Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel Tønsberg

Om hotellet

Finn frem til hotellet

Buss

Ta Flybåtens buss fra Husvik brygge til Quality Hotel Tønsberg 

Fra flyplass

Tog og flybuss til Tønsberg fra Torp og Gardermoen

Med bil

Se kart og veibeskrivelse her 

Om Quality Hotel Tønsberg 

Antall hotellrom

292 stk - 575 senger

Antall konferanselokaler

25 stk - plass til 1000 deltagere 

Avstand flyplasser

Torp Sandefjord Lufthavn, 30 km
150 km til Oslo Lufthavn, 150 km

Avstand lokaltrafikk

5 min fra Tønsberg sentralstasjon

Om Quality Hotels 

Quality Hotel Tønsberg er et konferanse- og opplevelseshotell som forener det beste av luksus og tradisjon i koselige maritime omgivelser. Hotellets stab har lang erfaring med gjennomføring av store landsmøter, konferanser eller mindre sosiale samlinger. 

Konferanse

Hotellet har en svært innbydende konferanseavdeling med møterom i alle størrelser med maksimal kapasitet på inntil 968 personer. Alle møterom og konferanserom har det siste av tekniske løsninger for å sikre et vellykket arrangement. Oseberg kulturhus ligger inne i hotellet med en konferansekapasitet på 968 personer og egner seg derfor utmerket for store arrangement som landsmøter, kick-off eller produktlanseringer.

Relaxavdeling, svømmebasseng og treningsrom

Quality Hotel Tønsberg er mer enn et konferansehotell. Med treningsrom, relaxavdeling og utendørs svømmebasseng på taket er det flotte muligheter for et forfriskende pusterom etter en krevende konferanse.Som gjest hos oss har du fri adgang til unisex-badstue i 5. etasje. Åpent hver dag kl. 07.00 - 23.00, benytt din romnøkkel for tilgang.

1.913.149.030 21