Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Sogndal Sogndal ,  Norge

Se alle hotell i Sogndal, Norge

Quality Hotel Sogndal

Sogndal,  Norge

Quality Hotel™ Sogndal er et fullservice konferansehotell beliggende i naturskjønne omgivelser i fjordbygda Sogndal ved Sognefjorden. I tillegg til moderne konferanselokaler er hotellet en perfekt base for å oppleve den storslåtte naturen i området.

Quality Hotel Sogndal 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Sogndal

Konfirmasjon, bryllup, jubileum eller lukket selskap? Vi har både lokalene og mulighet til å hjelpe deg til å lage en minnerik sammenkomst med variert utvalg av både mat og drikke.

Vi legger til rette for dere

Uansett hva du skal feire er det viktig at dagen blir slik dere hadde sett for dere. La oss ta oss av det praktiske slik at dere kan slappe av med gjestene deres. Overlever ansvaret for dekking, pynting, servering av mat og drikke til oss.

Oppdekking

Vi dekker høytidlig til deres familier og venner i våre selskapslokaler.  Mange ønsker hvite duker og lys på bordet. Vi kan sette opp bordene slik det passer best for dere. Vi er løsningsorienterte og finner frem til beste alternativ i samråd med dere.

Servering

Leie av lokale: kr. 50,- per person (minimum kr. 2.000,-). Tillegg for stoffservietter og kandelaber, kr. 45,- per person. Utpå kvelden er det tid for kaffe og søte kaker, vi dekker med duker, lys og servietter og setter fram kakene deres på et fint bord.

Rabatter

Er dere over 50 personer til middag får dere rabatterte priser på maten, og vi byr alltid på gode priser og egne menyer for de minste.

En god natts søvn

Våre staselige suiter har king-size senger som er en perfekt avslutning for bryllupsdagen eller en glimrende måte for familie og overnatte på, om dere ikke har plass til alle tilreisende gjester. Vi kan friste med frokost på rommet, et forfriskende fruktfat med musserende vin og sen utsjekk. Alle selskap er forskjellige med forskjellige ønsker og tradisjoner. Derfor setter vi ikke standard priser på våre arrangement, men ønsker å snakke med deg direkte slik at vi kan skreddersy ditt arrangement til å passe akkurat dere. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat.

Finn det alternativet som passer dere

På dåpsdagen kan dere sitte i vår restaurant Compagniet – vår hovedrestaurant med et litt høytidelig preg over seg. Dere kan også velge et av våre flotte selskapslokaler sånn at dere kan være helt for dere selv. De minste gjestene kan ofte syntes det er langdrygt og kjedelig å sitte så lenge stille til bords. Vi har mulighet til å sette frem legobord, tegnesaker og barnefilmer i salongområdet om det er ønskelig.Etter maten dekkes det selvsagt til kaffe og kaker. 

Bestill event

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på +47 57 62 77 00 eller via booking.sogndal@choice.no.

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.