Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Sundsvall Sundsvall ,  Sverige

Se alle hotell i Sundsvall, Sverige

Quality Hotel Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Sentralt i Sundsvall med shopping i Stenstan bare ett par kvartal unna. Hotellet passer like bra for forretningsreisende som for familieferie. Vi har 201 nyoppussede rom, 25 konferanseslokaler, lobbybar, fest-etasje og parkeringshus. Velkommen til oss!

Quality Hotel Sundsvall 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Sundsvall

Våre festlokaler er fleksible og kan brukes til alt fra kick-off, gallaer, høytidsmiddager til motevisninger, forelesninger og debatter. Sammen med deg kan vi skreddersy de beste eventene.

Engasjert personal

Vi hjelper deg å forme både loklene og menyen for anledningen. Dessuten står vi mer en gjerne til tjeneste når det gjelder å velge og booke underholding eller andre aktiviteter. Dra nytte av våre erfaringer og samarbeidspartnere innen underholdingsverdenen. 

Aveny upstairs

De fleste kjenner til Aveny som festlokale men Aveny går kan også brukes til egne festligheter. To flyttbare vegger gir oss fleksibiliteten til å kunne utforme lokalene etter selskapets størrelse. Med veggene borte kan vi ta i mot 600 gjester til bespisning.

Restaurantene Melody og Rockbaren

Restaurant Melody i Avenys førsteetasje er utmerket for mingling og middager i bufféform. Her er det plass til ca 150 personer. Rockbaren som ligger i vegg i vegg med Melody rommer opp til 40 personer. Legg merke til alle de rocka detaljene i innredningen! Skal du ha konferanse? Hvorfor ikke bestille en egen trubadur, eller ha en musikkquiz i disse lokalene? 

Maskskapasitet event 

Mingling: 1000 personer 
Lange bord: 600 personer
Runde bord: 160 personer 

Bestille event

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på +46 60 16 00 10. E-post:  q.conference.sundsvall@choice.se

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.