Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell

Event

Eventkapasitet

Under ser du makskapasiteten på våre eventlokaler.

Festvåningen

370 personer

Restaurant Verandan

600 personer

Booke event

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på
+46-(0)910 711 060 eller
via q.booking.skelleftea@choice.se

Bryllup, firmafest, messer eller glamorøse gallaer - hos oss på Quality Hotel Skellefteå Stadshotell har vi lokaler som passer til de fleste event.

Utdrikkingslag

Vi på Quality Hotel Skellefteå Stadshotell hjelper dere gjerne med å kickstarte dagen eller kvelden på en bra måte. Når dere ankommer hotellet venter en kurv med snacks på rommet. Slapp av en stund og snakk om gamle minner, mens dere forbederer dere til dagens og kvelds opplegg. Hvorfor ikke ta en tur i vår badstue og boblebad? Sov ut i våre myke senger, og stå opp til en herlig frokostbuffet. Vi kommer gjerne med forslag til andre aktiviteter som kan gjøre dagen eller kvelden vellykket.

Bryllup

Hvorfor ikke ha bryllupet deres i noen av våre lokaler? Deres bryllupsdag skal være noe helt spesielt, og vi gjør deres bryllupsfest til et minne for livet, både for dere og for gjestene. Kontakt oss for mer informasjon.

2.200.163.775 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK