Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Gjøvik, Norge

Quality Hotel Strand

Gjøvik,  Norge

Quality Hotel™ Strand ligger i hjertet av Gjøvik sentrum i Oppland. Hotellet har moderne konferanselokaler og et av Norges største spa-anlegg. Vi sørger for en vellykket konferanse eller en behagelig weekend med god mat og et spennende kulturtilbud.

Quality Hotel Strand 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Strand

Familiepakke

Ha en aktivitetsfylt helg eller ferie med foreldre eller besteforeldre! Vi gir gode tips på aktivitetsforslag. Fotocredits: Mette Møller, Oda Hveem, Jan Egil Svenskerud, Eirin Aaseth, Geir Olsen, Colin Dobson.

 • Periode for opphold:

  1. jan 2017

  Min. 1 natt

 • Bookingperiode:

  1. jan 2017 - 31. des 2018

 • Begrensinger:

  Min. 1 voksen, maks. 2 voksne

  Min. 0 barn, maks. 2 barn

Priser

NOK 1495 for familierom

Velkommen til Gjøvik med hele familien. Vi har har mye å by på i og rundt Gjøvik og har satt sammen et opplegg som kan passe for hele familien.

Vi samarbeider med en rekke aktiviteter i og rundt Gjøvik. Se i kartet under for mer informasjon om aktivitetene du kan oppleve i vårt nærområde, i tillegg til litt lenger unna.

Hotellet har laget nytt stort lekerom på 70 kvm, med lekebiler, lego, sklie og i visse tider vil det være åpent hoppeslott. I sommerferien vil det være aktivitetsleder på plass som vil sysselsette barna med ulike typer aktiviteter som ansiktsmaling etc.

Det vil også være mulig å gjennomføre en skattejakt med ulike poster rundt på hotellet, og alle våre restauranter har fine barnemenyer i tillegg til at vil tilbyr halve porsjoner av hele menyen til halv pris til barn. Besteforeldre kan naturligvis ta med sine barnebarn på tur!

Oppgi booking koden påskekylling for ekstra 200 kr rabatt i påsken.

Pakken inkluderer:

 • Overnatting i familierom
 • Velsmakende frokostbuffet
 • Inngang til Otium Spa (før 18.00)
 • Skattejakt og barnemenyer
Vilkår og betingelser

Ved henvendelser for booking av tilbudet vil resepsjonen svare om det er ledige billetter og rom. Avbestilling vil ikke være mulig på dette tilbudet da vi bestiller billetter gjennom et billettsystem, og billettene er ikke refunderbare. Tilbudet gjelder ikke i kombinasjon med andre rabatter og tilbud.

Send forespørsel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.470.234.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.