Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Tønsberg, Norge

Quality Hotel Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie.

Quality Hotel Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Tønsberg

Quality Hotel Tønsberg er ikke bare et hotell som legger tungt fokus på konferanse. Vi ønsker å være like bra på mat og drikke.

Brasserie X og Bar X

Restaurantkonseptet Brasserie X baserer seg på gode, ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av. Her møtes nordiske mattradisjoner og franske brasserietradisjoner med avslappende stemning. Hotellets uformelle restaurant og bar er lekkert og bueformet over to etasjer, og med vinduer fra dørk til bro. Brasseri X og Bar X ligger flott til med panoramautsikt over sjøen og båtene på vei inn og ut av Tønsbergs havn.

Frokost

Start dagen med en sunn og næringsrik frokost, hvor vi tilbyr en rekke økologiske produkter.

Restaurant Lindahl og Foynstuene

Hos oss i Quality Hotel Tønsberg har vi en rekke muligheter til både god mat og drikke. Vi har flere koselige restauranter. I den sjarmerende Restaurant Lindahl er det plass til 220 spisegjester. I tillegg har hotellet Foynstuene, oppkalt etter Svend Foyn, en kjent hvalfanger fra Tønsberg. 

Relaxavdeling med utendørsbasseng og treningsrom

På hotellet finns en stor relaxavdeling med badstu, soldekk, utendørsbasseng (åpent i sommersesongen) og gym. Les mer om den og vårt servicetilbud her >>

Last ned

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.00 - 10.00
Lørdag: 07.00 - 10.00
Søndag: 07.00 - 10.30

Lunch

Mandag - lørdag: 12.00 - 14.00

A la carte

Mandag - lørdag: 16.00 - 22.00
Søndag - Stengt

Bestill bord online

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt oss

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss på
telefon 33 00 41 00 eller via
q.tonsberg@choice.no for mer informasjon

2.311.63.057 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK