Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Sogndal

Fasiliteter

Åpningstider

Dr. Hagen Café & Bar

Mandag - lørdag 15.00 - 23.00
Søndag 13.00 - 23:00

Kjøkkenet stenger 22.00

La Pergola

Mandag - lørdag 15.00 - 22.30
Søndag 13.00 - 22.30

À la carte til 22:00 (pizza til 22:30)

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt oss

Har du spørsmål angående ditt opphold ta gjerne kontakt med oss på telefon Telefon:  +47 57 62 77 00 eller epost  q.sogndal@choice.no

Quality Hotel Sogndal legger alt til rette for en glimrende konferanse, men er like fullt et hotell hvor du kan kose deg med familien, venner eller kjæresten. Dette kan vi fordi det er så mange spennende alternativer å velge mellom. 

Dr. Hagen Café & Bar

Med utgangspunkt i førsteklasses råvarer og rivende dyktige kokker ønsker vi å invitere til en både spennende à la carte opplevelse hver eneste dag. Maten er tradisjonell, men likevel både kreativ og spennende.  Her er det lyse hyggelige lokaler som gir en uformell og trivlig ramme rundt ditt måltid. Dr. Hagen Café & Bar er også hotellets bar, er åpen til kl. 02.00 på lørdager 

La Pergola 

Her ønskes du velkommen til Italiensk smak og atmosfære. La Pergola er en veldig hyggelig liten «ristorante»  med deilige pizzaer,  knasende sprø salater, pasta, lekre desserter og ikke minst vår spesialitet; grillede kjøttretter. 

Selskap og catering

Konfirmasjon, bryllup, jubileum eller lukket selskap? Vi kan hjelpe deg med å skreddersy det programmet som passer for deg og dine. Les mer om våre selskap og catering alternativer her >>

2.200.163.775 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK