Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen

Anmeldelser


Gjennomsnittlig vurdering fra alle reisende,

basert på 68 anmeldelser.

3,5

53% besøkende anbefaler dette hotellet.
3,5
Sted
3
Rom
3,5
Service
3
Verdi
3,5
Renslighet

4

Greit hotell, men vær ikke 3 voksne på et dobbeltrom

30. mars 2014, Lærdal, puseline

Var på årsmøte på Sogndal hotell, og for å spare penger ble vi enige om å bestille tremannsrom. Tre voksne damer på et standard 2 mannsrom med utslått sovesofa ble rimelig trangt. Hadde jeg vist det...

Var på årsmøte på Sogndal hotell, og for å spare penger ble vi enige om å bestille tremannsrom. Tre voksne damer på et standard 2 mannsrom med utslått sovesofa ble rimelig trangt. Hadde jeg vist det så hadde jeg vel heller betalt for singelrom av egen lomme. Badet var heller ikke stort, og det hadde badekar som var trangt å komme opp i. Maten var grei, men ikke noe gourmet opplevelse. Etter maten gikk vi inn i baren der det var svært høy musikk, vi henvendte oss til personalet og spurte om de kunne dempe musikken, men vi fikk ingen respons.

Owner response

3. april 2014

Hei! Takk for din tilbakemelding. Me kjem til å ta det vidare med baravdelinga for å forbetre gjesteopplevinga ved neste besøk.

Les hele anmeldelsen Lukk

4

Godt hotell i Sogndal

26. februar 2014, Volda, Norge, eldarho

Dette er eit svært godt hotell i saftbygda Sogndal. Ved ankomst blei eg innlosjert i eit godt temperert rom i 4. rtasje, Hyggelege og serviceminded personale i skranken. Hotellet har ein heilt OK...

Dette er eit svært godt hotell i saftbygda Sogndal. Ved ankomst blei eg innlosjert i eit godt temperert rom i 4. rtasje, Hyggelege og serviceminded personale i skranken. Hotellet har ein heilt OK restaurant i nabobygget som eg nytta til eit velsmakande måltid på kvelden. Etter ei god natt vakna eg til ein god frokost.

Owner response

3. mars 2014

Hei og takk for hyggjeleg attmelding! Hjarteleg velkomen attende til oss!

Les hele anmeldelsen Lukk

3

Dyrt...

30. januar 2014, Ulsteinvik, Norge, Henniie

Jeg gikk skole i sogndal, og booket hotell for en helg sammen med kjæresten min. Reagerte på at prisen var sykt høy. Da vi sjekket ut var det en del rot med betalingsterminalen deres, og det endte...

Jeg gikk skole i sogndal, og booket hotell for en helg sammen med kjæresten min. Reagerte på at prisen var sykt høy. Da vi sjekket ut var det en del rot med betalingsterminalen deres, og det endte opp med at vi ble trekt to ganger for rommet. Og det å få tilbake pengene var ikke bare, bare da de har en ekstern økonomiavdeling som stoppet overføringen til oss. Måtte ringe å purre flere ganger, og endte tilslutt med å både skrive ut utskrift fra nettbanken og tok med meg en hel drøss med kviteringer for å vise hva vi hadde krav på. Bråk fra gata og diskotek rett ved siden av. Klisj ved sengen ved ankomst.

Owner response

5. februar 2014

Takk for din tilbakemelding. Beklagar at det har vore problem med betalingsterminal, det er diverre ikkje alltid me kan kontrollere at slike ting skjer. Ved refusjon er det standard sikkerheitsprosedyre som skal verta fulgt, men me tek med oss meldinga om at dette verkar som eit tungt system.

Les hele anmeldelsen Lukk

2

Tenk deg om

13. november 2013, Sogndal, 32sheila1951

Familien bestilte hotellet ca. 8 dager før ankomst. Reagerte umiddelbart på høy pris i forhold til hotell i storby. Hotellrom ble en overraskelse. Invenvar var knekt og barskap hang til en side...

Familien bestilte hotellet ca. 8 dager før ankomst. Reagerte umiddelbart på høy pris i forhold til hotell i storby. Hotellrom ble en overraskelse. Invenvar var knekt og barskap hang til en side i restene av bein for bordplate. Seng med fjedre som var knekt. Badet var byggt om til handicaptoilett med forhøjet toiletsete for handicappede og med armlen/støtter for slike gæster, ganske ubehageligt sjøl for en som har fyllt 60. Frokost var veldig god. Kveldsmaten ble inntatt på den Italienske restaurant, got mat. Måltidet ble dog forstyrret av at personale løp rundt med bøtter og spann for og fange opp de mange dråper som kom fra det utette glastak. Som avslutning på oppholdet var der ikke vatn på hotellet søndag morgen på grunn av en lekasje i kommunens forsyningsledning.

Owner response

28. november 2013

Hei! Me beklagar det inntrufne. Når det gjeld vassforsyninga er det lite me kunne gjort der sidan heile kommunen var utan vatn over ein lengre periode. Me ynskjer å koma i kontakt med dykk og ber om at de sender oss ein e-post til erlend.fardal.lunde@choice.no for vidare dialog!

Les hele anmeldelsen Lukk

4

Flott

27. oktober 2013, , Stig V

Ypperlig dobbeltrom (vi lå på kategorien over standarden) med gratis WiFi. Stort fellesareal med bar og storskjermer. Herlig frokost med aviser, pannekaker og smoothies. Kaffen må de imidlertid jobbe...

Ypperlig dobbeltrom (vi lå på kategorien over standarden) med gratis WiFi. Stort fellesareal med bar og storskjermer. Herlig frokost med aviser, pannekaker og smoothies. Kaffen må de imidlertid jobbe litt med. Vi kommer gjerne tilbake hit.

Owner response

12. november 2013

Takk for hyggjeleg tilbakemelding!

Les hele anmeldelsen Lukk

1.913.149.030 24