Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel Sundsvall

Fasiliteter

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag 06.30 - 09.30 
Lørdag - søndag 07.30 - 10.30 

Q.bar

Mandag – tirsdag: 16.00 – 23.00
Onsdag – torsdag: 16.00 – 24.00
Fredag – lørdag: 16.00 – 01.00
Søndag: 15.00 – 22.00

Aveny

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og reservering +46 (0)60 16 00 80 eller +46 (0)60 16 00 88

Quality Hotel Sundsvall er ikke bare et hotell som legger tungt fokus på konferanse. Vi ønsker også å være gode på mat og drikke. Derfor har vi flere forskjellige valg for deg som er gjest hos oss.

Frokost

Start dagen med en sunn og næringsrik frokost, hvor vi tilbyr en rekke økologiske produkter. Det er viktig å huske at frokosten er dagens viktigste måltid.

Q.bar

Q.bar er den naturlige møteplass for en forfriskende drink og sosialt samvær, perfekt som treffpunkt. Her byr vi på en à la carte-meny, og vi har også kveldens Husman- og barnemeny. Det perfekte stedet å varme opp før kinoturen, eller avslapning etter arbeid, konferanse eller shopping. Her kan vi lokke med et godt utvalg øl, vin og drinker. Og om du er småsulten, så har vi flere småretter å velge i mellom som rekesmørbrød, club sandwich eller cæsarsalat

Aveny

Avenys restauranter består av en rekke mat-, restaurant- og utelivstilbud. Her kan man virkelig finne det man leter, uansett hva det skal være. Våre lokaler huser flere av Sundsvalls beste klubbtilbud: Jazzklubben, Club Destroyer, Red House Rumble og Runt 50 er forskjellige klubber som til tider befinner seg på Aveny. Det er dette som gjør oss til en av byens desidert beste utestedslokaler.

Melody og Rockbaren

Vårt discotek på Avenys førsteetasje er utmerket til mingling og middager i buffétform. Her er det plass til ca 150 personer. Rockbaren som ligger rett ved Melody har plass til opp till 40 personer. Legg merke till alla rockete detaljer i innredningen!

Meny

1.913.149.030 26