Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie.

Quality Hotel Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Tønsberg

72% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 220 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
3,5
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Fint hotell midt i hjertet av Tønsberg

29. august 2015, Notodden, AogAV

Overnatta der i to dager i slutten av august, i FINVÆR! Denne sommeren har det ikke vært mye av det… Trivelig mottatt i resepsjonen. Svært store fellesområder. Fin størrelse på rom og bad. Rent og p…

Overnatta der i to dager i slutten av august, i FINVÆR! Denne sommeren har det ikke vært mye av det… Trivelig mottatt i resepsjonen. Svært store fellesområder. Fin størrelse på rom og bad. Rent og pent overalt. Gode senger. Svært god og fin frokost. Flott dandert! Her var det vanskelig å finne noe som manglet. Vil nesten påstå at frokost-utvalget her er et stykke over middels. Det hersket en fin og rolig atmosfære på dette hotellet. Fin beliggenhet. Tett på strand-promenaden med masse restauranter og uteliv. NB: Ta med badetøy (i hvert fall sommerstid). Hotellet har et ganske stort svømmebasseng på taket. Vi så flere som benyttet seg av det. Også der; trivelig uteområde med mange gode sitteplasser. Parkering: Hotellet har parkerings-muligheter i kjelleren, men utfra hva vi forsto ble denne drevet av et eksternt selskap. Styr unna denne. 200 meter unna, (opp en liten bakke til høyre for hotellet), ligger det et parkeringshus hvor en kan stå parkert for mindre enn halve prisen. Alt i alt opplevdes dette hotellet som veldrevet, og absolutt gjestfritt. Smilende medarbeidere traff vi over alt, fra resepsjons- til rengjørings-personalet, og ikke minst under frokost-serveringen. Et sted vi gjerne besøker igjen og mer enn gjerne anbefaler til de av dere som skal til Tønsberg.

Svar fra eier

31. august 2015

Hei AogAV, Tusen takk for at du har gitt oss en tilbakemelding på Tripadvisor. Vi synes det er flott å høre at dere har hatt det bra hos oss, og ikke minst at været var på deres side under oppholdet. Det gjør opplevelsen ennå bedre! :-) Det stemmer at parkeingen i kjelleren under hotellet er privateid, vi har ingen parkering som vi disponerer til våre gjester. Men resepsjonen hos oss er behjelpelige med å finne alternativer til parkeringen i kjelleren dersom man ønsker det, parkeringshuset du nevner er også et alternativ og ligger like ved. Vi setter utrolig stor pris på deres anbefalinger, tusen tusen takk! :-) Ønsker dere en flott høst og håper ikke det er altfor lenge til vi får se dere igjen! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Flott hotell i flotte omgivelser

26. august 2015, Troms, Norway, nikkan111

Hotellet har flott beliggenhet på bryggen, bra rom med gode senger, over gjennomsnittet bra frokost- og lunsjbuffet, og dyktige ansatte. Dette er absolutt et godt valg hvis du skal bo på hotell i Tøns…

Hotellet har flott beliggenhet på bryggen, bra rom med gode senger, over gjennomsnittet bra frokost- og lunsjbuffet, og dyktige ansatte. Dette er absolutt et godt valg hvis du skal bo på hotell i Tønsberg.

Svar fra eier

31. august 2015

Hei Nikkan111, Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Det er utrolig hyggelig å høre at du har hatt ett flott opphold hos oss, vi håper vi snart får ønske deg velkommen igjen! :-)

Les hele anmeldelsen
3

Hyggelig opphold

15. august 2015, , Kine D

Var her to netter med familien, kombinert business / ferie. Personalet ved hotellet er hyggelige og imøtekommende, frokosten var god, men ikke spesielt spennende utvalg. Rommet vårt var et dobbeltro…

Var her to netter med familien, kombinert business / ferie. Personalet ved hotellet er hyggelige og imøtekommende, frokosten var god, men ikke spesielt spennende utvalg. Rommet vårt var et dobbeltrom med ekstraseng til barn,størrelsen på rommet var fin, ekstrasengen synes jeg var noe ukomfortabel, men mitt barn synes den var helt fin! Hyggelig utsikt mot vannet og vikingskip under konstruksjon på tradisjonell måte var interessant. Badet var rent men kunne trenge en ansiktsløftning, litt institusjonspreg. Alt i alt, hadde vi et veldig hyggelig opphold.

Svar fra eier

18. august 2015

Hei Kine D., Tusen takk for din anmeldelse på Tripadvisor. Det er flott å høre at dere har hatt et fint opphold hos oss under deres besøk i Tønsberg. Takk for besøket, håper vi får ønske dere velkommen igjen! :-) Ønsker deg og dine en flott dag! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Smakfullt hotell. Skuffer aldri

14. august 2015, Trondheim, Norge, vidar852

Har overnattet på dette hotellet mange ganger, og det er alltid en god opplevelse. Det er smakfullt og tiltalende designet og har en ideell beliggenhet nede på brygga. Er det sommervær, anbefales et r…

Har overnattet på dette hotellet mange ganger, og det er alltid en god opplevelse. Det er smakfullt og tiltalende designet og har en ideell beliggenhet nede på brygga. Er det sommervær, anbefales et rom i 5 etg, da man kan gå rett ut på den store takterrassen hvor poolen også befinner seg. Ypperlig sted, selv om baren nå hadde forsvunnet(?). Solnedgangen kan også nytes på svalgangen over baren i 1etg, i dype stoler. P-huset under hotellet gir direkte tilgang til heis opp i resepsjonen, men er ganske dyr.

Svar fra eier

18. august 2015

Hei Vidar852, Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Det er utrolig hyggelig å høre at du stadig kommer tilbake til oss og har hatt et flott opphold denne gangen også! :-) Baren på taket er kun åpen i sommersesongen (julimåned), og derfor var den nok stengt under ditt besøk denne gangen. Håper vi snart får se deg igjen, inntil da ønsker vi deg en flott sensommer! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Hyggelig hotell. Hyggelige folk

10. august 2015, Tønsberg kommune, Norge, Ruben B

Flott hotell ved brygga i tønsberg. Ligger nært sentrum. Har gode og varierte måltider. Veldig hyggelige folk. Rommene var reine og ble vasket ofte. Hotellet har treningsrom og har et lite svømmebasse…

Flott hotell ved brygga i tønsberg. Ligger nært sentrum. Har gode og varierte måltider. Veldig hyggelige folk. Rommene var reine og ble vasket ofte. Hotellet har treningsrom og har et lite svømmebasseng på taket.

Svar fra eier

12. august 2015

Hei Ruben B., Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Vi håper du koste deg under ditt besøk i Tønsberg og at vi får ønske deg velkommen igjen ved en senere anledning! :-) Ønsker deg en flott sensommer! :-)

Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK