Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Skjærgården

Langesund,  Norge

Quality Hotel Skjærgården ligger ytterst ute i Langesunds vakre skjærgård. Med familien eller på kurs - vi gleder oss til å ønske deg velkommen. I år har vi renovert alle fellesarealene og vi har ny flott solterrasse og badebrygge.

Quality Hotel Skjærgården 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Skjærgården

56% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 201 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
3

Sparer på bacon og håndkler.

5. februar 2016, Mæl, rlb235

Greit hotell med fine rom. Dessverre teppe på gulvet på rommet, noe jeg finner lite renslig da man kommer inn med utestøvler fra saltslapset, og går ut og inn på badet barbent på samme gulvet. Det sam…

Greit hotell med fine rom. Dessverre teppe på gulvet på rommet, noe jeg finner lite renslig da man kommer inn med utestøvler fra saltslapset, og går ut og inn på badet barbent på samme gulvet. Det samme har også andre gjort. Trivelig utsikt fra frokostrommet, men baconrasjonering til en liten bit pr. egg. Har de ikke råd til mer, burde de legge på prisen med en tier... Et dobbeltrom bør være redd opp med to dyner. Urolig natt med en halvstor dyne til to personer. Når man kommer langveisfra, vil man dusje ved ankomst. Greit med håndkler nok til å kunne vaske seg morgenen etter også. Badeland var noe slitt og ikke så rent som forventet. Ispapir fra dagen før og sand i bassenget.
Les hele anmeldelsen
5

helge tur med fam

1. februar 2016, Tønsberg, Norge, 30edgarg

Jeg er meget fornøyd med Hotellet og den servicen som var der og jeg reiser gjerne dit igjen, og da kan det hende at jeg får med meg flere og reise sammen med. stede var perfekt med henblikk på parker…

Jeg er meget fornøyd med Hotellet og den servicen som var der og jeg reiser gjerne dit igjen, og da kan det hende at jeg får med meg flere og reise sammen med. stede var perfekt med henblikk på parkering.
Les hele anmeldelsen
3

Veldig barnevennlig

1. februar 2016, Tønsberg, Norge, elvtur

Veldig barnevennlig hotell. Veldig imøtekommende personale. Ble litt kaldt i badeparken for vår del. Hadde med en baby på 6 mnd og en 2 åring. Langesund er vel også en spøkelsesby på vinteren. Veldi…

Veldig barnevennlig hotell. Veldig imøtekommende personale. Ble litt kaldt i badeparken for vår del. Hadde med en baby på 6 mnd og en 2 åring. Langesund er vel også en spøkelsesby på vinteren. Veldig god middagsbuffé med fersk sjømat.
Les hele anmeldelsen
5

Badehelg

1. februar 2016, Orkdal, Norge, annepB2534RL

Supert og barnevennlig hotell. Gratis inngang til Badeland. Tilrettelagt og fint for barna. Stor og variert frokost. Serviceminded betjening. Vi kommer helt sikkert til å bruke dette hotellet igjen, g…

Supert og barnevennlig hotell. Gratis inngang til Badeland. Tilrettelagt og fint for barna. Stor og variert frokost. Serviceminded betjening. Vi kommer helt sikkert til å bruke dette hotellet igjen, gjerne i sommerferien.
Les hele anmeldelsen
4

Flott badeferie

31. januar 2016, Oslo, Norge, SByeM

Vi hadde et nydelig døgn med bading og leking for barna på 1 og 2,5 år. Flott badeland og et bra lekeland i kjelleren gjør dette til familiens favoritt. Men dyr mat og at det ikke var tøfler eller bad…

Vi hadde et nydelig døgn med bading og leking for barna på 1 og 2,5 år. Flott badeland og et bra lekeland i kjelleren gjør dette til familiens favoritt. Men dyr mat og at det ikke var tøfler eller badekåper på rommet trekker ned fra en toppkarakter.
Les hele anmeldelsen
2.271.168.780 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK