Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Sogndal, Norge

Quality Hotel Sogndal

Sogndal,  Norge

Quality Hotel Sogndal er et fullservice konferansehotell beliggende i naturskjønne omgivelser i fjordbygda Sogndal ved Sognefjorden. I tillegg til moderne konferanselokaler er hotellet en perfekt base for å oppleve den storslåtte naturen i området.

Quality Hotel Sogndal 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Sogndal

Quality Hotel Sogndal er et fullservice konferansehotell ved vakre Sognefjorden. Våre moderne konferanselokaler har det siste innen tekniske løsninger som sørger for at din konferanse blir så vellykket som overhode mulig. 

Konferansefasiliteter

Hotellets konferanseavdeling har 12 møterom med kapasitet på inntil 300 personer og passer for både små og store arrangement. Vi har kompetanse og erfaring med kurs, konferanser, banketter, konfirmasjon, bryllup, dåp, julebord, utstillinger og kick-off. De lyse og moderne lokalene er fleksible og kan tilpasses dine ønsker og behov. 

Mat og drikke

Vi har selvfølgelig et delikat og bredt utvalg innen mat og drikke. Vår italienske restaurant La Pergola disker opp med smakfulle pizzaer, deilige salater og deres spesialiteter innen grillede kjøttretter. Vi har også hyggelige Vågal Burger and Gin hvor du får servert førsteklasses burgere i en deilig uformell atmosfære. 

Kultur og nærmiljø

I tillegg til å være et profesjonelt konferansehotell er hotellet den perfekte base for å oppleve det varierte kultur- og naturlandskapet i Sognefjordområdet. Med Urnes stavkirke, Jotunheimen, Jostedalsbreen, Breheimsenteret, Nærøyfjorden og Flåmsbanen i nærheten er du garantert et spennende opphold. Bli med på brevandring, rafting, juving eller kajakkpadling på fjord og isbrevann i naturskjønne omgivelser.

Aktiviteter

Om vinteren kan du besøke Sogndal Skisenter eller Hafslo Skisenter bare 15 minutter unna. Begge alpinanleggene byr på varierte utfordringer for både nybegynnere og de mer erfarne med både barnebakker og løssnøområder. Vi samarbeider med begge alpinanleggene for å gi deg det perfekte utgangspunktet for en spennende dag i bakken.

Kontakt

  • Telefon: +47 57 62 77 00
  • Faks: +47 57 62 77 40
  • E-post: q.sogndal@choice.no
  • Org. nr: 983 762 581
  • Gravensteinsgata 5 6856 Sogndal , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss

Sogndal skysstasjon, 50 m fra hotellet

Fra Sogndal Lufthamn

Flybuss fra flyplassen, ca 20 min

Om Quality Hotel Sogndal

Antall hotellrom

115 rom – 198 sengeplasser

Antall konferanselokaler

12 rom med kapasitet til totalt 300 personer

Avstand Sogndal Lufthamn

20 km

Avstand Sogndal Skysstasjon

50 meter

Om Quality Hotels

Om Quslity Hotels

2.311.63.057 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK