Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Sundsvall, Sverige

Quality Hotel Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Sentralt i Sundsvall med shopping i Stenstan bare ett par kvartal unna. Hotellet passer like bra for forretningsreisende som for familieferie. Vi har 201 nyoppussede rom, 25 konferanseslokaler, lobbybar, fest-etasje og parkeringshus. Velkommen til oss!

Quality Hotel Sundsvall 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Sundsvall

Quality Hotel Sundsvall er ikke bare et hotell som legger tungt fokus på konferanse. Vi ønsker også å være gode på mat og drikke. Derfor har vi flere forskjellige valg for deg som er gjest hos oss.

Frokost

Start dagen med en sunn og næringsrik frokost, hvor vi tilbyr en rekke økologiske produkter. Det er viktig å huske at frokosten er dagens viktigste måltid.

q.bar

q.bar er den naturlige møteplass for en forfriskende drink og sosialt samvær, perfekt som treffpunkt. Her byr vi på en à la carte-meny, og vi har også kveldens Husman- og barnemeny. Det perfekte stedet å varme opp før kinoturen, eller avslapning etter arbeid, konferanse eller shopping. Her kan vi lokke med et godt utvalg øl, vin og drinker. Og om du er småsulten, så har vi flere småretter å velge i mellom som rekesmørbrød, club sandwich eller cæsarsalat

Dagens lunch

I Melody Lounge, Avenys entréplan, serverer vi dagens lunch måndag - fredag kl 11.00 - 13.00.

Aveny

Avenys restauranter består av en rekke mat-, restaurant- og utelivstilbud. Her kan man virkelig finne det man leter, uansett hva det skal være. Våre lokaler huser flere av Sundsvalls beste klubbtilbud: Jazzklubben, Club Destroyer, Red House Rumble og Runt 50 er forskjellige klubber som til tider befinner seg på Aveny. Det er dette som gjør oss til en av byens desidert beste utestedslokaler.

Melody og Rockbaren

Vårt discotek på Avenys førsteetasje er utmerket til mingling og middager i buffétform. Her er det plass til ca 150 personer. Rockbaren som ligger rett ved Melody har plass til opp till 40 personer. Legg merke till alla rockete detaljer i innredningen!

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag 06.30 - 09.30 
Lørdag - søndag 07.30 - 10.30 

Konferanselunsj

Kun på forespørsel.

Dagens lunsj i Melody Lounge

Mandag - fredag: 11.00 - 13.00
Stengt sommertid og under juleukene.

q.bar

Mandag – tirsdag: 16.00 – 23.00
Onsdag – torsdag: 16.00 – 24.00
Fredag – lørdag: 16.00 – 01.00
Søndag: 15.00 – 22.00

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og reservering +46 (0)60 16 00 80 eller +46 (0)60 16 00 88

2.311.63.057 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK