Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Sogndal

Konferanselokaler

Kapasitet

Nedenfor kan man se makskapasiteten til våre konferanselokaler.

 
Sogndalssalen

300 personer på konferanse, 240 personar på bankett.

Konferanserom - 8 stk

20 til 150 personer

Grupperom - 3 stk

8 personer

Gravenstein - VIP

18 - 22 personer

Gravenstein inneholder et fastmontert langbord som har kapasitet til 22 i konferanseoppsett, og 18 i selskapsoppsett.

Bestille konferanse 

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på +47 57 62 77 00 eller via booking.sogndal@choice.no

Som kursleder eller konferanseleder skal du alltid kjenne at du er i trygge hender hos oss. Det du trenger av teknisk utstyr er selvfølgelig tilgjengelig. Trådløst internett er gratis for alle deltagere og trivelige medarbeidere hjelper deg både før og under arrangementet ditt.

Kapasitet

Vi har totalt 12 møtelokaler i forskjellige størrelser som er utstyrt med audiovisuelt utstyr og har kapasitet på totalt opp til 350 personer. Rommene våre kan brukes klasserom, kino-oppsett eller klassiske konferanserom. Det er noe forskjell på kapasiteten basert på hva slags arrangement du har tenkt til å opprette.

Er det noen du ønsker å ha med «live»?

Vi kan arrangere videokonferanse! Kontakt oss gjerne for å teste fra ditt kontor eller kom en tur innom oss. Vi tar gjerne et møte via videokonferanse med deg dersom du er nysgjerrig på å teste utstyret.Lokalene kan og benyttes til lukkede arrangement som konfirmasjoner, bryllup, dåp eller feiring av merkedager.

Noe å bite i?

Vi vet at en vellykket konferanse naturligvis inneholder noe godt å bite i. Her får dere både popcorn og selvbetjente softismaskin i tillegg til deilig småmat i pausene.

Konferansekapasitet

2.200.163.775 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK