Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Sogndal Sogndal ,  Norge

Se alle hotell i Sogndal, Norge

Quality Hotel Sogndal

Sogndal,  Norge

Quality Hotel™ Sogndal er et fullservice konferansehotell beliggende i naturskjønne omgivelser i fjordbygda Sogndal ved Sognefjorden. I tillegg til moderne konferanselokaler er hotellet en perfekt base for å oppleve den storslåtte naturen i området.

Quality Hotel Sogndal 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Sogndal

Quality Hotel Sogndal byr på moderne og fleksible konferanselokaler som passer for både små og store arrangement. Beliggende i gangavstand fra busstasjonen, flybussen og ekspressbåter er hotellet den naturlige møteplassen for hele Sogn og Fjordane.

Vår erfaring gjør oss gode

Vi har erfaring med alle typer arrangement og er behjelpelig med både enkle, eksklusive, tradisjonelle og kreative konferanser. Vi løser eventuelle problemer før de oppstår og sørger for at du kan fokusere på det faglige innholdet. Hos oss er ditt arrangement uansett i trygge hender.

Kapasitet

Hotellets konferanseavdeling har totalt 12 møterom i ulike størrelser og total kapasitet på over 300 personer.

De forskjellige salene

I vår største konferansesal, Sogndalssalen, kan vi arrangere kurs og konferanser for over 350 personer. Salen kan deles i tre og tilpasses forskjellige antall deltagere. Fjørasalen byr på moderne interiør og lyse farger med en kapasitet på inntil 175 personer. Salen kan deles i to og tilpasses forskjellige antall deltagere. Lokalet egner seg godt til både konferanser og selskap.

Aktiviteter knyttet til din konferanse

Sogndal er det perfekte utgangspunktet for fjell- og fjordaktiviteter. Sommeraktivitetene i nærområdet inkluderer blant annet rafting, gårdsbesøk, museum, stavkirker, kajakk og fjordturer. På vinteren kan man benytte seg av to skisenter i Sogndal, med flotte skiløyper, alpinbakker, toppturer og isklatring. Ønsker dere å ta litt lengre ekspedisjoner er det ikke langt unna Jostedalsbreen, Flåmsbana og Nærøyfjorden.

Bestille konferanse 

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på +47 57 62 77 00 eller via booking.sogndal@choice.no

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.