Streik i hotellbransjen.

Noen av våre hotell kan bli helt eller delvis stengt på grunn av streik. #LINK_NO# for mer informasjon og for å se om ditt hotellopphold kan være påvirket.

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Sogndal, Norge – book nå

Quality Hotel Sogndal

Sogndal,  Norge

Quality Hotel Sogndal er et fullservice konferansehotell beliggende i naturskjønne omgivelser i fjordbygda Sogndal ved Sognefjorden. I tillegg til moderne konferanselokaler er hotellet en perfekt base for å oppleve den storslåtte naturen i området.

Quality Hotel Sogndal 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Sogndal

På Quality Hotel Sogndal finner du nydelig mat samt noe godt å drikke i fantastiske lokaler . Stor middag, lukkede selskap, frokost eller lunsj - du er velkommen!

Dr. Hagen Café & Bar

Med utgangspunkt i førsteklasses råvarer og dyktige kokker ønsker vi å invitere til en spennende à la carte opplevelse hver eneste dag. Maten er tradisjonell og kreativ samt at mange av rettene er basert på lokale råvarer. Her er det lyse hyggelige lokaler som gir en uformell og trivelig ramme rundt ditt måltid. I samme avdeling finner du også hotellets bar, med et bredt rikholdig barkart bestående av alt fra trendy drinker til lokale bryggerivarer.

La Pergola 

Her ønskes du velkommen til Italiensk smak og atmosfære. La Pergola er en veldig hyggelig liten «ristorante»  med deilige pizzaer,  knasende sprø salater, pasta, lekre desserter og ikke minst vår spesialitet; grillede kjøttretter. 

Selskap og catering

Konfirmasjon, bryllup, jubileum eller lukket selskap? Vi kan hjelpe deg med å skreddersy det programmet som passer for deg og dine. Les mer om våre selskap og catering alternativer her >>

Åpningstider

Dr. Hagen Café & Bar

Mandag - lørdag 15.00 - 23.00
Søndag 13.00 - 23:00

Kjøkkenet stenger 22.00

La Pergola

Mandag - lørdag 15.00 - 22.30
Søndag 13.00 - 22.30

À la carte til 22:00 (pizza til 22:30)

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt oss

Har du spørsmål angående ditt opphold ta gjerne kontakt med oss på telefon Telefon:  +47 57 62 77 00 eller epost  q.sogndal@choice.no

2.311.63.000 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK