Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Skellefteå, Sverige

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell

Skellefteå,  Sverige

Velkommen til et hotell med toppmoderne lokaler, personlig service og sentral beliggenhet i Skellefteå. Vår møteromskapasitet gjør oss til et godt valg for både større og mindre konferanse, møter og event - eller bare for avkobling.

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Skellefteå Stadshotell

60% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 65 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
5

Kjempeflott hotell

12. juli 2016, Oslo, Norge, eholst

Vi fikk oppgradering pga gullkort hos Choice og ble plassert på en ministere med badstue. Mottakelsen var vennlig og hyggelig og jeg ble fortalt med en gang at vi hadde fått en oppgradering til minis…

Vi fikk oppgradering pga gullkort hos Choice og ble plassert på en ministere med badstue. Mottakelsen var vennlig og hyggelig og jeg ble fortalt med en gang at vi hadde fått en oppgradering til minisuite med badstue. Vi fikk tilbud om parkering i kjelleren for SEK 95 noe vi aksepterte. Rommet var STORT og badet flott og med badstue. Gratis kaffe og soft ice i resepsjonen er pluss Vi valget å spise på hotellet - se egen anmeldelse. Frokosten var fin med rikelig utvalg. Bor gjerne på dette hotellet igjen.
Les hele anmeldelsen
3

Helt ok

10. juli 2016, Bodø, Norge, erikbang

Hotellet begynner å bli noe slitt og har godt av en oppgradering. Plasseringen er midt i sentrum, noe som er bra hvis man er på jobbreise, men som feriereisende med ungdom er det ikke nødvendigvis li…

Hotellet begynner å bli noe slitt og har godt av en oppgradering. Plasseringen er midt i sentrum, noe som er bra hvis man er på jobbreise, men som feriereisende med ungdom er det ikke nødvendigvis like bra. Det skjer liksom ikke noe i sentrum. Frokosten er helt ok. Vi var litt sene den ene morgenen og personalet var begynt å rydde bort maten, enda det var ca 15 minutter igjen. Vi fikk da en følelse av at vi måtte skynde oss og det skapte bare unødvendig stress. I resepsjonen var det en softis maskin til fri bruk samt at det var gratis popkorn. Dette var veldig populært hos tenåringen. Servicenivået var dessverre varierende blant personalet, fra alltid blid og positiv til litt tverr og vanskelig. Etter å ha bodd på mange hoteller og møtt mye blide og positive hotellansatte denne ferien, blir det liksom den negative personen som fester seg ved dette hotellet.
Les hele anmeldelsen
4

Romslig og sentralt

5. juli 2016, , Frank L

Dette er et sentralt hotell med god standard (typisk konferansehotell). God plass både på rommet og i frokostsal. Rent og pent med gode senger. Hyggelig betjening. Parkeringshus finnes rett over gata…

Dette er et sentralt hotell med god standard (typisk konferansehotell). God plass både på rommet og i frokostsal. Rent og pent med gode senger. Hyggelig betjening. Parkeringshus finnes rett over gata fra resepsjonen.
Les hele anmeldelsen
3

Enkelt og sentralt

2. mars 2016, Boverbru, Norway, Vera F

Hotellet ligger sentralt i Skellefteå, like ved elven og gågata. Rommet var lite, og det var veldig varmt da jeg kom, mens badet var kaldt. Få fasiliteter på hotellet, men god mat i restauranten. Frok…

Hotellet ligger sentralt i Skellefteå, like ved elven og gågata. Rommet var lite, og det var veldig varmt da jeg kom, mens badet var kaldt. Få fasiliteter på hotellet, men god mat i restauranten. Frokosten var enkel og grei. Hotellet holder ikke quality-standard, men er et greit valg hvis du kun er ute etter en overnatting.
Les hele anmeldelsen
2

Ikke helt opp til standard

20. oktober 2015, Oslo, Norge, Eirik S

Jeg er en som reiser ganske mye ifm. jobb og ser mange hotell i Norden. Jeg bruker alltid Choice sine hoteller når mulig og er generelt sett veldig fornøyd med det. Helt frem til jeg besøkte Quality H…

Jeg er en som reiser ganske mye ifm. jobb og ser mange hotell i Norden. Jeg bruker alltid Choice sine hoteller når mulig og er generelt sett veldig fornøyd med det. Helt frem til jeg besøkte Quality Hotel Skellefteå Stadshotel. Hadde sjekket litt på forhånd, og funnet at det var veldig varierende anmeldelser. Alt fra det helt perfekte, til bortimot det værste. Jeg heller mot det siste. Personalet skal ha skryt, de er blide og imøtekommende når du sjekker inn, desverre følger ikke rommet opp. Hotellet skryter av at de er nyoppusset, men jeg tviler på at det gjelder hele hotellet. Rommet jeg fikk ga meg umiddelbare assosiasjoner til min bestemors leilighet, som ble innredet en gang på sent 60-tall. Sjarmerende når det var bestemor, ikke fullt så mye fra et hotellrom. Når jeg kommer inn på rommet, så er det varmen som umiddelbart slo meg. Det er i de sene høstmåneder, og ganske kaldt ute, så noen hadde satt varmeovnen på max, og rommet holdt rundt 27 grader. I tillegg hadde jeg utsikt over den mindre vakre bakgården. Min første tanke var å be om et nytt rom, men fikk da beskjed om at de eneste tilgjengelige rommene var enten lite, eller værre enn det jeg hadde så det ble ikke aktuelt. Jeg slo av varmen selvfølgelig, men fant at vinduet var ikke mulig å åpne, kun en liten lufteluke som helt ærlig hadde liten til ingen effekt. Det er tydelig at jeg ikke er den eneste som har opplevd dette, da hotellet hadde sørget for at det sto en bordvifte i skapet. Det var faktisk tider under natten at jeg vurderte å flytte meg fra sengen og inn på badet for å sove, for der var det nemlig ikke varme i det hele tatt og holdt rundt 10 grader.
Les hele anmeldelsen
2.370.124.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis
Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.