Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie.

Quality Hotel Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Tønsberg

72% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 198 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
3,5
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
5

Flott hotel på brygga i Tønsberg

1. juli 2015, Son, Norway, mortenv71

Flott hotel beliggende på brygga i Tønsberg med gangavstand til det meste. Fine treningsmuligheter med eget basseng på taket. Lett å parkere i egen parkeringskjeller med trapp/ heis rett opp til romme…

Flott hotel beliggende på brygga i Tønsberg med gangavstand til det meste. Fine treningsmuligheter med eget basseng på taket. Lett å parkere i egen parkeringskjeller med trapp/ heis rett opp til rommet. Flott frokost i trivelige omgivelser.
Les hele anmeldelsen
2

Bare hyggelig.

30. juni 2015, , Anniken R

Glemte igjen en Mac-lader hos dere i dag, og nå er den tydeligvis der ikke lenger. Håper dere koser dere med en helt ny lader. Ikke nok med at parkeringa er dyr, men dere skal jammen ha tips til 80…

Glemte igjen en Mac-lader hos dere i dag, og nå er den tydeligvis der ikke lenger. Håper dere koser dere med en helt ny lader. Ikke nok med at parkeringa er dyr, men dere skal jammen ha tips til 800 kr også........ Hilsen en som ikke kommer tilbake.
Les hele anmeldelsen
3

Ikke mer enn man kan forvente av et moderne hotell

28. juni 2015, Stathelle, Norge, Rolf H

Overnattet i forbindelse med bryllupsfeiring i byen. Fint rom og bad, men savnet å kunne regulere temperaturen (AC). Det ble en varm natt! Andre i bryllupsfølget ble plaget av støyende musikk til sent…

Overnattet i forbindelse med bryllupsfeiring i byen. Fint rom og bad, men savnet å kunne regulere temperaturen (AC). Det ble en varm natt! Andre i bryllupsfølget ble plaget av støyende musikk til sent på natt og som startet igjen kl 09 søndag morgen. Frokost OK.

Svar fra eier

29. juni 2015

Hei Rolf H, Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding på Tripadvisor. Det er hyggelig å høre at du var fornøyd med rommet hos oss under ditt opphold i forbindelse med bryllup i Tønsberg nå i juni. Det er kun noen av våre oppgraderte rom som det er mulig å regulere temperaturen på, men jeg tar din tilbakemelding om varmt rom videre hos oss for å se om vi kan justere ned temperaturen ytterligere. At noen av gjestene i deres reisefølge ble forstyrret av musikk sent på natten og morgenkvisten kan vi ikke annet enn beklage, dette var vi ikke klar over. Hadde vi blitt informert om dette ville vi selvfølgelig gjort det vi kunne for å få dempet ned på lyden fra rommene i nærheten. Ønsker deg en flott sommer, og håper vi får ønske dere velkomne igjen! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Flott hotell

21. juni 2015, Oslo, Norge, Trine F

Alt i alt et flott hotell med tanke på beliggenhet, renhet og hyggelig personale. Fabelaktig frokost! Standard dobbeltrom. 150cm bred dobbeltseng. Sengen opplevdes kort (?!) for reisefølge med lengde…

Alt i alt et flott hotell med tanke på beliggenhet, renhet og hyggelig personale. Fabelaktig frokost! Standard dobbeltrom. 150cm bred dobbeltseng. Sengen opplevdes kort (?!) for reisefølge med lengde på 187 cm. NB parkering må det betales for, spør personalet. Vi betalte 120 kr per døgn i parkeringsgarasje i nærheten.

Svar fra eier

22. juni 2015

Hei Trine F, Tusen takk for din tilbakemelding på Tripadvisor. Det er hyggelig å høre at dere hadde et flott opphold hos oss. Håper vi får ønske dere velkomne igjen om ikke altfor lenge! :-) Ha en strålende sommer! :-)

Les hele anmeldelsen
5

Fantastisk helg i Tønsberg

16. juni 2015, Kristiansand, Norge, Hans O

Takk til quality for et velykket opphold på en gruppe av 70 personer. Vi var meget fornøyde med vårt opphold og hotellet fikk mange nye kunder ! Trekker frem et velkledd og over gjennomsnitt hyggelig…

Takk til quality for et velykket opphold på en gruppe av 70 personer. Vi var meget fornøyde med vårt opphold og hotellet fikk mange nye kunder ! Trekker frem et velkledd og over gjennomsnitt hyggelig og opplært personal som noe ekstra ved dette hotellet. anbefales !

Svar fra eier

18. juni 2015

Hei Hans O, Tusen takk for at du har gitt oss en evaluering på Tripadvisor. Vi synes det er flott å lese at dere hadde en velykket og fin samling hos oss, og det er så hyggelig å høre at dere ønsker å komme tilbake igjen. Tusen takk for din anbefaling, vi setter stor pris på det! :) Vi håper du får en fin sommer, og at det ikke er altfor lenge til vi ser deg igjen! :)

Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK