Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Sundsvall

Mat og drikke

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på +46 060-16 00 10. E-post:  q.conference.sundsvall@choice.se

Vi vet kanskje best av alle hvor slitsomme konferanser kan være, derfor blir pausene, og hyggen som kommer etterpå ekstra viktig.

Påfyll

Etter en lang dag, kan det være helt nødvendig med litt påfyll. Derfor har vi i Quality Hotel Sundsvall kan du velge mellom en-, to, eller tre- retters konferansemeny basert på sesongens råvarer. Hvis det er ønskelig kan denne også oppdateres til selskapsmenyen vår.

Konferansjelunsj

Vi serverer en konferanselunsj på buffet med to retter å velge i mellom, fin sallatbuffet,ost og kjeks, somavsluttes med dessert

Quality Breaks

Vi vet at en konferanse kan være krevende og tar hensyn til dette med vår Quality Breaks. Dette innbærer tilgang på kaffe, te, frukt, popcorn og softis hele dagen. En perfekt mulighet til å hente litt ekstra energi når man trenger det som mest.

2.200.163.775 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK