Quality Hotel Sogndal Sogndal ,  Norge

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Sogndal, Norge

Quality Hotel Sogndal

Sogndal,  Norge

Quality Hotel™ Sogndal er et fullservice konferansehotell beliggende i naturskjønne omgivelser i fjordbygda Sogndal ved Sognefjorden. I tillegg til moderne konferanselokaler er hotellet en perfekt base for å oppleve den storslåtte naturen i området.

Quality Hotel Sogndal 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Sogndal

Konferanse, møter og event

Ønsker du å arrangere kurs, konferanse eller event hos oss? Send inn en forespørsel, så kontakter vi deg innen kort tid.

Quality Conference

Quality Hotel Sogndal sine moderne og fleksible konferansefasiliteter kombinert med deres erfaring skaper rammene rundt de gode konferansene

Konferanselokaler

Quality Hotel Sogndal har 12 møtelokaler med totalt kapasitet til 350 personer.

Mat og drikke

Vi på Quality Hotel Sogndal vet at mat og drikke er enormt viktig for at din konferanse skal være en suksess og det har vi tatt hensyn til.

Event

De spesielle dagene i livet fortjener også gode omgivelser. Quality Hotel Sogndal har gode lokaler og alternativer til de fleste anledninger.

2.450.194.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.