Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Sogndal, Norge

Quality Hotel Sogndal

Sogndal,  Norge

Quality Hotel™ Sogndal er et fullservice konferansehotell beliggende i naturskjønne omgivelser i fjordbygda Sogndal ved Sognefjorden. I tillegg til moderne konferanselokaler er hotellet en perfekt base for å oppleve den storslåtte naturen i området.

Quality Hotel Sogndal 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Sogndal

50% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 264 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
3
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
3

Hotellet som ligger i mellom.

7. desember 2016, Tønsberg, Norge, Edvart4

Sogndal er et sted det passer å stoppe i. Sogndal hotell er et hotell det passer å sove i. Hotellet ligger 100% sentralt. Det kan oppleves som litt krunglete, emn fungerer når du har gjort deg kjent.…

Sogndal er et sted det passer å stoppe i. Sogndal hotell er et hotell det passer å sove i. Hotellet ligger 100% sentralt. Det kan oppleves som litt krunglete, emn fungerer når du har gjort deg kjent. Parkering fungerer fint og betjeningen er hyggelig. Enkle fine rom, god seng, hva mer vil du ha når du skal sove en natt?
Les hele anmeldelsen
2

Forretningsreise

5. desember 2016, Skodje, Norge, sveine385

Lite og dårlig rom der jeg ikke fikk plass til å legge fra med kofferten engang. Gammel bad som luktet og ikke var noe særlig hyggeligt. Når jeg kom stod 1 vindu åpent og rommet var kaldt. Muligens va…

Lite og dårlig rom der jeg ikke fikk plass til å legge fra med kofferten engang. Gammel bad som luktet og ikke var noe særlig hyggeligt. Når jeg kom stod 1 vindu åpent og rommet var kaldt. Muligens var dette for å luftet ut vondt lukt fra badet.
Les hele anmeldelsen
5

Fra bra til meget bra i Sogndal sentrum!

28. november 2016, Østlandet, Norge, Gaute1964

Dette var en positiv opplevelse. Meget god service blant ansatte. .fleksible og profesjonelle. Gode senger og bra frokost. Aviser av alle typer, kaffebar og snack for dem som hadde lyst på det, hele…

Dette var en positiv opplevelse. Meget god service blant ansatte. .fleksible og profesjonelle. Gode senger og bra frokost. Aviser av alle typer, kaffebar og snack for dem som hadde lyst på det, hele formiddagen. Kom sent på natten - alt var klappet og klart. Blid og hyggelig nattevakt. Har brukt hotellet mange ganger..men dette var absolutt fra bra til meget bra!
Les hele anmeldelsen
3

Helt grei overnatting, god service.

26. november 2016, Hamar, Norge, eriktszabo

I forbindelse med arrangement i Sogndal ble det booket to overnattinger på dette hotellet. Hadde vel litt høyere forventninger ut fra pris, men hotellet er helt ordinært. Hotellpersonalet er imidlerti…

I forbindelse med arrangement i Sogndal ble det booket to overnattinger på dette hotellet. Hadde vel litt høyere forventninger ut fra pris, men hotellet er helt ordinært. Hotellpersonalet er imidlertid vennlig innstilt, og yter god service.
Les hele anmeldelsen
5

Value for money

21. november 2016, Røros, 702fridriks

Bra hotell, bra lokasjon, gode restauranter, akseptabel frokost med forbedringspotesiale, ok rom. God betjening, spesielt i resepsjonen. Enkel parkering. Renhold kunne vært litt bedre og bedre gard…

Bra hotell, bra lokasjon, gode restauranter, akseptabel frokost med forbedringspotesiale, ok rom. God betjening, spesielt i resepsjonen. Enkel parkering. Renhold kunne vært litt bedre og bedre gardiner.
Les hele anmeldelsen
2.420.139.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.