Streik i hotellbransjen.

Noen av våre hotell kan bli helt eller delvis stengt på grunn av streik. #LINK_NO# for mer informasjon og for å se om ditt hotellopphold kan være påvirket.

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Sogndal, Norge – book nå

Quality Hotel Sogndal

Sogndal,  Norge

Quality Hotel Sogndal er et fullservice konferansehotell beliggende i naturskjønne omgivelser i fjordbygda Sogndal ved Sognefjorden. I tillegg til moderne konferanselokaler er hotellet en perfekt base for å oppleve den storslåtte naturen i området.

Quality Hotel Sogndal 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Sogndal

50% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 192 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
3
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
3,5
Service
5

Anbefales!

23. april 2016, Stavanger, Norge, Jan Ø

Jeg var underveis til til Sogndal i bil og trengte en seng å sove i da jeg kom fram. Bookingene gikk greit og jeg fikk umiddelbart etter samtalen en bekreftelse på at rommet var bestilt PR SMS uten å…

Jeg var underveis til til Sogndal i bil og trengte en seng å sove i da jeg kom fram. Bookingene gikk greit og jeg fikk umiddelbart etter samtalen en bekreftelse på at rommet var bestilt PR SMS uten å ha bedt om dette . Jeg kom veldig sent, men nådde en øl i baren fra en hyggelig bartender. God frokost, God mottakelse og hyggelig resepsjonspersonale. Anbefales!
Les hele anmeldelsen
4

God TV service og flott rom

23. april 2016, Bergen, Norge, Harry E

Nok en tur til Sogndal og arbeidsmøte.Vi oppgraderte rommet for å bruke det som arbeidsrom under arbeidsmøtene i Sogndal. Stort flott rom med utsikt og god kvalitet. For oss ble dette et flott arbeids…

Nok en tur til Sogndal og arbeidsmøte.Vi oppgraderte rommet for å bruke det som arbeidsrom under arbeidsmøtene i Sogndal. Stort flott rom med utsikt og god kvalitet. For oss ble dette et flott arbeidsmøte og jobben ble gjort i gode omgivelser. Kommer jeg igjen til Sogndal og Quality Hotel? Selvfølgelig hvis de holder standarden oppe og gir gode opplevelse under besøket. Sogndal er i tillegg en vakker bygd og her er det gode muligheter for trimturer noe jeg benyttet meg av.
Les hele anmeldelsen
5

Unn deg litt luxus på Quality Sogndal i flott suite.

12. april 2016, Sogndal, Norge, Monica Z

Herlig plass i suite på to rom samt bad, nyt en prat ved peisen eller deilig middag med kortreist mat på Vågal som forøvrig også har Gin elskeres brede utvalg. Romservice og kort vei til hyggelig treh…

Herlig plass i suite på to rom samt bad, nyt en prat ved peisen eller deilig middag med kortreist mat på Vågal som forøvrig også har Gin elskeres brede utvalg. Romservice og kort vei til hyggelig trehusbebyggelse, alpinbakke , kjøpesenter og havet.
Les hele anmeldelsen
4

Flott helg i Sogndal

11. april 2016, Bergen, Norge, 431marianneh

Deltok på Fylkesmannens konferanse på Hotellet. Fikk et godt inntrykk. Kunne senke skuldrene til tross for litt småplukk med hotellrommet, dvs tett håndvask og knirkete gulv/dør. Ellers var mat og ser…

Deltok på Fylkesmannens konferanse på Hotellet. Fikk et godt inntrykk. Kunne senke skuldrene til tross for litt småplukk med hotellrommet, dvs tett håndvask og knirkete gulv/dør. Ellers var mat og service utmerket! Kommer gjerne tilbake som gjest.
Les hele anmeldelsen
5

Fotball tur til Sogndal

10. april 2016, Haugesund, Norge, gunnarhelga

Grei størrelse på rommet, rent, balkong med 2 stoler og bord, utsikt til hage. God seng med gode hodeputer. Vi spiste middag på den italienske restauranten på hotellet. Veldig god mat og greie priser.…

Grei størrelse på rommet, rent, balkong med 2 stoler og bord, utsikt til hage. God seng med gode hodeputer. Vi spiste middag på den italienske restauranten på hotellet. Veldig god mat og greie priser. Hyggelig betjening over hele hotellet. Frokoste var god med godt utvalg. Kommer gjerne igjen ved annen anledning.

Svar fra eier

11. april 2016

Kjære gjest, Takk for din flotte tilbakemelding. Det gleder oss å høre at du har hatt en fin opplevelse som gjest på hotellet og restauranten vår! Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved neste anledning. Med hilsen, Linda M. Agledal Salg og Markedssjef

Les hele anmeldelsen
2.311.63.000 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK