Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Sogndal

Quality Conference

Bestille konferanse 

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på +47 57 62 77 00 eller via booking.sogndal@choice.no

Quality Hotel Sogndal byr på moderne og fleksible konferanselokaler som passer for både små og store arrangement. Beliggende i gangavstand fra busstasjonen, flybussen og ekspressbåter er hotellet den naturlige møteplassen for hele Sogn og Fjordane.

Vår erfaring gjør oss gode

Vi har erfaring med alle typer arrangement og er behjelpelig med både enkle, eksklusive, tradisjonelle og kreative konferanser. Vi løser eventuelle problemer før de oppstår og sørger for at du kan fokusere på det faglige innholdet. Hos oss er ditt arrangement uansett i trygge hender.

Kapasitet

Hotellets konferanseavdeling har totalt 12 møterom i ulike størrelser og total kapasitet på over 300 personer.

De forskjellige salene

I vår største konferansesal, Sogndalssalen, kan vi arrangere kurs og konferanser for over 300 personer. Salen kan deles i tre og tilpasses forskjellige antall deltagere. Fjørasalen byr på moderne interiør og lyse farger med en kapasitet på inntil 175 personer. Salen kan deles i to og tilpasses forskjellige antall deltagere. Lokalet egner seg godt til både konferanser og selskap.

Aktiviteter knyttet til din konferanse

Sogndal er det perfekte utgangspunktet for fjell- og fjordaktiviteter. Sommeraktivitetene i nærområdet inkluderer blant annet rafting, gårdsbesøk, museum, stavkirker, kajakk og fjordturer. På vinteren kan man benytte seg av to skisenter i Sogndal, med flotte skiløyper, alpinbakker, toppturer og isklatring. Ønsker dere å ta litt lengre ekspedisjoner er det ikke langt unna Jostedalsbreen, Flåmsbana og Nærøyfjorden.

2.180.162.605 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK