skive på egget). Kaffen var derimot svært dårlig - d…

Det er ca. 5 minutter til Tønsberg Torg - til kjøpesenter er det ca. 4-5 minutter til. Frokosten hadde et godt utvalg. Savnet bacon (var en bacon skive på egget). Kaffen var derimot svært dårlig - det var en Nespresso maskin med et begrenset utvalg av Lungo som rettet opp noe av "kaffeinntrykket". Det var aviser tilgjengelig, men disse var gjemt Lunsjen var helt fantastisk. Kakebordet var meget bra - faktisk alt for bra. Betjeningen var meget hjelpsom

Svar fra eier

30. september 2015

Hei vanligkunde, Tusen takk for at du valgte oss da du besøkte Tønsberg og for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding på Tripadvisor. Vi skal se om det er noe vi kan gjør for å få avisene mer tilgjengelig i frokostsalen, takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette. Vi ønsker deg en flott høst og håper vi får se deg igjen ved ditt neste besøk i byen! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Fantastisk opphold

28. september 2015, Horten, Norge, 706marital

Vi ble møtt av en veldig serviceinnstilt resepsjonist og fikk et helt perfekt rom for vår lille familie. Frokosten var en av de beste vi har fått med et kjempebra utvalg for både de med og uten cøliak…

Vi ble møtt av en veldig serviceinnstilt resepsjonist og fikk et helt perfekt rom for vår lille familie. Frokosten var en av de beste vi har fått med et kjempebra utvalg for både de med og uten cøliaki.

Svar fra eier

30. september 2015

Hei 796marital, Tusen takk for flott tilbakemelding her på Tripadvisor og for at du valgte vårt hotell under ditt opphold i Tønsberg. Det er hyggelig å høre at dere hadde en fint opphold og koste dere med vår flotte frokost! :-) Håper vi snart får gleden av å ønske dere velkommen igjen! :-)

Les hele anmeldelsen
3

relaxing

28. september 2015, Notodden, RobertNotodden

Vi hadde et høstlig avslapningsdøgn i trivelige Tønsberg. Rommet var OK, godt renholdt med behagelig seng. Ved dusjing MÅ det bli noe vann utover gulvet da dusjveggen må være delvis åpen. Enkelt å pa…

Vi hadde et høstlig avslapningsdøgn i trivelige Tønsberg. Rommet var OK, godt renholdt med behagelig seng. Ved dusjing MÅ det bli noe vann utover gulvet da dusjveggen må være delvis åpen. Enkelt å parkere i P-hus rett over gata. Ellers; god service og nydelig frokost.

Svar fra eier

30. september 2015

Hei RobertNotodden, Tusen takk for anmeldelse av ditt opphold hos oss på Tripadvisor. Vi synes det er så hyggelig å høre at dere har kost dere hos oss og håper vi snart får se dere igjen! :) Ønsker dere en flott høst og velkommen igjen ved en senere anledning! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Dart NM i par, dobbeltmix, trippelmix.

22. september 2015, Senjahopen, Norge, Anne E

Stort godt rom med platå og sittegruppe. Rent og pent. Lett og orientere seg, med mange sitteplasser utenfor inngangen. God frokost med mange alternativ. Rommet noe mørkt innredet, men vi sov godt,…

Stort godt rom med platå og sittegruppe. Rent og pent. Lett og orientere seg, med mange sitteplasser utenfor inngangen. God frokost med mange alternativ. Rommet noe mørkt innredet, men vi sov godt, så dt gjorde ikke noe. Registrerte ingen støy, hverken fra naborommene eller fra yttersiden, selv om vi hadde verandadør/vindu fullt åpent.

Svar fra eier

23. september 2015

Hei Anne E., Tusen takk for flott tilbakemelding på Tripadvisor. Det er utrolig hyggelig å høre at dere har kost dere og hatt et flott opphold hos oss under deres Tønsberg besøk. Vi håper vi snart får ønske dere velkommen igjen! :-) Ønsker deg en flott høsttid! :-)

Les hele anmeldelsen
2.240.167.025 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK