Quality Hotel Skellefteå Stadshotell Skellefteå ,  Sverige

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Skellefteå, Sverige

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell

Skellefteå,  Sverige

Velkommen til et hotell med toppmoderne lokaler, personlig service og sentral beliggenhet i Skellefteå. Vår møteromskapasitet gjør oss til et godt valg for både større og mindre konferanse, møter og event - eller bare for avkobling.

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Skellefteå Stadshotell

Bryllup, firmafest, messer eller glamorøse gallaer - hos oss på Quality Hotel Skellefteå Stadshotell har vi lokaler som passer til de fleste event.

Utdrikkingslag

Vi på Quality Hotel Skellefteå Stadshotell hjelper dere gjerne med å kickstarte dagen eller kvelden på en bra måte. Når dere ankommer hotellet venter en kurv med snacks på rommet. Slapp av en stund og snakk om gamle minner, mens dere forbederer dere til dagens og kvelds opplegg. Hvorfor ikke ta en tur i vår badstue og boblebad? Sov ut i våre myke senger, og stå opp til en herlig frokostbuffet. Vi kommer gjerne med forslag til andre aktiviteter som kan gjøre dagen eller kvelden vellykket.

Bryllup

Hvorfor ikke ha bryllupet deres i noen av våre lokaler? Deres bryllupsdag skal være noe helt spesielt, og vi gjør deres bryllupsfest til et minne for livet, både for dere og for gjestene. Kontakt oss for mer informasjon.

Eventkapasitet

Under ser du makskapasiteten på våre eventlokaler.

Festvåningen

370 personer

Restaurant Verandan

600 personer

Booke event

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på
+46 910 711 060 eller
via q.booking.skelleftea@choice.se

2.450.194.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.