Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Sundsvall, Sverige

Quality Hotel Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Sentralt i Sundsvall med shopping i Stenstan bare ett par kvartal unna. Hotellet passer like bra for forretningsreisende som for familieferie. Vi har 201 nyoppussede rom, 25 konferanseslokaler, lobbybar, fest-etasje og parkeringshus. Velkommen til oss!

Quality Hotel Sundsvall 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Sundsvall

Quality Hotel Sundsvall Konferansesenter har 17 lyse moderne lokaler i konferanse-etasjen og 8 bekvemme salonger i Filmstaden (første-etasjen).

Utstyr

I konferanse-etasjen er alle lokalene utrustet med dataprojektorer eller digitale skjermer, et flertall lokaler har isolerte teleslynger og alle har vinduer med naturlig lys som slipper inn. 

Konferansepakker

Med våre konferansepakker er det enkelt å bestille en konferanse. Det meste du trenger i løpet av en dag inngår. Konferanser kan være intense og ta mye energi. Det tar vi hensyn til med vår Quality Break. Det innebærer tilgang til kaffe, te, frukt, popcorn och softis hele dagen. En perfekt mulighet til å hente energi når dere trenger det som mest.

QMA

Ta gjerne kontakt med vår Quality Meeting Advisor for å kunne skreddersy deres konferanse.

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel
på +46 060-16 00 10.
E-post:  q.conference.sundsvall@choice.se

2.311.63.057 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK