Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Sundsvall, Sverige

Quality Hotel Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Sentralt i Sundsvall med shopping i Stenstan bare ett par kvartal unna. Hotellet passer like bra for forretningsreisende som for familieferie. Vi har 201 nyoppussede rom, 25 konferanseslokaler, lobbybar, fest-etasje og parkeringshus. Velkommen til oss!

Quality Hotel Sundsvall 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Sundsvall

Quality Hotel Sundsvall har noe for enhver smak! Alle hotellets 201 rom og lobbybaren «q.bar» ble renovert tidlig i 2013. Vi tilbyr en moderne avslappet atmosfære. Med 3000 m² med konferanselokaler og våre moderne restauranter, er anlegget et av de mest komplette i Sundsvall.

Med fokus på konferanse

I konferanseetasjen har vi 17 konferanse- og grupperom. I tillegg har vi tilgang til Filmstadens åtte salonger og romslige foajé - perfekt for forelesninger og seminarer. Film City er i hovedetasjen i samme hus.

Avenys restauranter

Fra banketthall til konsertsal til jazzklubb. Avenue har Sundsvall bredeste underholdningsutvalg. Med restaurantlokaler over to etasjer, har vi et stort utvalg av underholdningsmuligheter kombinert med muligheten til å bare sitte ned, slappe av og sosialisere over middag og drikke.

Sundsvall når du har fri

Quality Hotel Sundsvall ligger noen få minutters gange fra Sundsvalls vakre steinby, som har all shopping og servicetjenester du kan ønske deg. Avenys Restauranter og Filmbyen gir deg mange muligheter for underholdning på huset, men hvis du ønsker mer valgfrihet anbefaler vi både badelandet Himlabadet, Casino Cosmopol og konsertsalen «Tonhalle». Om sommeren er det mange vakre strender langs kysten av Sundsvall, og om vinteren kan vi tilby gode langrennsløyper og skisenter i nærheten.

Kontakt

  • Esplanaden 29 Box 746, 852 36 Sundsvall , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss

Fra busstasjonen Navet i Sundsvall følger du gaten Esplanaden sørover ca 500 m. 

Fra sentralstasjonen

Når du kommer til togstasjonen og ser vestover ser du skiltet Quality Hotel Sundsvall på en høy mørkerød bygning. Gangavstand ca 500 m

Ankomst nærmeste flyplass

Sundsvall Timrå Airport 23 km. 

Om Quality Hotel Sundsvall

Antall hotellrom

201 rom - 429 senger

Antall konferanselokaler

25 stk -  plass til 1433 deltagere

Avstand flyplass

24 km - ca 20 min

Avstand lokaltrafikk

lokaltrafikk 400 m

Om Quality Hotels

2.311.63.057 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK