Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Tønsberg, Norge

Quality Hotel Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie.

Quality Hotel Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Tønsberg

72% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 360 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
3

God beliggenhet

21. juni 2016, Kristiansand, Norge, Ragnhild L

Hotellet har en fin beliggenhet langs brygga i Tønsberg, med god mulighet for parkering både inne i hotellet og utenfor. Resepsjonistene er blide, hyggelig og hjelpsomme. Føler meg alltid velkommen nå…

Hotellet har en fin beliggenhet langs brygga i Tønsberg, med god mulighet for parkering både inne i hotellet og utenfor. Resepsjonistene er blide, hyggelig og hjelpsomme. Føler meg alltid velkommen når jeg kommer inn til hotellet. Nydelig frokost og hyggelig betjening også der.

Svar fra eier

22. juni 2016

Hei Ragnhild L., Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det er flott å høre at du har hatt et fint opphold hos oss. Tusen takk for besøket og velkommen igjen ved en senere anledning! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Fint hotell for konferanse

21. juni 2016, , vjenta

God service i spisesalen, god mat både frokost og lunsj, helt greit rom, fikk byttet rom siden første var teppebelagt. popkorn og softis i pausene, var fint. Fint hotell og ikke noe å klage over. Lig…

God service i spisesalen, god mat både frokost og lunsj, helt greit rom, fikk byttet rom siden første var teppebelagt. popkorn og softis i pausene, var fint. Fint hotell og ikke noe å klage over. Ligger fint til ved bryggen og nærhet til sentrumsgatene.

Svar fra eier

22. juni 2016

Hei vjenta, Tusen takk for fin tilbakemelding. Vi synes det er så hyggelig å høre at du har kost deg på konferanse hos oss, og håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen ved en senere anledning. Tusen takk for besøket for denne gang, og riktig god sommer! :-)

Les hele anmeldelsen
2

Lite serviceinnstilte

20. juni 2016, , Toni E

Totalopplevelsen av oppholdet ble ødelagt av dårlig mottak i resepsjon. Det ikke et smil å få ved innsjekk. Dårlig serviceinnstilling kom til syne senere også, da det ble stilt spørsmål vedrørende rom…

Totalopplevelsen av oppholdet ble ødelagt av dårlig mottak i resepsjon. Det ikke et smil å få ved innsjekk. Dårlig serviceinnstilling kom til syne senere også, da det ble stilt spørsmål vedrørende rom og hva man hadde betalt for. På kvelden nå jeg skulle ut, hadde jeg med en uåpnet prosecco som jeg skulle ha med til en privat fest et annet sted. Denne ble jeg fratatt med grunn om at det ikke var tillat å ta med alkohol ut av hotellet. Dette betrakter jeg som stjeling. Frokosten var grei nok. God omelett, mye frukt, godt utvalg av brød og pålegg. Flott kaffe meny. Serveringspersonalet under middag var ypperlig. Smilende og vennlige. de hadde god kontroll, og en strålende serviceinnstilling.

Svar fra eier

21. juni 2016

Hei Toni E. Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Vi skal selvfølgelig ikke imøtekomme slik som du nevner i din tilbakemeling og det beklager jeg på det sterkeste. Jeg tar dette videre internt hos oss. Det er hyggelig å høre at frokost og middag svarte til forventningene og jeg håper dere hadde en flott kveld :-) Ønsker deg en riktig fin sommer! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Weekend opphold

20. juni 2016, Larvik, Norge, Lasse R

Quality Hotell Tønsberg ligger nydelig til på brygga i Tønsberg. Ble møtt av hyggelig og imøtekommende personell over alt. Rommene var rene og pene og grei størrelse, frokosten er super, delikat og…

Quality Hotell Tønsberg ligger nydelig til på brygga i Tønsberg. Ble møtt av hyggelig og imøtekommende personell over alt. Rommene var rene og pene og grei størrelse, frokosten er super, delikat og nok å velge i for alle.

Svar fra eier

21. juni 2016

Hei Lasse R., Tusen takk for flott tilbakemelding. Vi håper vi får se deg igjen ved en senere anledning, god sommer! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Weekend.

19. juni 2016, Oslo, Norge, Horus143

Overnattet på dette hotellet ,mens vi var på en weekend tur i Tønsberg, ligger veldig godt sentralt plasser midt i Sentrum, med utsikt over store deler av Tønsberg, hotellet ser ikke spesielt fint ut…

Overnattet på dette hotellet ,mens vi var på en weekend tur i Tønsberg, ligger veldig godt sentralt plasser midt i Sentrum, med utsikt over store deler av Tønsberg, hotellet ser ikke spesielt fint ut utenifra, men er nydelig inne! Skulle kanskje presisert at jeg ønsket en fin utsikt fra rommet (og ikke den bakgårdsutsikten vi fikk) men ellers er det lite j angrer på ved dette besøket. Frokosten bør forøvrig prøves... når man først er her! :)

Svar fra eier

19. juni 2016

Hei Horus143, Tusen takk for tilbakemelding på Tripadvisor. Det er flott å høre at dere har hatt kost dere hos oss under weekendturen i byen. Ønsker deg en flott uke, og håper dere snart tar turen tilbake til oss! :-)

Les hele anmeldelsen
2.320.94.000 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK